Ki8ifer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2017 καλησπερα στα παιδια.Εχω ενα μεγα προβληματισμο.Το συστημα μου αυτην την στιγμη ειναι motherboard: Asus Z170-A CPU:i5 6600 RAM: Corsair Vengeance 2x8Gb PSU: EVGA 850G2 850W VGA Strix R7 370 K θελω να παρω την NVidia GTX 1070 ή 1070ti Θα δημιουργητε BOTTLENECK ή οχι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 17, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 Ουτε με 2600k δεν θα εχεις bottleneck. Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα πλεον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 17, 2017 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 Μονο αν ειχες κανεναν i3 2ης γενιας κτλ θα ειχες bottleneck η κανεναν FX πιστευω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki8ifer Δεκέμβριος 17, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 (edited) δεν υπαρχει καποιο site που να σου λεει π.χ θερμοκρασιες ή καποια αλλα πραματα για τυχων προβληματα με CPU ή GPU ? To pcpartpicker.com π.χ λεει αν ειναι συμβατα σενα κουτι τα hardware Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2017 από Ki8ifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 17, 2017 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 Mac εχεις η pc? Υπαρχει κατι σε pc που δεν ειναι συμβατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 17, 2017 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 δέν έχει να κάνει με συμβατότητα, δέν έχει να κάνει με θερμοκρασίες ένα παράδειγμα ανοίγεις το firefox και αυτός μεταφέρεται απο τον σκληρό δίσκο στην ram ώστε να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα όσο γρήγορη και αν ειναι η ram σου αν ο σκληρός σου δίσκος είναι μηχανικός τότε δέν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις ταχύτητες της ram σου η ram μπορει να "φορτώσει" τον browser σε 1 δευτερόλεπτο αλλα αν ο σκληρός μπορεί να της το δώσει σε 5 τότε η όλη διαδικασία θα πάρει 5 δευτερόλεπτα. αυτό συμβαίνει σε όλα τα κομμάτια του υπολογιστή σου είναι δύσκολο να υπολογίσετε κάτι τέτοιο, άλλα ένας μπακάλικος τρόπος είναι αυτός http://thebottlenecker.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 17, 2017 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 Χαχαχα μου εβγαλε οτι εχω bottleneck με την 1080 και θελω λεει 1080ti... Οτι ναναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 17, 2017 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2017 είπαμε ειναι τελιος μπακαλίστικος τρόπος και δέν θα σου παει ουτε με ακρίβεια ουτε με βεβαιοτητα που ειναι και γιατι το bottleneck καθώς αυτό ειναι δύσκολο και διαφέρει απο προγραμμα σε προγραμμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts