tommybertsen Μάϊος 26, 2018 #101 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2018 Υπάρχουν σε κατηγορίες. Αν θέλει κάποιος να μη σκρολάρει για τα παλιότερα emoticon, απλά πατάει την επιλογή "emoticons" στις κατηγορίες. Επίσης πιο πίσω είχα αναφέρει ότι αξίζει να μάθει κανείς τις συντομεύσεις, γιατί πλέον το σύστημα βγάζει προτεινόμενα emoticon ανάλογα με το τι θα πατήσεις μετά το " : " 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Μάϊος 27, 2018 #102 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Τα στρογγυλά, μικρά avatar κάθε φορά που τα βλέπω μου θυμίζουν φως της Θ.Νικολαίδη εποχής Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 27, 2018 #103 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 To δικό μου προβατόrainbow μία χαρά χοροπηδάει μέσα σε αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Μάϊος 27, 2018 #104 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2018 Όλα ΟΚ με το tapatalk! Έχει και μπλε background χρώμα πλέον! Μπράβο στα παιδιά για την άμεση επίλυση!Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 30, 2018 Author #105 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 On 24/5/2018 at 5:01 ΜΜ, το μέλος Proteas έγραψε: Εμενα οχι, κοιτα το σε μεγαλυτερης διαστασεις φωτο και θα δεις παλι γινετε resize. απο εισαγωγη πολυμεσων απο αντιγραφη της εικονας Κοιτα πως εμφανιζεται στον κειμενογραφο και δες το αποτελεσμα στο ποστ. anyway γινοταν και δεν γινεται οχι οτι ειναι θεμα μαλλον ειναι και καλυτερα αλλα γνωμη μου ειναι οτι κατα το resize λιγο μεγαλυτερη να ηταν η εικονα θα ηταν καλυτερα. Το έφτιαξα, η τουλάχιστον έτσι νομίζω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάϊος 30, 2018 #106 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 2, 2018 #107 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Σήμερα βγάζει αυτό το παράθυρο όταν αλλάζω σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2018 Author #108 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Where; Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 2, 2018 #109 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Στα ανέκδοτα και αστεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 2, 2018 #110 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Does not happen hiar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 2, 2018 #111 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 (edited) Άλλαξε γρήγορα τις σελίδες και θα το δεις.Shit happens bro. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 2, 2018 από edward Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 2, 2018 #112 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Άλλαξα 40 σελίδες ταυτόχρονα. Nothing happened 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 2, 2018 #113 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2018 Ομοίως, ακόμη και σε browser όπου δεν είμαι logged in με αυξημένα δικαιώματα. Αν καταφέρεις να το αναπαράξεις, δες αν είναι σε συγκεκριμένη σελίδα. Ανεάρτητα απ' αυτό, θα πρότεινα να σβήσεις μια δόση cookies & cache του Lab και να ξανασυνδεθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinakis Ιούνιος 7, 2018 #114 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2018 Τις τελευταίες μέρες μου εμφανίζει μήνυμα να κλείσω το adblocker ενώ το site είναι σε εξαίρεση. Μπαίνω με Opera και έχω τον adblocker του Opera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούνιος 26, 2018 #115 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2018 Οταν εισαι στο forum δεξια εχει υποκατηγοριες Θέματα, Reviews και Νέες απαντήσεις. Θα ηταν πολυ βολικο να υπηρχε εκει widget με τα Latest News απο την αρχικη σελιδα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 1, 2018 #116 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2018 @DJD, @astrolabos etc, τακτικά, από εχτές, λαμβάνω (όχι μόνον εγώ) , 504 gateway time-out nginx, κατά την προσπάθεια εισόδου στο site. Διορθώνεται κάπως; Το κάνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Ιούλιος 3, 2018 #117 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2018 @UltraB Οι φωτογραφιες κατεβαινουν διαστασεις παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 3, 2018 #118 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2018 On 7/1/2018 at 10:54 PM, tommybertsen said: @DJD, @astrolabos etc, τακτικά, από εχτές, λαμβάνω (όχι μόνον εγώ) , 504 gateway time-out nginx, κατά την προσπάθεια εισόδου στο site. Διορθώνεται κάπως; Το κάνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Ναι τις τελευταίες μέρες το βλέπω και εγώ συχνά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 3, 2018 Author #119 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε: @UltraB Οι φωτογραφιες κατεβαινουν διαστασεις παλι... @karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 3, 2018 #120 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2018 It's a feature, not a bug. Έτσι χωράνε δύο σε συνηθισμένο πλάτος σελίδας, οπότε σώζεται η δομή μερικών παλιότερων reviews. Αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει. Από περιέργεια, βάλτε κάνα λινκ σε μηνύματα που θα τις θέλατε μεγαλύτερες. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts