Jump to content

HIV ATTENTION!!!

sotosx

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

εγω λεω να κουβαλαω κανα κομματι απο κανα μεταλλο που να διπλωνει σαν ψαθα!(υπαρχει τετοιο? ) και να την βαζω πανω στη καρεκλα και απο πανω να καθομαι! :jump::T:

Nαι αμε!Φορα Mithril Scale Gaiters κ καθαρισες :D

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

μονο οτι το κοριτσι πεθανε σε 4 μηνες δειχνει οτι η ολη κατασταση ειναι μουφα ,μπορει να εφαγε καμια γλαστρα στο κεφαλι ενω περπατουσε στον δρομο μπορει να την πατησε αυτοκινητο αλλα σε 4 μηνες δεν εχει πεθανει ΚΑΝΕΙς απο AIDS,οι πανιβλακες που παλιοτερα εστελναν παρομοια mail και που καθοριζανε την τυχη σου η την ατυχια σου κτλ τωρα βλεποντας οτι πλεον το κολπο δεν τσιμπαει ειπανε να το παχυνουνε λιγο..παντως το γεγονος οτι καποιος το αναδημοσιευσε εδω αλλα και οτι γινεται συζητηση που εχει φτασει ηδη υις 4 σελιδες δειχνει οτι μαλλον για ακομη μια φορα επιασε το κολπο...

κομματι απο κανα μεταλλο που να διπλωνει σαν ψαθα!(υπαρχει τετοιο? )

:slap: :slap: :slap: :giveup: :giveup:

ναι το ηRh (ηρώδιο) αλλά δεν ήπιες αρκετό όταν ήσουν μικρός :p

πάντως μια λύση στο πρόβλημά σου είναι η χρήση μεντεσέδων.

:slap:

Αρχική απάντηση από gleon [Σήμερα, στις 14:28]

Βασικά αυτό δεν ισχυεί απόλυτα. Ο ισχυρισμός ότι ο HIV δε μεταφέρεται με το σάλιο στήρίζεται στο φαινόμενο της ώσμοσίς και στο ότι το σάλιο "σπάει" τα κύτταρα του αίματος που τον μεταφέρουν .... οπότε αν η σύσταση του σάλιου έχει αλοιωθεί απο εξωγενης παράγοντες υπάρχει μικρή πιθα΄νότητα μετάδοσης

Aν η σύσταση του σάλιου έχει αλλοιωθεί από εξωγενής παράγοντες o ιός θα έχει πεθάνει προ πολλού Δεν αντέχει καθόλου εκτός ανθρώπινου σώματος ή παρόμοιας κατάστασης.

ενας ακομα τροπος ειναι, περνεις μια κασα γεματη μπυρες τη βαζεις πανω στη καρεκλα και καθεσαι, φυσικα τις μπυρες θα της πιουμε!!

ενας ακομα τροπος ειναι, περνεις μια κασα γεματη μπυρες τη βαζεις πανω στη καρεκλα και καθεσαι, φυσικα τις μπυρες θα της πιουμε!!

βρε συ, δε θα βλέπουν οι από πίσω...:p

Αρχική απάντηση από Voudas

βρε συ αυτό είναι 1%... λολ

doctor λέγεται ο άνθρωπος, όχι accountant...

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:15]

doctor λέγεται ο άνθρωπος, όχι accountant...

το λάθος έγινε από βιασύνη αλοίμονο αν δεν ξέρω το 0,3% του 300!

.....αλλά ο Voudas όπου θέλει απαντάει και όπου θέλει ....δεν απαντάει και τα καταπίνει ....σαν παγάκια -ξηρά!-:whistling :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από doctor

το λάθος έγινε από βιασύνη αλοίμονο αν δεν ξέρω το 0,3% του 300!

.....αλλά ο Voudas όπου θέλει απαντάει και όπου θέλει ....δεν απαντάει και τα καταπίνει ....σαν παγάκια -ξηρά!-:whistling :whistling :whistling

χαχαχαχαχαχα.. κουφάλα γιατρέ!

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 15:33]

Χεχε. Καλοοοοό. ’ντε συνάδελφε και από εβδομάδα που θα έχω λίγο χρόνο παραπάνω θα σε πετάξω έξω από παντού.

αγαπητέ συνάδελφε...μόνο με < 0 C μπορείς κάτι να κάνεις στα super pi .....με άλλο τρόπο το βλέπω λίγο δυσκολούτσικο....

όσο για το pifast .......:zzz:

Ρε σεις, το παιδί μόλις έκανε το πιο πετυχημένο thread του διημέρου.

Έχω λιώσει στο γέλιο με τις απαντήσεις!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.