Jump to content



Δίπλωμα οδήγησης


panos 12

Recommended Posts

To γεγονός ότι το αμάξι έχει μπει στην καθημερινότητά μας και οδηγούν 'όλοι' δεν σημαίνει αυτομάτως ότι όλοι πρέπει να έχουν δίπλωμα. 

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάω για το παιδί που προσπαθεί να περάσει αλλά γενικά. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, konstantinakis said:

To γεγονός ότι το αμάξι έχει μπει στην καθημερινότητά μας και οδηγούν 'όλοι' δεν σημαίνει αυτομάτως ότι όλοι πρέπει να έχουν δίπλωμα. 

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάω για το παιδί που προσπαθεί να περάσει αλλά γενικά. 

 

συμφωνώ απολύτως το έχω γράψει και ποιο πίσω και θα προσθέσω με την ευκαιρία πάσα που έδωσες

Δεν είναι δικαίωμα η οδήγηση ! δεν το δικαιούσαι/με επειδή οδηγάνε οι υπόλοιποι ! μπορεί να μην το αντέχεις, να εκνευρίζεσαι εύκολα, να μην συγκεντρώνεσαι κλπ

 

γενικά μιλάμε για όλους μας

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
Link to comment
Share on other sites

Μηπως ο @konstantinakis εννοει οτι αν καποιος δεν το καταφερνει, να το ξανασκεφτει διοτι μπορει να μην ειναι για αυτον? Και οχι να το παιρνει με τον αλλο τροπο?

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, ARMAGEDDON said:

 

βρε αφήστε εκεί να τελειώσει !

τώρα σας έπιασε η τάξης και η ηθική ! στην Ελλάδα των ρουσφετιών !

Χωρίς να εχω διάθεση για διαμάχη, το αυτοκίνητο δυστυχώς ειναι ένα φονικό όπλο στα χερια αυτού που δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί αλλά και όπως λες στο άλλο post και στα χερια αυτού που ξέρει αλλά εν γνώση του δεν τηρεί τους κανόνες (κινητό στο χέρι).

Το ότι υπάρχει το 2ο δεν σημαίνει ότι επικροτούμε  το 1ο!

Δεν ειναι και πυρηνική φυσική η σωστή οδήγηση ενος αυτοκινητου σε απλές συνθήκες εξετάσεων. Σε όλο το thread βλέπουμε πρόβλημα στην συνεργασία μαθητη με δάσκαλο... που ένας από τους 2 ΔΕΝ τα καταφέρνει (χωρίς να ειμαι σε θέση να ξέρω μέσα απο εδώ το ποιος )

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και ότι κάποιος παίρνει δίπλωμα δεν σημαίνει ότι την επόμενη μέρα είναι καλός οδηγός, και συνήθως δεν είναι μεγάλη η απόσταση από κάποιον που δεν το πήρε.

Χρειάζεται προσεκτική, συντηρητική οδήγηση και χρόνια εμπειρίας, όπως ήδη ειπώθηκε.

Στο ότι υπάρχει θέμα επικονωνίας με τον δάσκαλο συμφωνώ κι εγώ, απ' όσα έχουν γραφτεί.

 

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι, είτε δικαιούται ο φίλος να το πάρει είτε όχι, το λάδωμα διαιωνίζει μια κατάσταση που πρέπει να σταματήσει και είναι κακή για όλους (εκτός ίσως αυτούς που τα παίρνουν).

 

Προσωπικα εύχομαι καλή επιτυχία, και να οδηγείς πάντα συνειδητοποιημένα και προσεκτικά. Χαμηλή ταχύτητα, προσοχή στο δρόμο και σεβασμός στον ΚΟΚ και στους άλλους είναι ό,τι χρειάζεται για να είσαι και εσύ και οι γύρω σου ασφαλείς.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Τα λεφτα στην ασφαλεια να παει κανενας μεσα αυτο πρεπει να ειναι το δωρακι τους Πανο.

Μετα απο τοσες προσπαθειες η παρτο με την αξια σου η μην το παρεις ποτε.

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Proteas said:

Τα λεφτα στην ασφαλεια να παει κανενας μεσα αυτο πρεπει να ειναι το δωρακι τους Πανο.

Μετα απο τοσες προσπαθειες η παρτο με την αξια σου η μην το παρεις ποτε.

 

Στην Ελλάδα ζεις σίγουρα ;

Αν δεν έχει κέφια ο εξεταστής δεν περνάει κανένας και έχει και δίκιο αν του πεις τίποτα επειδή είναι ο νόμος εκείνη την στιγμή κλπ σε όλους τους τομείς .

Δηλαδή εξαρτάσαι από την ψυχολογία του εκάστοτε εξεταστή αν θα τελειλωνεις η όχι

βρε παιδιά συνέλθετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στην Ελλάδα είστε

 

πχ Όταν έδωσα πανελλήνιες πριν κάτι χρόνια στην έκθεση ο ένας μου έβαζε 15,5 και ο άλλος 10 ε μπήκε και ο τρίτος και έβαλε ένα 12 νταξ πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον ...

Κανονικά πρέπει σε εξομοιωτή η πρώτη εξέταση και να μετράει 50% και να κόβει αυτόματα αν δεν πας πάνω από 30% κλπ και μετά στο δρόμο το άλλο 50%

 

όποιος λέει μόλις πήρε το δίπλωμα ότι ξέρει να οδηγάει ή όποιος λέει ότι ξέρει να οδηγάει γενικά πολύ απλά δεν ξέρουν, είναι μια διαδικασία όπου σε όλη την διάρκεια μαθαίνεις !
εγώ οδηγώ αλλά δεν ξέρω να οδηγώ ακόμα μαθαίνω είναι η απάντηση είναι η σωστή

Link to comment
Share on other sites

Κεφια ξεκεφια αμα τον πιασουν τον "εξεταστη" με το κατοσταρι στην τσεπη τι λες να γινει ?

 

Δεν ειναι λυση αυτη δωστα να περασεις δωστα να γινει η δουλεια σου κτλ κτλ. Και ακου και το αλλο οδηγω

νταλικες και γερανους απο 10 ετων και 2 φορες τα ηθελαν για το διπλωμα αυτοκινητου δεν τα εδωσα. Οταν

εβγαζα το πρωτο μου φορτηγο πριν 20 χρονια εκανα 3 μηνες να το βγαλω γιατι δεν τους τα εδωσα και παλι.

 

Στην Ελλαδα ζω και γω αλλα δεν θα τους τα εδωσα ποτε και ουτε θα τα δωσω ειναι θεμα αρχης.

Και καποια στιγμη πρεπει να τελειωνουμε με αυτην την κακιστη συνηθεια δεν συμφωνεις ?

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά να πω κάτι, το χτύπημα στον καθρέπτη που έκανα είναι θάνατος είναι λάθος σοβαρό και το γνωρίζω, αν δεν είχα χτυπήσει θα είχα περάσει έστω και με τύχη γιατί έβγαλα παρκάρισμα και γωνία με τρόπο που έμαθα από ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και όχι από τον δάσκαλο, δυστυχώς εκεί που έπεσα ενώ ήτανε πάρα πολύ καλός  από την μια από την άλλη οδηγούσε το αμάξι ο ίδιος δεν μπορεί μόνο σε μένα ,και στους άλλους τα ίδια γινόταν. Το μεγάλο πρόβλημα που έχω είναι στην πορεία κάπου το αμάξι με φεύγει λίγο, ίσως είναι και θέμα συνήθειας κάπου. Αυτός τώρα που με ανέλαβε το πάω το αμάξι μόνος μου δεν τα κάνει αυτός και άντε τελειώσαμε, έκανα και 4 μαθήματα εξτρά έτσι, και ας δώσω το δωράκι, όσο για την οδήγηση  αργότερα δεν πρόκειται το τονίζω αυτό να βγω σε δρόμο εάν δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να οδηγήσω, σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε κίνδυνο τον υπόλοιπο κόσμο, όταν γίνω τέλειος και πω τώρα ναι μπορώ έμαθα τότε και μόνο τότε θα βγω. Τώρα με το καλό αύριο να τελειώσω μια και για την οδήγηση μετά έχουμε δρόμο, ευτυχώς όμως το πήρα ζεστά το πήρα καλά δεν φοβήθηκα δεν έτρεμα πουθενά απλά θέλω λίγο να το συνηθίσω και να μάθω καλύτερα, έτσι όμως σε αυτή την κατάσταση το γνωρίζω το ξέρω δεν μπορώ να βγω στο δρόμο. Επίσης όσο με είπε ο δάσκαλος όσο με είπε και ο άλλος δάσκαλος καλός είσαι μια χαρά είσαι κι αυτά εγώ δεν το νιώθω έτσι, και οι εξεταστές δεν φταίνε πουθενά όσες φορές έδωσα και με βοήθησαν και καλοί ήτανε όσα λένε ότι είναι αυστηροί ότι δεν κάνουν, τελικά αποδείχτηκαν οι καλύτεροι άνθρωποι, ο δάσκαλος πάλι δεν ξέρω από την μια καλός από την άλλη δεν βοήθησε πουθενά. Και τέλος η σχολή και ολες οι σχολες απ οτι ειδα εχουνε σημαδάκια στα αμαξια ετσι ωστε οταν ανεβει πεζοδρόμιο το σημαδάκι να στρίψεις και να μπει αμεσως το αμαξι και στις γωνιες ολες ειναι με σημαδακια βαμενες κι αυτες οποτε ξερεις ποτε να στρίψεις   

Link to comment
Share on other sites

πριν 16 λεπτά, το μέλος panos 12 έγραψε:

σο για την οδήγηση  αργότερα δεν πρόκειται το τονίζω αυτό να βγω σε δρόμο εάν δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να οδηγήσω, σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε κίνδυνο τον υπόλοιπο κόσμο, όταν γίνω τέλειος και πω τώρα ναι μπορώ έμαθα τότε και μόνο τότε θα βγω.

Δηλαδή χωρίς να βγεις στον δρόμο πως θα μάθεις; Στην αλάνα της γειτονιάς ή σε driving sims στο PC? 

Η αίσθηση που μου δίνεται είναι ότι δεν είναι για σένα το τιμόνι. Έχω την "τύχη" να γνωρίζω ότι δεν είναι για μένα και όσο και αν μου λένε δεξιά και αριστερά "βγάλε δίπλωμα", ΔΕΝ το κάνω, γιατί απλά ΞΕΡΩ ότι δεν είναι για μένα οι δρόμοι...simple as that.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όχι εντάξει θα βγάλουμε το αμάξι σε συνδυασμό και με μια δουλίτσα και θα μάθω  εντάξει δεν είναι κάτι το τρομερό απλά αν έβλεπα ότι δεν μπορώ καν και δυσκολεύομαι ναι θα το έλεγα από την αρχή άλλα δεν τα πάω και άσχημα  

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, panos 12 said:

. Αυτός τώρα που με ανέλαβε το πάω το αμάξι μόνος μου δεν τα κάνει αυτός και άντε τελειώσαμε, έκανα και 4 μαθήματα εξτρά έτσι, και ας δώσω το δωράκι, όσο για την οδήγηση  αργότερα δεν πρόκειται το τονίζω αυτό να βγω σε δρόμο εάν δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να οδηγήσω, σε καμία περίπτωση δεν θα βάλω σε κίνδυνο τον υπόλοιπο κόσμο, όταν γίνω τέλειος και πω τώρα ναι μπορώ έμαθα τότε και μόνο τότε θα βγω.  


Τοτε ειναι που την πατανε οι περισσοτεροι. Οταν νομιζουν οτι το "εχουν" 
Στην οδηγηση δεν λεγεσαι τελειος, απλα καλος οδηγος. Και αυτο πρεπει να στο πουν αλλοι. Επισης παντα μα παντα μαθαινεις / ανακαλυπτεις κατι καινουργιο. 
Πολλες εκπληξεις εχουν οι 4 ροδες σε συνδιασμο την ασφαλτο και αλλους οδηγους.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Όλα πήγαν καλά, έκανα κανονικά την πορεία μου σαν να μην έδωσα δωράκι όλα κανονικά και παρκάρισμα και γωνία  τα έκανα, ευτυχώς όμως τελείωσα και ξεμπέρδεψα θέλω  πολύ να ευχαριστήσω όλους όσοι ασχοληθήκατε αυτούς τους 9 μήνες  με στηρίξατε μου δώσατε ιδέες να είστε καλά παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!!!!

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα θα προσέχω, τα έκανα όλα κατά γραμμα εκτέλεσα όλα τα στοπ οδήγησα σωστά μέχρι τέλος η γωνία  η ριμάδα πάλι ευτυχώς με χώρεσε και δεν βρήκα πεζοδρόμιο, το είχα φανταστεί ποιο εύκολο άλλα εντάξει δεν πειράζει, κάναμε και παρκάρισμα και γωνία  

 

 

 

Ο  κορίτσαρος που ήτανε μέσα ήτανε όλα τα λεφτά, ένα θα σας πω 1,87 ύψος μελαχρινή με το ζόρι χώρεσε μέσα στο CAR

  • Like 1
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.