spike83 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 ΕΦτασε μετα απο πολυ καιρο δοκιμης το messenger 7.0 κατεβαστε το στα ελληνικα απο εδωκαι στα αγγλικα απο here εχει καινουργια νευματα και αλλο λουκ στις επαφες... see ya on line pro_spi@hotmail.com
Aligator21 Απρίλιος 7, 2005 #2 Απρίλιος 7, 2005 Είναι λίγο πιο βαρύς από τον Beta ή είναι ιδέα μου;;;
Ilias83 Απρίλιος 7, 2005 #3 Απρίλιος 7, 2005 Πότε πρόλαβες;Τώρα το κατέβασα και μπήκα να postάρω, αλλά με έχεις προλάβει κάτι ώρες...
spike83 Απρίλιος 7, 2005 Author #4 Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Πότε πρόλαβες;Τώρα το κατέβασα και μπήκα να postάρω, αλλά με έχεις προλάβει κάτι ώρες... eee ... ξερεις... superstar ειμαι τι περιμενεις...
sotiris Απρίλιος 7, 2005 #5 Απρίλιος 7, 2005 γιατί το gaim τι έχει? ( λατρεύω τα ή :OT: τώρα τελευταία )
DMylonas Απρίλιος 7, 2005 #6 Απρίλιος 7, 2005 Επιτέλους η τελευταία έκδοση... Καλή είναι αρκεί να την έχει "περιποιηθεί" κάποιος
louis_gas Απρίλιος 7, 2005 #7 Απρίλιος 7, 2005 thanks man.. το κατεβαζω τωρα (θα κανει και κανενα 40λεπτο με τη 56αρα μου)
spike83 Απρίλιος 8, 2005 Author #9 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Απο το μεσημερι προσπαθει να κανει sign-in... ειχε προβλημα σημερα.. αλλα λυθηκε... Αρχική απάντηση από louis_gas thanks man.. το κατεβαζω τωρα (θα κανει και κανενα 40λεπτο με τη 56αρα μου) με την dsl θελει μονο 4 λεπτα...
spike83 Απρίλιος 8, 2005 Author #11 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Παρατηρησατε καμια σημαντικη διαφορα απο το beta? εχει...1) διαφορετικα εικονιδια.. 2) μπορουν οι συνομηλιτες σου να βλεπουν τι ακους αμα χρεισημοποιεις το media player.. 3) η δονηση πλςον χτυπα μονο μια φορα... και δεν σου σπαει τα νευρα! 4) μπορεις να γραφεις μυνημα το οποιο βλεπουν οι επαφες σου χωρια απο το ονομα σου... και αλλα.....
Vasot Απρίλιος 8, 2005 #12 Απρίλιος 8, 2005 Μαματο ειναι Επιτελους μπορω να γινομαι και Μονιμο Αppear offline και βρηκα την ησυχια μου...
Κοπρίτης Απρίλιος 8, 2005 #13 Απρίλιος 8, 2005 ρε παιδια ολες οι αλλαγες που αναφερετε υπηρχαν και στην beta εκδοση εαν δεν κανω λαθος....:...: εγω δεν εντοπισα παντως καμια ουσιαστικη διαφορα....
spike83 Απρίλιος 8, 2005 Author #15 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ρε παιδια ολες οι αλλαγες που αναφερετε υπηρχαν και στην beta εκδοση εαν δεν κανω λαθος....:...: εγω δεν εντοπισα παντως καμια ουσιαστικη διαφορα.... σε σχεση με το ΒΕΤΑ που ειχα εγω αυτες τις αλλαγες ειδα!
morius Απρίλιος 9, 2005 #16 Απρίλιος 9, 2005 NAI καλύτερο είναι αλλά δεν με αφήνει να κάνω χειρόγραφο μήνυμα μου λέει κάτι για ανανέωση λογισμικού κάτι τέτοια κατά τα άλλα καλό είναι και τα νέυματα έιχαν πολύ φάση :p :p Από που συμπεράνατε ότι είναι βαρύ εγώ δεν έχω προσέξει τπτ τέτοιο:wassat:
Κοπρίτης Απρίλιος 9, 2005 #17 Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 14:16] NAI καλύτερο είναι αλλά δεν με αφήνει να κάνω χειρόγραφο μήνυμα μου λέει κάτι για ανανέωση λογισμικού κάτι τέτοια για χειρογραφα μνμ πρεπει να κατεβασεις το Microsoft Journal Viewer και το αντιστοιχο Security Update του.... ακολουθα το Link που σου βγαζει οταν προσπαθεις να το χρησιμοποιησεις και κατεβασε τα και τα δυο επιλεγοντας ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ WINDOWS Validation..... στη συνεχεια εγκατεστησε τα και enjoy.... Aπό που συμπεράνατε ότι είναι βαρύ εγώ δεν έχω προσέξει τπτ τέτοιο:wassat: Ουτε κι εγω... μια απ'τα ιδια ειναι...
haris1984 Απρίλιος 9, 2005 #18 Απρίλιος 9, 2005 το μονο που προσεξα εγω ειναι οτι καμια φορα την ωρα που το κλεινω μου βγαζει error...μου το εκανε και με το beta και το εκανε και σε αλλα 2 πισια που το ειχα δοκιμασει...
aristos87 Απρίλιος 9, 2005 #19 Απρίλιος 9, 2005 Βρήκα BAG!!! Αν βάλεις την κατάσταση σου σε busy και ο αλλος είναι κανονικά οnline μπορείς να του στέλνεις άπειρες δονίσεις!!!! Μιλάμε έχει τρελλό γέλιο! Θα αρχίσουν να ξερνάνε στα πληκτρολόγια σε λίγο οι επαφές μου!!!
LordOfRings Απρίλιος 9, 2005 #20 Απρίλιος 9, 2005 απο το ΒΕΤΑ καλύτερο ,,, το ΒΕΤΑ εκανε πολλα τρελα,, ,,
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.