pReHiStoRik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 Παίδες αποφάσησα να πάρω και εγώ μια ψηφιακή επιτέλους...Έχω προσεγγίζει την υποφαινόμενη...Αυτή εδώ... ποιά η γνώμη σας καθώς και η προτάσεις σας για κάτι καλύτερο...αλλά μέχρι τα 221 ούτε λεπτό παραπάνω...και πολλά ειναι...Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 όχι αρχηγέ οι ΗΡ δεν είναι καλές...κοίταξε αυτή ή αυτή.με λίγα λόγια κάτι σε canon ή nikon σε αυτά τα χρήματα...δε μετράνε τa mp αλλά ο φακός και από τι υλικά είναι φτιαγμένος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 7, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Εξαιρετικές και σε τιμή αλλά και σε επιδόσεις και ποιότητα είναι κάποιες Minolta Για ψάξτο λιγάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Απρίλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 πωπω αυτή η canon φαίνεται ζάχαρη... :inlove: έχω πάρει την Α75 3.2 Μp και έχω μείνει υπέρευχαριστημένος. ο συγκάτοικος μου έχει την Ρ12 της sony με 5.0 Mp, η Α75 είναι τουλάχιστον ισάξια και σε κάποια είναι ανώτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Απρίλιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Canon A85 4MP την πηρε φιλος απο www.katerelos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Και γω για Cannon λέω έχω την A60 πολλές ρυθμίσεις και πολλές δυνατότητεςΣυμφων.ω ότι η HP δεν είναι και ότι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Απρίλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 H Α95 ειναι αρκετά καλή αλλά είναι ήδη πολύ καιρό στην αγορά και όπου να ναι πάει για αντικατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 ’μα θες να δώσεις 1 παραπάνω... http://www.pixmania.com/gr/gr/72943/art/olympus/camedia-c-470-zoom.html Αυτή έχω από το Γενάρη. Πολύ καλή μηχανή. Ένα γρήγορο ζύγιασμα: ΘΕΤΙΚΑ: -2ετής εγγύηση (έχει σημασία, πίστεψέ με) -Ικανοποιητικό μέγεθος. Δεν είναι αρκετά μεγάλη αλλά δεν είναι και μινιατούρα. Τελευταία πάντως όποτε την παίρνω π.χ. κανένα βράδυ δεν την παίρνω με τη θήκη. Τη χώνω στην τσέπη του τζιν! -Καλή διάρκεια μπαταρίας. Προσωπικά δεν μου έχει τελειώσει ποτέ η μπαταρία της σε αντίθεση με τη HP 735 που είχα πριν που ήθελε κάθε μισή ώρα μπαταρίες. -Μικρές και γρήγορες καρτούλες. Πραγματικά έπαθα την πλάκα μου με το μέγεθος μόλις τις είδα! -Πλούσια συνοδευτικά, μέχρι και καλώδιο σύνδεσης σε TV. ΑΡΝΗΤΙΚΑ: -Λίγο δύσχρηστη. Βασικά είναι μέχρι να τη συνηθίσεις... -Παίρνει δική της μπαταρία. Αυτό από τη μία είναι καλό καθώς είναι μικρή και κρατάει πολύ ωστόσο άμα την παίρνεις π.χ. σε διακοπές πρέπει οπωσδήποτε να κρατάς μαζί σου το φορτιστή ο οποίος παρόλο που δεν είναι μεγάλος, καταλαμβάνει κάποιο χώρο... -Απουσία σκόπευτρου. Προσωπικά προτιμώ την οθόνη καθώς τουλάχιστον στην HP αλλού στόχευες κι αλλού έπαιρνε. Από την άλλη εσύ μπορείς να θες σκόπευτρο... Όσων αφορά το οτι πρέπει να κουβαλάς το φορτιστή (ο οποίος είναι πανάλαφρος παρεπιπτώντως), προσωπικά έχω μια θήκη από παλιά "compact" μηχανή και έχω στη μικρή θήκη που βάζαμε παλιά τα φιλμ τη μηχανή και στη μεγάλη έχω μόνιμα το φορτιστή με το καλώδιο τροφοδοσίας του, το καλώδιο σύνδεσης με την TV, ένα USB καλώδιο και μια θήκη για 6 κάρτες... Φαντάσου δλδ! Ελπίζω να βοήθησα! Υ.Γ.: Μακρυά από HP αν θες τη γνώμη μου. Ναι μεν είναι τίμιες προτάσεις στα λεφτά τους ωστόσο έχουν ημερομηνία λήξης... Αν πάρεις HP και σου χαλάσει έξω απ'την εγγύηση (η 735 μου τα 'παιξε λίγες μέρες μετά την εγγύηση) θα δείς τη γλύκα... Γι'αυτό πήρα Olympus. Εϊναι η μόνη που έχει 2ετή εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Απρίλιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Θα σου πρότεινα να ορίσεις ένα ανώτατο ποσό που είσαι πρόθυμος να πληρώσεις και να κοιτάξεις τα μοντέλα μερικών καλών εταιρειών σ' αυτά τα πλαίσια...έπειτα διάλεξε μερικά πρωτεύοντα χαρακτηριστικά που θες οπωσδήποτε να έχει η κάμερα και τα οποία να μετράν περισσότερο σε απευθείας συγκρίσεις, καθώς και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στην τελική επιλογή...θα σου πρότεινα να μην ανεβείς πάνω από τα 5megapixel καθώς αυξάνεται απλώς η τιμή χωρίς να κερδίζεις απαραίτητα σε ποιότητα...3-4 megapixel είναι υπεραρκετά...Εγώ αγόρασα την Canon A510 πριν από λίγο καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και δεν έχω πολύ εμπειρία και λίγες φορές κατέφυγα σε χειροκίνητες ρυθμίσεις...είναι παντως σημαντικό ότι διαθέτει πληθώρα ρυθμίσεων...Εγώ διάλεξα βάσει των εξής κριτηρίων...- Ρυθμίσεις- Μπαραρίες ΑΑ + Νικελίου- Ποιότητα φωτογραφιών (είναι τελικά αρκετά σχετικό...αν υπάρχουν ρυθμίσεις μπορείς να τη βελτιώσεις)- Οπτικό ζουμ- τύπος μνημών (και συνεπώς κόστος)- δυνατότητες σύλληψης βίντεο- μάρκα (Canon, Nikkon, Kodak, Fuji, Olympus)Κάποιος συνδυασμός χαρακτηριστικών-τιμής θα δείς ότι θα σε ικανοποιεί περισσότερο από τους άλλουςΟι παρακάτω ιστοσελίδες θα σε βοηθήσουν αρκετά στην επιλογή:- http://www.dcresource.com/reviews/cameraList.php- http://www.steves-digicams.com/hardware_reviews.html- http://www.imaging-resource.com/DIGCAM01.HTM- http://www.dpreview.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.