djtaz13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2017 Καλημέρα σας, Θέλω να αγοράσω ένα power bank της Xiaomi από Gearbest ή Geekbuying λόγω καλύτερων τιμών αλλά όταν πάω να ολοκληρώσω την αγορά και στα δύο μου βγάζει ότι δεν στέλνονται Ελλάδα. Απ' ότι διάβασα αυτά τα δύο δεν στέλνουν power banks στην Ελλάδα γενικότερα ισχύει? Μετά υπάρχει η λύση του Aliexpress και του Ebay τα οποία έχουν σχεδόν ίδια τιμή με το skroutz. Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο e-shop? Κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 16, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2017 Απ' όσο ξέρω έχουν σταματήσει όλοι οι Κινέζοι να στέλνουν power banks στην Ελλάδα, γιατί τα σταμάταγαν στον έλεγχο για λόγους ασφαλείας εξ' αιτίας των μπαταριών. Οπότε, προκειμένου να χρεώνονται τσάμπα μεταφορικά και να μπαίνουν στη διαδικασία του refund, απλά σταμάτησαν να στέλνουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Δεκέμβριος 16, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2017 Κρίμα. Ευχαριστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts