Lazy Dog Οκτώβριος 26, 2018 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 Δεν ξερω, να σου πω την αληθεια....στο λαμπη ξημεροβραδιαζομαι μονο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Οκτώβριος 26, 2018 Author #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Δεν ξερω, να σου πω την αληθεια....στο λαμπη ξημεροβραδιαζομαι μονο Νομίζω πως είναι θέμα της πλατφόρμας (ή του Firefox) και όχι δικό μας, το ψάχνω όμως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Δεκέμβριος 12, 2018 #163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 Σημερα εγινε κάποια αναβάθμιση? Ειχα Dark theme και τώρα εχω τυφλωθεί από το πολύ λευκό... (και δεν μπορώ να δω που αλλαζει πάλι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 12, 2018 Author #164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2018 πριν 26 λεπτά, το μέλος beastie έγραψε: Σημερα εγινε κάποια αναβάθμιση? Ειχα Dark theme και τώρα εχω τυφλωθεί από το πολύ λευκό... (και δεν μπορώ να δω που αλλαζει πάλι) Ανανεώνεται, γι αυτό το λόγο δεν είναι προσβάσιμο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 14, 2018 Author #165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 Το night theme επανήλθε αλλά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια (προτάσεις, πράγματα που έχουν διαφύγει κλπ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Δεκέμβριος 14, 2018 #166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 (edited) 24 minutes ago, UltraB said: Το night theme επανήλθε αλλά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο. Επιτελους! (me likes it) Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 14, 2018 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 14, 2018 Author #167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Επιτελους! (me likes it) Δύο μέρες έμεινε κάτω καλέ, πως κάνετε έτσι; Έχει κάποια πραγματάκια που δε μου κάθονται καλά στο μάτι, έχουν διαφύγει κλπ αλλά θα διορθωθούν και αυτά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 14, 2018 #168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 πριν 8 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε: Δύο μέρες έμεινε κάτω καλέ, πως κάνετε έτσι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 15, 2018 #169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Σαν Μεγάλη Παρασκευή έγινε το forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2018 #170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Προς το παρόν να απολαύσεις το μεγάλο Σάββατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 15, 2018 #171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 (edited) λαθος νήμα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2018 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Δεκέμβριος 15, 2018 #172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Είναι η ιδέα μου ή είναι ανάποδα αυτά τα 2? Αν έχει ξανά-αναφερθέι σόρρυ, βαρέθηκα λίγο να ψάξω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2018 #173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: ι ανάποδα αυτά τα 2? Αν έχει ξανά-αναφερθέι σόρρυ, βαρέθηκα λίγο να ψάξω Είναι "αντιπρόεδρος Εδεσσαϊκού edition" Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 15, 2018 #174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 το κοιταω Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 15, 2018 #175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Είναι η ιδέα μου ή είναι ανάποδα αυτά τα 2? Αν έχει ξανά-αναφερθέι σόρρυ, βαρέθηκα λίγο να ψάξω Μα ο Χρυσόστομος είναι από μόνος του ένα ολόκληρο topic (off topic, αλλά τέλος πάντων).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 15, 2018 #176 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 (edited) 9 hours ago, Shadow KnighT said: Είναι η ιδέα μου ή είναι ανάποδα αυτά τα 2? Αν έχει ξανά-αναφερθέι σόρρυ, βαρέθηκα λίγο να ψάξω Σίγουρα έχει αναφερθεί παλιότερα, εάν δεν με απατά η μνήμη μου στα Ελληνικά είναι σωστό... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2018 από minast Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 15, 2018 #177 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος minast έγραψε: Σίγουρα έχει αναφερθεί παλιότερα, εάν δεν με απατά η μνήμη μου στα Ελληνικά είναι σωστό... Δεν σε απατά η μνήμη σου, δεν φαίνεται έτσι στα ελληνικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Δεκέμβριος 15, 2018 #178 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Βασικά επειδή είδα ότι αναφερθήκατε στην ταχύτητα, εγώ προσωπικά στο pc δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα αλλά στο κινητό μέσω tapatalk είναι υπερβολικά αργό το site στο αρχικό loading, στο time-line ή στα unread... Επειδή παρακολουθώ πολλά φόρουμ μπορω να πω ότι είναι το μοναδικό που κάνει τόση ώρα πριν φορτώσει όλα τα θέματα.. Περίπου μισό λεπτό θα έλεγα, ίσως και παραπάνω μερικές φορές, σε βαθμό που αν έχω ξαπλώσει το βράδυ για σερφαρισμα πολλές φορές με παίρνει ο ύπνος πριν φορτώσει το site.. [emoji12][emoji24][emoji22][emoji23]Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 16, 2018 #179 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2018 Πιθανον να υπαρχει σαν ρυθμιση αλλα δεν το εχω βρει, θα ηθελα όταν μπαινω σε ένα thread να με πηγαινει αυτόματα στο τελευταιο (προσφατο) post, να μην χρειαζεται δηλαδή να παταω last page και μετα scroll down να βρω το last post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 16, 2018 #180 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος KTM έγραψε: Πιθανον να υπαρχει σαν ρυθμιση αλλα δεν το εχω βρει, θα ηθελα όταν μπαινω σε ένα thread να με πηγαινει αυτόματα στο τελευταιο (προσφατο) post, να μην χρειαζεται δηλαδή να παταω last page και μετα scroll down να βρω το last post. Υπάρχει από τότε που θυμάμαι την ipb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts