performer Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2017 Καλησπέρα! Μετά από πολύ καιρό και πάλι στο αγαπημένο φορουμ. Έχω τον HDD του τίτλου και τον τελευταίο καιρό, όταν πάω να ανοίξω κάποιο αρχείο κολλάει. Π.χ ανοίγω μια ταινία και σα να μη μπορεί να καλύψει το buffer (;) πληροφοριακά τον έχω γύρω στα 4 χρόνια. είναι σημάδι ότι φτάνει στο τέλος του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 5, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2017 Δοκίμασε να δεις με κάποιο πρόγραμμα την υγεία του και την απόδοση του. Πχ Hard Disk Sentinel. Αλλά τέτοια φαινόμενα έχω συναντήσει σε δίσκους που είναι στα τελευταία τους, οπότε δεν θα μου φαινόταν κακή ιδέα να αρχίσεις να μεταφέρεις τα αρχεία του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 6, 2017 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2017 Έχω συναντήσει παρόμοιο φαινόμενο σε seagate εξωτερικό ( 1ΤΒ ), που έχω περισσότερα χρόνια. Διαπίστωσα πως έπεσε η υγεία του στο 85% και κάποιο τομείς ήταν κατεστραμμένοι. Ωστόσο , ο HDD δουλεύει ακόμα, στο 85%. Τον έκανα format, defrag και "αναστήθηκε", αλλά δεν ξέρω αν είναι τυχαίο γεγονός! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts