minast Μάϊος 7, 2020 #381 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 πριν 41 λεπτά, το μέλος panoc έγραψε: υπαρχει τροποσ να μην εμφανιζεται αυτο το μαυρο popup οταν εχουμε ειδοποιησεις ? θεωρω περιττο να το εχω απο τη στιγμη που βλεπω εαν εχω ειδοποιησεις απο το κουδουνακι πανω δεξια. Πιθανόν έχεις αφήσει τον browser να σου δείχνει notifications στα windows. Εάν δεν θέλεις κανένα site να σου στέλνει notifications στο σύστημα, κόβεις εντελώς τα notifications του browser. Εάν δεν θέλεις μόνο το lab, κόβεις μέσα από τις ρυθμίσεις του browser τις ειδοποιήσεις του lab. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 7, 2020 #382 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Λογικα λεει για το νοτιφικεισιο στο κατω μερος του λαμπη οταν εχεις εγγραφει σε ενα θεμα και καποιος απαντησει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2020 #383 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 πριν 17 λεπτά, το μέλος Seek & Find έγραψε: Λογικα λεει για το νοτιφικεισιο στο κατω μερος του λαμπη οταν εχεις εγγραφει σε ενα θεμα και καποιος απαντησει ναι αυτο λεω, το οποιο επσιης βγαινει και σε κινητο ανεξαρτητα εαν ειμαι μεσα στο θεμα ή οχι. πριν 34 λεπτά, το μέλος minast έγραψε: Πιθανόν έχεις αφήσει τον browser να σου δείχνει notifications στα windows. Εάν δεν θέλεις κανένα site να σου στέλνει notifications στο σύστημα, κόβεις εντελώς τα notifications του browser. Εάν δεν θέλεις μόνο το lab, κόβεις μέσα από τις ρυθμίσεις του browser τις ειδοποιήσεις του lab. οχι δεν εννοω αυτο, εννοω αυτο που ειπε ο seek @ find, θα βγαλω ss μολις το δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2020 #384 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 αυτο εδω εννοω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 7, 2020 #385 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Κάνε ένα clear την cache σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2020 #386 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Κάνε ένα clear την cache σου το εχω κανει, εχω κανει και νεο προφιλ, δεν, πεταγεται συνεχεια και το χειροτερο ειναι οτι πεταγεται και στο κινητο η μονη λυση που εχω βρει ειναι να βαλω το frame σε rule στο adblock αλλα αυτο σημαινει οτι πρεπει να ανοιξω το adblock για το lab. διαφορετικα θα πρεπει να φτιαξω style με το stylus να κανει hide το κουτακι (και παλι μονο για το pc...) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2020 από panoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 7, 2020 #387 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Spoiler Η βαλε ενα λινουξ λαιβ @gdp77 Συγνωμη... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 7, 2020 #388 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Αλλο παλι κ τουτο. Δεν ειναι παντως θεμα ρύθμισης. Ασε να το ψαξω μολις επιστρεψω σπιτι. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 7, 2020 #389 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Το εχω και γω αυτο παντως.. οχι μονο ο panoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 7, 2020 Author #390 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Μπας και έχετε σε κάποιο άλλο tab ανοιχτό το συγκεκριμένο θέμα που σας εμφανίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2020 #391 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 μα δε το εμφανιζει σε συγκεκριμενο νημα, το εμφανιζει παντου, στην αρχικη, στο νεο περιεχομενο, οπουδηποτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 7, 2020 #392 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 (edited) 1 hour ago, Seek & Find said: Reveal hidden contents Η βαλε ενα λινουξ λαιβ @gdp77 Συγνωμη... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2020 από gdp77 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 7, 2020 #393 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 7, 2020 #394 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Αυτο που με ανησυχεί είναι οτι το βλεπεις επανω σε κειμενο κ οχι τερμα κατω. Τερμα κατω εμφανιζεται κανονικα. Ακομα δεν εχω κατσει σε pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 7, 2020 #395 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 Σας δουλευουν τα Mentions? Κοιταω και το αλλο τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2020 #396 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 (edited) πριν 10 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Αυτο που με ανησυχεί είναι οτι το βλεπεις επανω σε κειμενο κ οχι τερμα κατω. Τερμα κατω εμφανιζεται κανονικα. Ακομα δεν εχω κατσει σε pc δε καταλαβες το βλεπω τερμα κατω στη σελιδα απλα δεν ειναι scrollable, εαν διαβαζω στη μεση της σελιδασ θα εμφανιστει στο κατω μερος του browser. το χειροτερο ειναι στο κινητο, αντε να κανεις κλικ στο μικροσκοπικο (Χ) για να κλεισει. πρακτικα δε βλεπω το λογο να υπαρχει εφοσον εχουμε ηδη το καμπανακι επανω δεξια. επισης κανονικα εφοσον αυτο δεν ειναι επιλεγμενο δε θα επρεπε καν να εμφανιζεται αυτο το παραθυρακι. δεν ειναι deal-braker απλα ειναι σπασα@@δικο, ειδικα σε κινητο thanks anyway για το χρονο σου. πριν 1 λεπτό, το μέλος karmen1983 έγραψε: Σας δουλευουν τα Mentions? Κοιταω και το αλλο τωρα οχι δε λειτουργει οπως πρεπει, δεν μπορεις να επιλεξεις ονομα απο τη λιστα και εαν το γραψεις εσυ ολοκληρο τοτε μενει το μισο απο κατω οσο συνεχιζεις να γραφεις και μεχρι να πατησεις backspace Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2020 από panoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 7, 2020 #397 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 πριν 5 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Σας δουλευουν τα Mentions? Κοιταω και το αλλο τωρα Ναι κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 7, 2020 #398 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 για κανε με ενα mention γιατι θα τρελαθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάϊος 7, 2020 #399 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 @karmen1983 @karmen1983 ερχετε? δε ξερω εαν σου ερθει αλλα εκτος απο οτι δε μπορω να κανω κλικ πανω στο ονομα σου στην αναδυομενη λιστα μενει και αυτο κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 7, 2020 #400 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2020 άλλο πηγα να λυσω άλλο βρήκα Ναι δεν μπορείς να επιλέξεις όνομα. Και έλεγα να έτρωγα κ να έβλεπα σειρά :p Πάνο η ειδοποιηση που βλέπεις υπάρχει και η επιλογή με το pop up που δείχνεις είναι μόνο για προσωπικό μήνυμα. Δεν εχω παρατηρήσει αλλά νομίζω ότι εμφανίζεται μόνο αν δεν εισαι ενεργός στο παράθυρο. Δεν βρίσκω τρόπο στις ρυθμίσεις της πλατφόρμας να το απενεργοποιήσω πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts