voudas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 ψάχνοντας κάτι σωλήνες 3/8 μπήκα και στο εν λόγω site... βρήκα αυτό που ήθελα και πολύ φθηνά (1.90 το μέτρο) μάλιστα και uv/blue και λέω τέλεια... πάω να κάνω την παραγγελία και από εκεί ξεκινάμε:1) μέχρι και την ολοκλήρωση της παραγγελίας ΔΕΝ ξέρεις τα μεταφορικά2) μου στέλνουν email με τη λίστα των αγαθών που διάλεξα κόστος κάπου 8 ευρώ πάλι χωρίς να αναφέρονται μεταφορικά και μετά από λίγο φτάνει mail εξολοκλήρου στα γερμανικά με συνολικό ποσό πληρωμής κάπου 35 ευρώ. δηλαδή σχεδόν 30 ευρώ μεταφορικά για ένα πανάλαφρο δέμα και email σε γλώσσα που δεν ήξερα ενώ υποτίθεται είμαι international πελάτης και όχι γερμανός...3) μετά από επικοινωνία μαζί τους μου υπέδειξαν την παρακάτω σελίδα με τα μεταφορικά κόστη . απολαύστε... έχω φέρει πράγματα από όλο τον κόσμο, ακόμα και αμερική, αλλά 30 ευρώ για κάτι πανάλαφρο δε ζήτησε κανείς...4) φυσικά και ακύρωσα την παραγγελία, όμως δεν θα την είχα κάνει καν αν τα μεταφορικά αναφερόντουσαν εξαρχής στην παραγγελία όπως σε όλα τα άλλα καταστήματα που έχω ψωνίσει...5) τουλάχιστον στα emails απαντάνε αμέσως, κι ας είναι χεστήρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Κωστα πηρα απο αυτους ενα Black Ice Micro II, 4xrevoltec 80mm και 2 grills και τα μεταφορικα ηταν 35 αν θυμαμαι καλα...Κ σου στελνουν ενα email με .pdf αποδειξη τι πρεπει να πληρωσεις...Τουλαχιστον μου βαλαν και 6 ζαχαρωτα μεσα στο πακετο.λολ!Απο το water.de νομιζω πρεπει να εχεις αρκετα ατομα μαζι για GB ωστε να μοιραστουν και τα μεταφορικα αλλιως κοστιζει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Σωστα....Κ εγω την πρωτη φορα που παραγγειλα, αν κ πηρα ψυγεια κ τετοια το θεωρησα λογικο. Την δευτερη φορα παραγγειλα αρκετα με αλλους, αλλα παναλαφρα πραγματακια.Την τριτη φορα με πηδησ@ν κανονικοτατα.35+ μερες για παραδοση.....Αλλα τα ζαχαρωτα ηταν ολα τα ....Σε ενα σακουλακι μαζι με τα ρεστα !loool Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Τουρκια μεταφορικα 70ευρω!!! blow me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 7, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 οντως και εγω αυτο ειδα...τι να πουνε και οι τουρκοι!!!! thx για το info Vouda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Απρίλιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Τι να πω και εγω που πληρωσα 30 ευρω περσι το καλοκαιρι για ενα παναλαφρο δεματακι και εκανε και ενα μηνα με το deutsche post,τουλαχιστον τωρα λεει 4-6 μερες θετικο ειναι αυτο.@fANiS_K αληθεια τα ζαχαρωτα γιατι τα βαζουν χε χε,εμενα μου ηρθε με μια mars mini και κατι haribo κοκα κολιτσες,μαλλον να μας γλυκανουν για το περιμενε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 ^^Mars??Τυχερε!!Εμενα μου εφεραν 3 σακουλακια haribo κοκαλιτσες κλπ ζελεδακια, κ 3-4 haribo σαν τσιχλες που ελιωναν ομως σιγα σιγα.Σε ουτε μια βδομαδα τα ειχα εγω...νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Στελνουν μονο ζαχαρωτα ? Καλα θα ηταν να υπηρχε κανα online shop που να πουλουσε φαγωσιμα καθε ειδους! :devil: Τι λετε εσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Κατι σαν και αυτο.... www.e-souvlaki.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 ναι! εγω λεω να κανουμε και μια ομαδικη αγορα σαντουιτς, πιτσες, ζαχαρωτα κτλ κτλ... λολ! Συγνωμη για το οφ τοπικ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Απρίλιος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Μετά απο προσωπική επικοινωνία με το Watercooling.de και τον Κ. Florian Jakob , η επίσημη θέση τους είναι η ακόλουθη:==============================Hello,I dont know how the british online shops are able to offer such prices. We do not want to charge too high shippping costs to make profit from our customers. You can find the overview of th shipping prices right here and it is linked under each product. In fact shipping costs to greece are 24,90 Euro and not 30,- Euros.http://support.watercooling.de/?_a=knowledgebase&_j=questiondetails&_i=6Of course 24,90 euros are still much money for shipping but we really checked everey carrier and selected the cheapest. We had a look at UPS, DPD, General Parcel and the German Post. The cheapest offer came from the German Post and was 24,90 Euros. In addition we dont have a contract with them as our main carrier that picks up our parcel is DPD. We have to send each parcel to greeece seperatly and one of my employess has to got to the german post shop to send the parcel. As already mentioned above, we do not charge any additional fees... I know this are no good news but we are really trying to do our best.Kind RegardsFlorian Jakob ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 8, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 όπως κ να έχει για μικρά δέματα είναι απαράδεκτο... εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω... αν θέλει κάποιος από γερμανία να στείλει μια κάρτα (<2kg δηλαδή) στα εγγόνια του πληρώνει 25 ευρώ??? μην τρελαθούμε... πες ότι ζήταγα 4 βιδάκια μόνο... ή κάτι άλλο μικρό και ελαφρύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 13:05] όπως κ να έχει για μικρά δέματα είναι απαράδεκτο... εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω... αν θέλει κάποιος από γερμανία να στείλει μια κάρτα (<2kg δηλαδή) πληρώνει 25 ευρώ??? μην τρελαθούμε... πες ότι ζήταγα 4 βιδάκια μόνο... ή κάτι άλλο μικρό και ελαφρύ... Συμφωνω απολυτως.. πχ για ενα φανακι τον 9 ευρο+ 25 μεχρι να το εχεις στα χερια σου? Ελεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqua Απρίλιος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Καταλαβα παλι με deutsch post παλι ενα μηνα δουλεια να ερθουν τα πραγματα,καταστροφη αυτα τα ταχυδρομεια και ειναι και πανακριβα(We have to send each parcel to greeece seperatly and one of my employess has to got to the german post shop to send the parcel),καλα γιατι γραφει 4-6 μερες δεν καταλαβαινω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Αύγουστος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 ................." we are now offering shipping via UPS to greece. Therefore shipping costs start from 20,90 euros now and the shipping is faster than before................" email που ειχα απο τον κ. Florian Jakob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 O Φλο εινα γαματος... μου ειχε ξαναστειλει ολοκληρη παραγγελια επειδη γυρισα και του ειπα οτι οτι εδω και 20 μερες δε μου εχει ερ8ει τπτ...(που καλιστα μπορουσα να ειχα πει ψεμματα), μαζι με τα πραματα εστειλε φανταζομαι σαν "συγνωμη", και μια σακουλα γλυκα στυλ mars, snikers ktlp... αντε να ελεγα σε ελληνα οτι η παραγγελεια σου εδω και 20 μερες δεν μου εχει ερ8ει...λολ... θα με εστελνε στο :devil: με τι μια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 ^^Οντως ειναι φοβερος. Εχω κανει 4 παραγγελιες. Μαλιστα προτελευταια αργησε πολυ κ μου εκανε κ ενα δωρακι περαν απο τις καραμελες/σοκολατες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Αύγουστος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Τα γλυκά τελικά κάνουν τη διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Αύγουστος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 oταν εισαι δουλος της ζαχαρης οπως εγω... ναι κανουν τι διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Αύγουστος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2005 Τα 30 μεταφορικα ειναι πολλα οταν πχ το pc-memory-upgrade (Ireland) σου χρειωνει 4 και σου ερχονται και σε 2 μερες max... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.