johnnymous Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 Χρειάζομαι ένα link που να μιλάει για την ιστορία των κινητών τηλεφώνων για σήμερα.ΔΕν χρειάζεται να είναι τίποτα μεγάλο αλλά θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε που θα μπορέσω να βρώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous Χρειάζομαι ένα link που να μιλάει για την ιστορία των κινητών τηλεφώνων για σήμερα.ΔΕν χρειάζεται να είναι τίποτα μεγάλο αλλά θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε που θα μπορέσω να βρώ!! Στην ελλάδα ή γενικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Απρίλιος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 γραμμένο στα ελληνικά αλλα παγκοσμια ιστορία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Απρίλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 στο google εψαξες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Απρίλιος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 έψαξα στα γρήγορα αλλά δεν βρήκα τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 mobile phone historyPrivateline.com: Mobile Telephone History Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Απρίλιος 7, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 στα ελληνικά θα μου ήταν πιο εύκολο να τα αντιγράψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Μια μετάφραση είναι, καν'το εσύ να το βρει ο επόμενος έτοιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.