spike83 Απρίλιος 9, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Βρήκα BAG!!! Αν βάλεις την κατάσταση σου σε busy και ο αλλος είναι κανονικά οnline μπορείς να του στέλνεις άπειρες δονίσεις!!!! Μιλάμε έχει τρελλό γέλιο! Θα αρχίσουν να ξερνάνε στα πληκτρολόγια σε λίγο οι επαφές μου!!! oντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 9, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 σατανικό έτσι? :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 ρε ειναι τρελο αυτο ,, οταν αλλαζεις background το στελνει στην επαφη που μιλας εκεινη την στιγμη και η επαφή το δέχετε χωρις να πατησει accept . αυτοματη τεχνολογια της microsoft , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 12, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Εμένα η ΒΕΤΑ έκδοση δεν μου είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως μόλις έβαλα αυτή, δεν δουλεύει το Nudge! δεν τρεμοπαίζει το παράθυρο! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.