astrolabos Μάϊος 14, 2020 #441 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος salde έγραψε: δεν εμφανίζεται η βαθμολογία όταν έχω επιλεγμένο το IPS default view (theme) Ε, μην το επιλέγεις τότε 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 14, 2020 #442 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 έχεις διαλέξει ωραία χρώματα και γραμματοσειρές αρχηγέ, δεν μπορώ ν' αντισταθώ. Αν του 'δινες κι ένα κλικ γκριζογάλαζο στο background της περιοχής ανάγνωσης όλος ο πληθυσμός του wuhan, του Θιβέτ και της μοντέρνας Ζουαζιλάνδης εδώ θα ερχόταν να διαβάζει. Βάλε τα μαγικά σου χέρια να λύσεις κάθε πρόβλημα, τι σε βασανίζουν εκεί πέρα στην κομμαντατουρ όλη την ώρα ταπατοκ και τάπατοκ. Ασχολήσου λιγάκι με τους καημούς της ανθρωπότητας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 14, 2020 #443 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος astrolabos έγραψε: μην το επιλέγεις τότε Αυτον να δειτε τον κοκκινισαν για ban και κατεληξε αντμινιστρατορας α ρε Ελλαδαρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 14, 2020 #444 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 πριν 6 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Αυτον να δειτε τον κοκκινισαν για ban και κατεληξε αντμινιστρατορας α ρε Ελλαδαρα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 14, 2020 #445 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 Οταν σας τα λεω εγω.. Ουτε ποιοι ειναι mod δεν ξερει... α ρε Ελλαδαρα! x2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 14, 2020 #446 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος Seek & Find έγραψε: Οταν σας τα λεω εγω.. Ουτε ποιοι ειναι mod δεν ξερει... α ρε Ελλαδαρα! x2 Imgur I.IMGUR.COM 597 views on Imgur 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 14, 2020 #447 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2020 Μην του απαντάς βρε σικ αντ φαιντ. Στο σπιντ νταιαλ έχει τα τζιφάκια 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 15, 2020 #448 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2020 (edited) Εγω φταιω που ειναι τσου παπαλάμπραινα συνεχως; καλημερα λες, τζιφ αυτος καλησπερα λες, τζιφ αυτος κολιανδρο λες, τζιφ αυτος Να μην πω σαν τι πεταγεται Προκειται περι εθισμου κυριοι! ΑΡΡΩΣΤΙΑ! covidαρης του κιαρατα Μαλλον σας κουραζω με το νικ μου ενα στρεμα, ρωτα το μαστορα νασου πει το ονομα μου Λεβεντης η αγορινας η το "πηγουνι του λαου" Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2020 από Seek & Find 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 15, 2020 #449 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2020 πριν 10 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Εγω φταιω που ειναι τσου παπαλάμπραινα συνεχως; καλημερα λες, τζιφ αυτος καλησπερα λες, τζιφ αυτος κολιανδρο λες, τζιφ αυτος Να μην πω σαν τι πεταγεται Προκειται περι εθισμου κυριοι! ΑΡΡΩΣΤΙΑ! covidαρης του κιαρατα Μαλλον σας κουραζω με το νικ μου ενα στρεμα, ρωτα το μαστορα νασου πει το ονομα μου Λεβεντης η αγορινας η το "πηγουνι του λαου" Με τις καλησπέρες δεν έχουμε τίποτα. Λόγω τιμής 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 15, 2020 #450 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2020 1 minute ago, astrolabos said: Λόγω τιμής πόσο χρεώνονται; Καλησπέρα λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 15, 2020 #451 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2020 πριν 4 λεπτά, το μέλος salde έγραψε: πόσο χρεώνονται; Καλησπέρα λοιπόν 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάϊος 15, 2020 #452 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2020 πριν 22 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Με τις καλησπέρες δεν έχουμε τίποτα. Λόγω τιμής 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 6, 2020 #453 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 Έχω διαπιστώσει εδώ και κάτι μήνες ότι αν εξαιρέσεις το Off Topic, γενικά η κίνηση του φόρουμ βαίνει διαρκής μειούμενη. Λίγο κρατιέται το PC gaming, ο @gdp77 προσπαθεί να κρατήσει τις ειδήσεις και το Linux κομμάτι... Ενότητες που άλλοτε είχαν καθημερινή κίνηση, φαίνεται να έχουν σιγήσει για πάντα. Υπάρχει καμιά σκέψη από την Δκση για το μέλλον; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούλιος 6, 2020 #454 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2020 Βασει πληροφοριων απο εγκυρες πηγες, οτι δεν εχει κινηση θα δειχνει στο ΠΟΘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 13, 2020 #455 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 Παράθεση Fatal error: Class 'IPS\Theme\Cache\class_forums_front_topics' not found in /var/www/vhosts/thelab.gr/httpdocs/system/Theme/Theme.php(894) : eval()'d code on line 11 Με το TheLab theme. Τα άλλα λειτουργούν. Γενικά δεν μπορώ να δω thread. Μου το πετάει μόλις ανοίγω thread. Συμβαίνει και στο PC με Firefox και στο Android με Brave. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 13, 2020 #456 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 παρομοίως με Chrome/PC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιούλιος 13, 2020 #457 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 Και εμένα το έκανε μέχρι πριν λίγο που διάβασα την συμβουλή στην κορυφή και πήγα και επανέφερα το Default theme και έστρωσαν όλα ! Τώρα θα δοκιμάσω πάλι σε Dark να δω τι παίζει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Ιούλιος 13, 2020 #458 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 Το Dark και το IPS δουλευαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 13, 2020 #459 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 Κάποιος παίζει με το ρεύμα.... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 13, 2020 #460 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2020 Ορκιζομαι οτι εγω παιζω μονο με δικτυα σημερα Ζητειται βοηθος για cable management 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts