SupernovaGR Δεκέμβριος 8, 2017 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Ξεκιναμε στο skype οποιος θελει μπαινει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupernovaGR Δεκέμβριος 8, 2017 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 (edited) Το workbook που χρησιμοποιησα με τιτλο main, το βαζετε στο motec projects->acti circuit base->analysis->workbooks Main.zip Επισης η συναντηση θα ανεβει στο youtube με link που θα κανω ποστ οταν ανεβει. Ευχαριστω ολους τους συμμετεχοντες για την παρουσια και ευγενεια τους, και ελπιζω και για επομενες! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2017 από SupernovaGR 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupernovaGR Δεκέμβριος 9, 2017 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Η χθεσινή συνάντηση 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Δεκέμβριος 9, 2017 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Χίλια ευχαριστούμε για βίντεο. Δυστυχώς χτες στάθηκε αδύνατο να προλάβω αν κ το ήθελα αρκετά. Ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iceman87 Δεκέμβριος 9, 2017 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιείσε κάνεις το workbook που μας έδωσε ο Νίκος. Εγώ προσπάθησα να το κάνω επικόλληση στο path που μας λέει, σαν xml αρχείο όπως μας το έδωσε αλλά δεν δουλεύει! Μετά άλλαξα την κατάληξη σε . mtcwbk και τώρα μου εμφανίζει μέσα στο main ένα worksheet με όνομα mpamphs. Δεν έχω δλδ ούτε τα sections ούτε το lap records ούτε το gears! Οπότε αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει αν του δούλεψε η όχι! Νίκο και πάλι ευχαριστώ για την παρουσίαση και της γνώσης που μοιράστηκε ς μαζί μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 9, 2017 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Ούτε εγώ κατάφερα κάτι.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrinosparti Δεκέμβριος 9, 2017 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Το προσπαθησα και εγω αλλα δεν τα καταφερα.Στο 27 λεπτο του χθεσινου βιντεο, δοκιμασε να μας το δειξει ο Νικος αλλα δεν ανοιξε.Καπως αλλιως πρεπει να γινεται .Νικο σωσε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Δεκέμβριος 9, 2017 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Δεν το δοκίμασα (έχω φτιάξει δικό μου), αλλά ο Νίκος έχει την τελευταία έκδοση του Motec, οπότε ίσως παίζει ασυμβατότητα για το παλαιότερο που είχε μέσα το πακέτο του acti. Για δοκιμάστε να την βάλετε. Μπορείτε να έχετε και τις 2 εγκατεστημένες ταυτόχρονα. 64bit http://www.motec.com/filedownload.php/mi2_pro_1.1.2.0808-x64.exe?docid=5450 32bit http://www.motec.com/filedownload.php/mi2_pro_1.1.2.0807.exe?docid=5449 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupernovaGR Δεκέμβριος 9, 2017 Author #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Πιθανοτατα ειναι αυτο που λεει ο σωτηρης, παρολαυτα επειδη οντως οταν το ανεβασα το αρχειο μετετραπη σε xml, δοκιμαστε να το κατεβασετε απο το λινκ του google drive που ποσταρω τωρα https://drive.google.com/file/d/17eRXYYCi3s33V9jnhCanHWoiOFLxaKaU/view Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 9, 2017 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος SupernovaGR έγραψε: Πιθανοτατα ειναι αυτο που λεει ο σωτηρης, παρολαυτα επειδη οντως οταν το ανεβασα το αρχειο μετετραπη σε xml, δοκιμαστε να το κατεβασετε απο το λινκ του google drive που ποσταρω τωρα https://drive.google.com/file/d/17eRXYYCi3s33V9jnhCanHWoiOFLxaKaU/view πάλι XML το δίνει πριν 4 ώρες, το μέλος jumaru99 έγραψε: Δεν το δοκίμασα (έχω φτιάξει δικό μου), αλλά ο Νίκος έχει την τελευταία έκδοση του Motec, οπότε ίσως παίζει ασυμβατότητα για το παλαιότερο που είχε μέσα το πακέτο του acti. Για δοκιμάστε να την βάλετε. Μπορείτε να έχετε και τις 2 εγκατεστημένες ταυτόχρονα. 64bit http://www.motec.com/filedownload.php/mi2_pro_1.1.2.0808-x64.exe?docid=5450 32bit http://www.motec.com/filedownload.php/mi2_pro_1.1.2.0807.exe?docid=5449 και πως αντικαθιστούμε το παλιό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Δεκέμβριος 9, 2017 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 πριν 27 λεπτά, το μέλος Aris Teidis έγραψε: και πως αντικαθιστούμε το παλιό? Τι εννοείς? Κανονικά το κάνεις εγκατάσταση το νέο και έχει το Motec 1.0 και Motec 1.1 μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupernovaGR Δεκέμβριος 9, 2017 Author #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 (edited) @Aris Teidisτρεχεις το exe του motec 1.1 και απεγκαθιστας το παλιο, δεν υπαρχει λογος να το κρατησεις. Θελετε να δοκιμασω να στειλω ολοκληρο το workplace μηπως δουλεψει ετσι; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2017 από SupernovaGR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 9, 2017 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος SupernovaGR έγραψε: @Aris Teidisτρεχεις το exe του motec 1.1 και απεγκαθιστας το παλιο, δεν υπαρχει λογος να το κρατησεις. Θελετε να δοκιμασω να στειλω ολοκληρο το workplace μηπως δουλεψει ετσι; ok. εγκατέστησα το 1.1 και απεκατέστησαν το παλιό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 10, 2017 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Μόλις είδα το βίντεο.Απλά ένα ευχαριστώ για τον κόπο σου. Εντυπωσιάστηκα από την αρτιότητα της παρουσίασης. Νομίζω ότι ο τρόπος που υπολογισες τα σεκτορς είναι λαθεμένος καθόσον ο χρόνος δεν μπορεί να είναι σημείο αναφοράς. Δεν είμαι σπίτι αλλά το assetto σίγουρα κάνει ρεπορτ τα σεκτορς. Υπάρχουν απς που τα δείχνουν πχ το ptracker. Θα το ψάξω. Και πάλι μπράβο.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupernovaGR Δεκέμβριος 10, 2017 Author #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 @liakjim ευχαριστω πολυ, ηταν μια πρωτη προσπαθεια γενικα απο μερους μου για οποιαδηποτε παρουσιαση, οποτε ορεξη να χουμε, και θα βελτιωθουν και στο μελλον! Οσο για τα splits, οταν μελετας εναν γυρο που εχεις τα σπλιτς του απο το assetto, δεδομενου πως η πιστα ειναι η ιδια, αν στον ιδιο γυρο στο assetto το split 1 ειναι 25 δευτερα, τοτε για τον ιδιο γυρο στο motec εκει που το ρολοι του γυρου μετραει 25 δευτερα, βρισκεται το split 1, για ολους τους γυρους, μιας και ειναι η μοναδικη μεταβλητη (ο γυρος κοινος, ο χαρτης κοινος η μοναδα μετρησης κοινη, δεν εχουμε δηλαδη στρεψη του χρονου στο motec ) και για αυτο θεωρω πως η μεθοδος ειναι σωστη. Παρολαυτα αν βρουμε που στο assetto συσχετιζει τα μετρα της πιστας με τα splits, ακομα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Δεκέμβριος 10, 2017 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 Μπράβο @SupernovaGR, εξαιρετική δουλειά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 10, 2017 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 [mention=46220]liakjim[/mention] ευχαριστω πολυ, ηταν μια πρωτη προσπαθεια γενικα απο μερους μου για οποιαδηποτε παρουσιαση, οποτε ορεξη να χουμε, και θα βελτιωθουν και στο μελλον! Οσο για τα splits, οταν μελετας εναν γυρο που εχεις τα σπλιτς του απο το assetto, δεδομενου πως η πιστα ειναι η ιδια, αν στον ιδιο γυρο στο assetto το split 1 ειναι 25 δευτερα, τοτε για τον ιδιο γυρο στο motec εκει που το ρολοι του γυρου μετραει 25 δευτερα, βρισκεται το split 1, για ολους τους γυρους, μιας και ειναι η μοναδικη μεταβλητη (ο γυρος κοινος, ο χαρτης κοινος η μοναδα μετρησης κοινη, δεν εχουμε δηλαδη στρεψη του χρονου στο motec [emoji14] ) και για αυτο θεωρω πως η μεθοδος ειναι σωστη. Παρολαυτα αν βρουμε που στο assetto συσχετιζει τα μετρα της πιστας με τα splits, ακομα καλυτερα.Νομίζω ότι είναι λάθος, γιατί αν πχ εγώ κάνω το 1ο σπλιτ στα 30 δευτερόλεπτα τότε έχω άλλο μήκος. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Δεκέμβριος 10, 2017 #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 πριν 31 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Νομίζω ότι είναι λάθος, γιατί αν πχ εγώ κάνω το 1ο σπλιτ στα 30 δευτερόλεπτα τότε έχω άλλο μήκος. Μέσω των χρόνων που μου δίνει για sector times ο server (stracker) για το fastest lap μου, βρήκα στην τηλεμετρία του γύρου μου αυτού, (στους ίδιους χρόνους πάντα) τα μέτρα για το καθένα. Οπότε όρισα τα : sector 1: 1264.7m sector 2: 2383.2m στο Donington Park GP. Η απόκληση φαντάζομαι πρέπει να είναι της τάξης 1 βία 2 μέτρα. Εκτός και αν το stracker μετράει λάθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupernovaGR Δεκέμβριος 10, 2017 Author #59 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 @geovas77 να σαι καλα ευχαριστω πολυ. @jumaru99 ναι αυτο εννοω θα το τσεκαρω αν εβγαλα τοσο οταν γυρισω σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 10, 2017 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2017 On 12/9/2017 at 3:42 ΜΜ, το μέλος SupernovaGR έγραψε: Πιθανοτατα ειναι αυτο που λεει ο σωτηρης, παρολαυτα επειδη οντως οταν το ανεβασα το αρχειο μετετραπη σε xml, δοκιμαστε να το κατεβασετε απο το λινκ του google drive που ποσταρω τωρα https://drive.google.com/file/d/17eRXYYCi3s33V9jnhCanHWoiOFLxaKaU/view Λοιπόν, για να δουλέψει το main , το ονομάζουμε Main.i2wkb και το βάζουμε εδώ C:\Users\user name\Documents\MoTeC\i2\Workspaces\ACTI Circuit Base\Workbooks edit : αλλά και πάλι δεν δουλεύουν τα splits/sectors 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts