tommybertsen Νοέμβριος 17, 2021 #521 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε: Περιμένε να σου απαντησει κ θα σου πω Απάντησέ του εσύ γιατί ο @honda22 δεν προλαβαίνει 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 22, 2021 #522 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 22, 2021 #523 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 (edited) Ρε παιδιά, τι θα γίνει με το error 520; Μήπως είμαι κάτοικος της area 51; Ευτυχώς, το έχει δει και ο Χόντας. Άρα δεν είμαι ο τρελός του χωριού (νομίζω, δηλαδή). Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2021 από DEADLAZARUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 22, 2021 #524 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 πριν 12 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Ρε παιδιά, τι θα γίνει με το error 520; Μήπως είμαι κάτοικος της area 51; Ευτυχώς, το έχει δει και ο Χόντας. Άρα δεν είμαι ο τρελός του χωριού (νομίζω, δηλαδή). Eχει μαμηθει το συμπαν απο χθες με αυτο το 502, 1 στα 4 κλικ περναει και αν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2021 #525 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Σήμερα λογικά θα το λύσουμε. stfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 22, 2021 #526 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 7 minutes ago, astrolabos said: Σήμερα λογικά θα το λύσουμε. stfu Αντε ντε....τι κανεις ολη μερα... YΓ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΣΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ 2 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 22, 2021 #527 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 origin error στο σπιτι στον υπολογιστη origin error στο δρομο στο κινητο.. origin error στον υπολογιστη της δουλειας... ας ονομαστει το φορουμ οριτζιν ερορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 22, 2021 #528 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Παιδιά, το πρόβλημα πρέπει να είναι από το SSL Certificate του Cloudflare. Στο SLL της Cloudflare επιλέξτε προς το παρόν Flexible για να μην έχετε προβλήματα. Επίσης εάν έχετε ενεργοποιήσει το Authenticated Origin Pulls καταργήστε το..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2021 #529 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Πιστεύουμε ότι μετά από μια de profundis συζήτηση που είχαμε με την Μαρία ΔΒ, τα πράγματα τώρα πρέπει να στρώσουνε. Για κοιτάξτε αν συνεχίσει να βγάζει άκυρα στο browsing Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 22, 2021 #530 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Μόλις τώρα, το μέλος astrolabos έγραψε: Πιστεύουμε ότι μετά από μια de profundis συζήτηση που είχαμε με την Μαρία ΔΒ, τα πράγματα τώρα πρέπει να στρώσουνε. Για κοιτάξτε αν συνεχίσει να βγάζει άκυρα στο browsing Συνεχιζει και βγαζει τωρα τοσα origin error που ξεπερασε και το origin της ΕΑ... Για να απαντησω εδω εκανα 4 προσπαθειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2021 #531 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Πάμε άλλη μια να δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 22, 2021 #532 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Συνεχιζει το προβλημα με τα origin errors.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 22, 2021 #533 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Στρώσανε λιγάκι τα πράγματα, αλλά πετάει που και που στο άκυρο origin error, και μάλλον θα πρέπει να κάνει κάποιος Clear την Cache στον Πλοηγό για να καθαρίσουν τα errors. Επίσης η μπροστινή σελίδα είναι κάπως περίεργη με μεγάλο κενό στο τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2021 #534 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 Έχουμε πρόβλημα με την υπηρεσία που σερβίρει διαφημίσεις, την ezoic. Προσπαθούμε να δούμε πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 22, 2021 #535 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2021 πριν 23 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Έχουμε πρόβλημα με την υπηρεσία που σερβίρει διαφημίσεις, την ezoic. Προσπαθούμε να δούμε πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Προσωρινά (εάν αυτό είναι το πρόβλημα) βγάλτε τα Java Codes από τα καθολικά head των σελίδων, και κάντε τα inject μόνο σε ένα thread που δεν έχει κίνηση. Μόλις λυθεί το πρόβλημα, τότε τα περνάτε και πάλι στα αρχικά head.... Το ίδιο είχε γίνει και σε εμένα με τo Clevernet πριν από μερικούς μήνες που μου έδινε timeouts και μεγάλες καθυστερήσεις στο load των σελίδων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Νοέμβριος 25, 2021 #536 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2021 On 13/8/2021 at 12:20 ΠΜ, το μέλος Proteas έγραψε: Στην λιστα αγνοησης γινεται να μπουν και τα likes ? ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 25, 2021 #537 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2021 @Proteas Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Νοέμβριος 25, 2021 #538 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2021 Καλως, ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrickdrd Νοέμβριος 29, 2021 #539 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2021 μια βελτιωση για το rss feed παρακαλω αν μπορειτε; παραθετω την απαντηση του developer του reader: From what I see, there's only one image per post in the feed. And that image is in <enclosure> tag. So it's on their side. And they should put it in HTML. Multiple image <enclosures> are ignored since they're usually the same image in different resolutions. In general <enclosure> is for audio/video (podcasts), not for images. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Νοέμβριος 29, 2021 #540 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2021 Τι ακριβώς σου κάνει ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts