Neo845 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 Μέχρι πριν από λίγο καιρό χρησιμοποιούσα το intelligent updater και όλα ήταν ωραία... Τώρα μου λέει να τρέξω το live update για να μπορώ να χρησιμοποιώ το intelligent updater. Το κάνω και εγώ για να μην πάω κόντρα με τη symantec αλλά κανένα αποτέλεσμα. Ξέρει κανείς τι τρέχει, ή υπάρχει άλλος τρόπος για update offline; έχω norton systemworks 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Εκανες δηλαδη live update και ακομα δεν σε αφηνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Απρίλιος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ναι. Ενώ έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν συνεχίζει τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αν δεν είναι original μην περιμένεις πολλά. Ευκαιρία να αλλάξεις κιόλας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo845 Απρίλιος 7, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Και τι να πάρω; αυτό με εξυπηρετεί γιατί συνδυάζει τα πάντα! μέχρι και backup manager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αγόρασέ το τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 7, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 μπορίς να κατεβάσεις τα updates από διάφορα άλλα μέρη όπως download.com όμως νομίζω ότι πάλι κάνει ένα check......... (όχι όμως σε άλλα site όπως phazeddl.com)εγώ θα σου έλεγα να βάλεις zonealarm security suite κάνει update κανονικά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 φιλε μου κι εγω χρονια τωρα και μεχρι προσφατα χρησιμοποιουσα τη τελευταια σουιτα της Symantec...αλλα λογω μιας ακρως κουφης ασυμβατοτητας με το control panel της Creative (AuDIGY 2ZS)μου σπασε τα νευρα και το εγκατελειψα...εβαλα το Zone Alarm και καθαρισα...(μεχρι αποδειξεως του εναντιον τουλαχιστον)εαν θες μπορεις και να κρατησεις το systemworks ενεργο εφοσον το εχεις συνηθισεικαι να βγαλεις το firewall και το Antiivirus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.