patrickdrd Μάϊος 18, 2019 #221 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 Feed Website: https://www.thelab.gr/news/ XML Address: https://www.thelab.gr/news/?rss=1 Last crawled: 18.05.2019 23:57 (A feed could not be found at https://www.thelab.gr/news/?rss=1. This does not appear to be a valid RSS or Atom feed.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 18, 2019 Author #222 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2019 πριν 46 λεπτά, το μέλος patrickdrd έγραψε: Feed Website: https://www.thelab.gr/news/ XML Address: https://www.thelab.gr/news/?rss=1 Last crawled: 18.05.2019 23:57 (A feed could not be found at https://www.thelab.gr/news/?rss=1. This does not appear to be a valid RSS or Atom feed.) Fixed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 24, 2019 #223 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Ρε παιδιά, τι γίνεται με τα gifάκια των αντιδράσεων στις αναρτήσεις; Τις μισές φορές δεν μπορώ να πατήσω το αντίστοιχο εικονίδιο και τις άλλες μισές μπορώ να δείξω την αντίδρασή μου σε επιλεγμένες αναρτήσεις. Είναι θέμα του Λάμπη ή συμβαίνει κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 24, 2019 Author #224 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Κανένα θέμα εδώ, ούτε στο κινητό, ούτε στο PC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 24, 2019 #225 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 πριν 16 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Κανένα θέμα εδώ, ούτε στο κινητό, ούτε στο PC. Κάποια διαολιά του κινητού λοιπόν. Any ideas; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 24, 2019 Author #226 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 πριν 13 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Κάποια διαολιά του κινητού λοιπόν. Any ideas; Δοκίμασε με άλλο browser για αρχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Μάϊος 24, 2019 #227 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Ρε παιδιά έχει θέμα το ταπαταλκ? Δε μπορώ να δω τις φωτογραφίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 24, 2019 Author #228 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 πριν 20 λεπτά, το μέλος hypnz έγραψε: Ρε παιδιά έχει θέμα το ταπαταλκ? Δε μπορώ να δω τις φωτογραφίες... Που; Μερικές όντως έχουν θέμα, πχ σε κάποια reviews. Το ψάχνουμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Μάϊος 24, 2019 #229 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2019 Που; Μερικές όντως έχουν θέμα, πχ σε κάποια reviews. Το ψάχνουμε.Συνήθως το παθαίνω στα ανέκδοτα. Το έκανε στην αυτοκίνηση και στο χαριστε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 6, 2019 Author #230 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Αναβαθμίστηκε το Tapatalk μόλις, για τσεκάρετε. Επίσης έχει διορθωθεί και το πρόβλημα με τις ημερομηνίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 6, 2019 #231 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Οι ειδοποιήσεις δεν την παλεύουν σήμερα ε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 6, 2019 Author #232 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 πριν 3 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Οι ειδοποιήσεις δεν την παλεύουν σήμερα ε; Δηλαδή; Μια χαρά μου έρχονται εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 6, 2019 #233 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Ανοίγω το καμπανάκι πάνω δεξιά και η πρώτη φαίνεται διαβασμένη ενώ η δεύτερη στη σειρά αδιάβαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 6, 2019 Author #234 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Ανοίγω το καμπανάκι πάνω δεξιά και η πρώτη φαίνεται διαβασμένη ενώ η δεύτερη στη σειρά αδιάβαστη Ανά είναι αδιαβαστη λογικό, εάν δεν είναι λογικά ευθύνεται το update που πέρασα προχθές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούνιος 6, 2019 #235 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Τώρα κάνει άλλο. Η 3η δεν έπρεπε να φαινόταν αδιάβαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 6, 2019 Author #236 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Δοκίμασε clear cache και τα σχετικά. Κάνε και μια "Σημειώστε την κοινότητα ως διαβασμένη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 6, 2019 #237 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε: Δηλαδή; Μια χαρά μου έρχονται εμένα. πριν 46 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Δοκίμασε clear cache και τα σχετικά. Κάνε και μια "Σημειώστε την κοινότητα ως διαβασμένη". Αυτά μαν τα δοκιμάσαμε. Και εγώ τα ίδια με χόντα. Έρχονται ως "διαβασμένες" , κάποιες, ενώ είναι αδιάβαστες. Γενικά, μπερδεμένες. Ήθελα να το γράψω αλλά λέω μόνο εγώ θα είμαι... Επίσης το να καθαρίσουμε την cache που το πράξαμε πριν 3-4 μέρες και να βάζουμε πάλι όοοοολους μας τους κωδικούς για να δούμε ΜΗΠΩΣ φταίει αυτό, δεν είναι λύση. Σε τέτοια χαζά, συνήθως, ευθύνεται η ipb. Δεν την παλεύει κάστανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 6, 2019 Author #238 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Απλά απ ότι συμπαιρένω δουλεύει διαφορετικά μετά το update. Δηλαδή αν δεν πατηθεί μια ειδοποίηση δεν την μαρκάρει ως διαβασμένη όπως πριν. Edit: Στο changelog τους αναφέρει μεταξύ άλλων το παρακάτω: "Fixed an issue with notifications not showing as unread." Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 6, 2019 #239 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Δεν ισχύει και ισχύει ταυτόχρονα αυτό που λες. Από τις παραπάνω ειδοποιήσεις, δεν έχω διαβάσει καμία. Ωστόσο αυτή που σου δείχνω, φαίνεται διαβασμένη. Πιο κάτω, έχω άλλες 3. Την μία την δείχνει διαβασμένη. Από τις 7 στο σύνολο, δεν έχω διαβάσει καμία. Άρα είναι κάποιο bug.. Η λογική τους, μπερδεύει περισσότερο τον χρήστη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 6, 2019 #240 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Αυτο που λεει ο Αντωνης ισχυει. Ειναι νεο χαρακτηριστικο και προσωπικα λεω επιτελους! Εχανα πολλες φορες την μπαλα ειδικα οταν ειχα να μπω για πολλες ωρες. Οποτε απλα θα ζησουμε με αυτο. Θεμα συνήθειας ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts