tommybertsen Ιούνιος 6, 2019 #241 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Αγάπη, λέω τα μαυρισμένα (αυτά που υποτίθεται ότι είδα), δεν τα είχα δει. Σύμφωνα με το feature όμως, τα είδα. Ε δεν τα είδα. Πώς να το κάνουμε. Θέλει πολλή δουλειά το feature γιατί είναι buggy. Και το μεσημέρι μου εμφάνιζε κάποια που δεν είδα , ως αναγνωσμένα. Εμένα δεν με βολεύει ως feature. Ωστόσο κάποιον τον βολεύει, αρκεί να τα δείχνει σωστά θα το συνηθίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 7, 2019 #242 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 (edited) Δοκίμασα ακόμα και format pc για αυτό δεν απάντησα εχθές. Χωρίς να έχω διαβάσει ΚΑΜΙΑ, πατώντας το καμπανάκι "ντριν ντριν" βλέπω το παρακάτω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2019 από honda22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 7, 2019 #243 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 4 hours ago, honda22 said: Δοκίμασα ακόμα και format pc για αυτό δεν απάντησα εχθές. Χωρίς να έχω διαβάσει ΚΑΜΙΑ, πατώντας το καμπανάκι "ντριν ντριν" βλέπω το παρακάτω. Σου το κάνει και στο σκούρο θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 7, 2019 #244 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 4 hours ago, minast said: Σου το κάνει και στο σκούρο θέμα; μέχρι να στο απαντήσει ο χόντα, ναι και στο σκούρο γίνεται, ίσως σε λιγότερα εκεί. Δεν θυμάμαι σε πόσα μου έδειχνε «λάθος» το αν ήταν διαβασμένα/αδιάβαστα νωρίτερα , για αυτό η επιφύλαξη στην απάντησή μου. Πάντως και στο σκούρο υπάρχουν ειδοποιήσεις που φαίνονται λάθος, π.χ. ενώ την έχω δει από την καμπάνα, εμφανίζεται ως αδιάβαστη. Σε τυχαία σειρά, όχι η τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 7, 2019 #245 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Σου το κάνει και στο σκούρο θέμα; Ναι. Χωρίς να έχω διαβάσει καμία, είχα την παρακάτω εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 7, 2019 #246 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Σου το κάνει και στο σκούρο θέμα; Δεν το έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 7, 2019 #247 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2019 πριν 8 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Δεν το έχω δοκιμάσει Δοκίμασε το. Με τη μια φορά δε παθαίνεις κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούνιος 8, 2019 #248 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 Θα του τσουξουν τα μάτια [emoji39][emoji39] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 8, 2019 #249 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 (edited) πριν 21 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε: Δοκίμασε το. Με τη μια φορά δε παθαίνεις κάτι Τα ίδια κάνει Οι αδιάβαστες που βλέπετε, πριν λίγο ηταν διαβασμενες.. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2019 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 8, 2019 #250 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 Τα διαβασες πηγαινοντας στο τοπικ ή πατώντας τις ειδοποιησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 8, 2019 #251 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 πριν 23 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Τα διαβασες πηγαινοντας στο τοπικ ή πατώντας τις ειδοποιησεις; Το 2ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 8, 2019 #252 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 Οκ επειδη περασαμε ενα patch παρακολουθειστε το κ αν συνεχισει μιλαμε παλι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 8, 2019 #253 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 (edited) Εμένα σήμερα φαίνεται να δουλεύει σωστά, ενώ χθες όχι... edit: Το like σου μου το έδειξε διαβασμένο, χωρίς να έχω ανοιχτό το θέμα. Νομίζω μου το έχει ξανακάνει σε reactions... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2019 από minast 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 8, 2019 #254 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 Θα το σπασω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 8, 2019 #255 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Οκ επειδη περασαμε ενα patch παρακολουθειστε το κ αν συνεχισει μιλαμε παλι. Συνεχίζει το bug Αν δεν κάνω λάθος είναι και εμένα σε reactions από τα παραπάνω τα 2 reactions δεν τα είχα διαβάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 9, 2019 #256 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2019 Παταω like σε post δειχνει να μην το δεχεται πεταει ενα παραθυρακι οτι δεν μπορει κτλ και με στελνει στην αρχικη του forum. Ξαναπαω στο post και το like ειναι εκει, προσπαθησα να το ξανακανω σε αλλο post για να παρω φωτο αλλα φαινεται οτι το κανει τυχαια. Edit+ Ελα δεν θελω στεναχωριες ζουμε και ετσι, ασε που εχει και την πλακα του να μας τρολαρει και λιγο το forum 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 10, 2019 #257 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 (edited) Σκάει η ειδοποίηση χαμηλά στην οθόνη και καπάκι πατάω το καμπανακι. voilà, διαβασμένη ξανά. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2019 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 10, 2019 #258 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 Στα δικά μου συνεχίζω να έχω πρόβλημα μόνο με τα reactions. Εχουμε ανοιξει ticket και περιμένουμε να δουμε τι θα γίνει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούνιος 10, 2019 #259 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 10, 2019 #260 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts