karmen1983 Ιούλιος 3, 2018 #121 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2018 Παιδια εχει αλλαξει απο εμενα στις διαστασεια που ηταν πριν την αναβαθμιση τη τελευταια. Ο λογος ειναι αυτος πογ λεει ο acct και επισης αποφεύγεται το πολυ scroll. Φανταστείτε σε review του @Seafalco να εχουμε σε ολο το πλατος ολες τις φωτογραφίες και τα σχεδιαγράμματα που βαζει. Θα θελαμε εναν αιωνα σε μονιμο page down 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούλιος 3, 2018 #122 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2018 Ενταξει αφου εγινε απο καποιον και δεν εχει τρελαθει το forum πασο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinakis Ιούλιος 5, 2018 #123 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 10, 2018 #124 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2018 Μετά από ποστάρισμα, ποιο είναι το χρονικό διάστημα που μπορούμε να κάνουμε edit το ποστ μέσω tapatalk? Γιατί έχω παρατηρήσει ότι είναι λιγότερο από 24ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθεί λίγο το χρονικό περιθώριο?Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 10, 2018 #125 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος zananiro έγραψε: Μετά από ποστάρισμα, ποιο είναι το χρονικό διάστημα που μπορούμε να κάνουμε edit το ποστ μέσω tapatalk? Γιατί έχω παρατηρήσει ότι είναι λιγότερο από 24ώρες. Υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθεί λίγο το χρονικό περιθώριο? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk 15 λεπτά είτε είσαι στο Tapatalk είτε στο Web ή Mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 18, 2018 #126 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2018 Ιδέα απο το youtube.Ένα σκούρο θέμα για μας τα στραβάδια γίνετε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Αύγουστος 19, 2018 #127 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 Jaco replied to the ARMAGEDDON that topic created in AMD Platform το username του χρήστη που άρχισε το νήμα κι η λέξη topic είναι ανάποδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 19, 2018 #128 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 Jaco replied to the ARMAGEDDON that topic created in AMD Platform το username του χρήστη που άρχισε το νήμα κι η λέξη topic είναι ανάποδαΑ μπράβο, τόσο καιρό το βλέπω και πάντα το αφήνω και δεν λέω τίποτα [emoji14]Sent from my Mi A1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 19, 2018 Author #129 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 18 hours ago, edward said: Ιδέα απο το youtube.Ένα σκούρο θέμα για μας τα στραβάδια γίνετε; Μιας και το ζητήσατε Under development 11 hours ago, salde said: Jaco replied to the ARMAGEDDON that topic created in AMD Platform το username του χρήστη που άρχισε το νήμα κι η λέξη topic είναι ανάποδα 2 minutes ago, Arkan said: Α μπράβο, τόσο καιρό το βλέπω και πάντα το αφήνω και δεν λέω τίποτα Sent from my Mi A1 using Tapatalk Πρέπει να φταίει η μετάφραση, θα μιλήσω με τον @DJD μήπως υπάρχει αναβάθμιση. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 19, 2018 #130 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 Το θέμα είναι πολύ ωραίο!!Ένα μικρό αστερίσκο βάζω στο οτι πάω να απαντήσω και ίσα που φαίνονται τα γράμματα που πληκτρολογώ,είναι σχεδόν διάφανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 19, 2018 Author #131 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 Just now, edward said: Το θέμα είναι πολύ ωραίο!!Ένα μικρό αστερίσκο βάζω στο οτι πάω να απαντήσω και ίσα που φαίνονται τα γράμματα που πληκτρολογώ,είναι σχεδόν διάφανα. Το παρατήρησα και εγώ, θα διορθωθεί όταν βρω τον τρόπο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 19, 2018 #132 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος UltraB έγραψε: Το παρατήρησα και εγώ, θα διορθωθεί όταν βρω τον τρόπο Είναι τέλειο με το γκρίζο χρώμα, ευχαριστούμε φίλε @UltraB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 19, 2018 Author #133 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2018 Διορθώνται σιγά σιγά και άλλα πραγματάκια ή πράγματα που δεν έχει πάρει ακόμα το μάτι μου. Αν βρείτε κάτι από αυτά, αφήστε ένα σχόλιο εδώ, βοηθάει καθώς μόνος μου δεν μπορώ να τα εντοπίσω όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 20, 2018 #134 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Δεν βλέπω ποια φόρουμ έχουν αδιάβαστο μήνυμα στο Main Forum. Είναι ελάχιστα πιο bold με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τα διακρίνω εύκολα. ΠΧ Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 20, 2018 #135 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Το dark theme μ' αρέσει και φαίνεται υποσχόμενο, αλλά είναι λίγο πιο dark απ' όσο πρέπει. Τα γράμματα φωτίζονται περίεργα. Ίσως μια χρωματική αλλαγή (λίγο πιο φωτεινό το theme, λίγο πιο σκοτεινά τα γράμματα) να ενδείκνυται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 20, 2018 #136 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Δηλαδή θέλεις πιο φωτεινό σκοτεινό theme? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Αύγουστος 20, 2018 #137 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δηλαδή θέλεις πιο φωτεινό σκοτεινό theme? Ε, κάπως έτσι. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Αύγουστος 20, 2018 #138 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 αν και το dark δείχνει αρκετά καλό για "beta" ενα μικρό bug που είδα σε firefox (δεν ξέρω αν το κάνει και αλλού στο κλασσικό theme έχει το σύγχρονο logo του thelab στην καρτέλα ενώ στο dark το παλιό logo Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Αύγουστος 20, 2018 Author #139 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Όπου έχω αφήσει like έχουν διορθωθεί, λίγο υπομονή. Επίσης βοηθάνε τα παραδείγματα με τις φωτογραφίες όπως το κάνετε, μην αφήνετε ξερό text πχ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Αύγουστος 20, 2018 #140 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2018 Δε φαίνονται πολύ καλά τα post με bold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts