rip_noob Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2017 Το razer deathadder που έχω άρχισε να τα παίζει 2 μήνες αφού έληξε η εγγύηση και είδα οτι το g502 είναι σε προσφορά στο amazon link Είναι πολύ καλό ποντίκι με βάση αυτά που διαβάζω αλλά υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά (50€) ή να το τσιμπήσω άμεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimkasta Ιανουάριος 22, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2018 Τι πρόβλημα έχει το deathadder? Διπλό κλίκ? Μπορείς να αγοράσεις κανούριους διακόπτες και να τους αντικαταστήσεις αν πιάνουν τα χέρια σου με κολλητήρι Eγώ αγόρασα πρόσφατα το g pro. Δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Ιανουάριος 22, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2018 36 minutes ago, dimkasta said: Τι πρόβλημα έχει το deathadder? Διπλό κλίκ? Μπορείς να αγοράσεις κανούριους διακόπτες και να τους αντικαταστήσεις αν πιάνουν τα χέρια σου με κολλητήρι Eγώ αγόρασα πρόσφατα το g pro. Δεν έχω κανένα παράπονο μέχρι στιγμής Το middle click έχει χαλάσει, αγόρασα το Logitech τελικά και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts