spc Απρίλιος 7, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από RootX Κάνε εξορκισμό, ο sp cατανάς έχει εισχωρήσει βαθειά μέσα σου(στο πνεύμα εννοώ, όχι στο σώμα) :P Αρχική απάντηση από sotiris αααα, λίγα λόγια για τον (μελλοντικό) εργοδότη μου :P μην τσακώνεστε τέκνα μου, όλοι θα πάρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 7, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 ....καλά μην μιλήσουμε τωρα για ιικό φορτίο στο μολυσμένο αίμα .....πριν ποσο χρόνο μολύνθηκε η βελόνα .......ή σε ποιά κατάσταση βρίσκεται αυτός από τον οποίο πρόερχεται το αίμα γιατί....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 7, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Ηρεμότατος είμαι. Γελάω αλλά και προβληματίζομαι με την αφέλεια μερικών. Ξέρω τουλάχιστον άλλους 3 γιατρούς μέσα στο forum.Αν δεν τους αρπάξουμε εμείς από τα μούτρα ποιός θα το κάνει? (και καλά που ο ροοτις είχε το φιλότιμο να δώσει και μερικά link-αν δεν το έκανε όμως?) αυτό που λες αφέλεια εγώ το λέω ενδιαφέρον για κάτι που κοινώς σοκάρει... και αναφέρθηκε να συζητηθεί... συμφωνώ ότι είναι hoax και εμένα αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά να σου πω και κάτι? το 3/1000 που βγήκε σαν επιστημονικό δεδομένο από τσίμπημα είναι 3 άνθρωποι και όχι ένα ποσοστό, και δεν είναι 0 που πιθανώς φανταζόσουν. ασχέτως που πρόκειται για ένα τραβηγμένο σκηνικό αυτό που αναφέρει το μαιλ...για μένα πάντως ασχέτως θέματος κλπ, η απάντησή σου ήταν απαράδεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosx Απρίλιος 7, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 13:45] Ηρεμότατος είμαι. Γελάω αλλά και προβληματίζομαι με την αφέλεια μερικών. Ξέρω τουλάχιστον άλλους 3 γιατρούς μέσα στο forum.Αν δεν τους αρπάξουμε εμείς από τα μούτρα ποιός θα το κάνει? (και καλά που ο ροοτις είχε το φιλότιμο να δώσει και μερικά link-αν δεν το έκανε όμως?) Να σου ρε tristene , επειδή τα γέλια σου έφτασαν μέχρι εδώ, πρίν ξεκινήσεις να επιβεβαιώσεις τον ευατό σου για την ωριμότητα και την ορθή σκέψη που τον διακρίνει ή κοινώς να την λες στον αλλό με την μια επέιδη είσαι το " my number one", διάβασε στο τέλος ότι ρωτάω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο, για να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια ή όχι.Και στην τελίκη εδώ μέσα είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών και δε θα σκεφτόμαστε τον "κάθε" πως θα το πάρει και πως ξύπνησε το πρωί...Καλημέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 7, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 το 3/1000 είναι από μελέτη που έγινε σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μετά από τυχαίο τρύπημα με μολυσμένη βελόνα !οι συνθήκες που περιγράφονται τωρα με την βελόνα στο κάθισμα ....απέχουν πολύ από τις συνθήκες που επικρατούσαν στους ιατρούς και τις νοσοκόμες όπου έγινε και η καταγραφή.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 7, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από doctor το 3/1000 είναι από μελέτη που έγινε σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μετά από τυχαίο τρύπημα με μολυσμένη βελόνα ! οι συνθήκες που περιγράφονται τωρα με την βελόνα στο κάθισμα ....απέχουν πολύ από τις συνθήκες που επικρατούσαν στους ιατρούς και τις νοσοκόμες όπου έγινε και η καταγραφή.! άστα αυτά, αφού εσύ ήσουν προχθές στο village και έβαζες βελόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 7, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 14:00] άστα αυτά, αφού εσύ ήσουν προχθές στο village και έβαζες βελόνες κανόνισε εσύ ....η επόμενη αναφορά να είναι για τα εγκαύματα από dry ice...........:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 7, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 AAAAAAAAAAAAAAXXXποιος μλκς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 7, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas άστα αυτά, αφού εσύ ήσουν προχθές στο village και έβαζες βελόνες Ε δεν πρέπει να βγούν νέα στατιστικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 7, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas άστα αυτά, αφού εσύ ήσουν προχθές στο village και έβαζες βελόνες και έλεγα κι εγώ ''ποιος π****ης μου τσιμπάει τον κ**ο βραδυάτικα'' (ο SLN δεν ήταν εκεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Απρίλιος 7, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ασχέτος για το URBAN LEGENT που αποτελεί το συγκεκριμένο Thread .Για κάποιον που έχει 0.000001% πιθανοτήτα να μολυνθεί με κάτι ..... όταν τελικά μολυνθεί το έχει 100% ο ίδιος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 7, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από gleon [Σήμερα, στις 14:08] Ασχέτος για το URBAN LEGENT που αποτελεί το συγκεκριμένο Thread . Για κάποιον που έχει 0.000001% πιθανοτήτα να μολυνθεί με κάτι ..... όταν τελικά μολυνθεί το έχει 100% ο ίδιος ... έτσι και όταν κάποιος κερδίσει τον πρώτο λαχνό στο πρωτοχρονιάτικο .....αυτός 100% .....τα τσεπώνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 7, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ο ιός HIV δεν αντέχει στις συνθήκες περιβάλλοντοςΓι αυτό και δε μεταδίδεται με τον αέρα το σάλιο στην αφή άλλα μόνο και μόνο με την σεξουαλική επαφή και μέσο «φρέσκου» αίματος Από μολυσμένη βελόνα μπορεί να υπάρξει προσβολή μόνο όταν αυτή έχει χρησιμοποιηθεί λίγες στιγμές πριν όχι να κάθεται με τις ώρες σε ένα κάθισμα κινηματογράφου έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosx Απρίλιος 7, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Οπότε μη μου λες οτι δεν ξέρεις τίποτα Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 14:12] Ο ιός HIV δεν αντέχει στις συνθήκες περιβάλλοντος Γι αυτό και δε μεταδίδεται με τον αέρα το σάλιο στην αφή άλλα μόνο και μόνο με την σεξουαλική επαφή και μέσο «φρέσκου» αίματος Από μολυσμένη βελόνα μπορεί να υπάρξει προσβολή μόνο όταν αυτή έχει χρησιμοποιηθεί λίγες στιγμές πριν όχι να κάθεται με τις ώρες σε ένα κάθισμα κινηματογράφου έλεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 7, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 13:58] το 3/1000 είναι από μελέτη που έγινε σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μετά από τυχαίο τρύπημα με μολυσμένη βελόνα !οι συνθήκες που περιγράφονται τωρα με την βελόνα στο κάθισμα ....απέχουν πολύ από τις συνθήκες που επικρατούσαν στους ιατρούς και τις νοσοκόμες όπου έγινε και η καταγραφή.! Καλά τα είπες συνάδελφε αν και όχι άμεσα σχετιζόμενος με την λοιμωξιολογία!Να σας το πω με απλά λόγια. Καμμία πιθανότητα να μολυνθείς από τέτοια βελόνα και τέτοιου είδους τρύπημα.Αν τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας έστειλαν mail με ιατρικό περιεχόμενο (και μάλιστα τέτοιου είδους που κάνει κρα από μακρυά) τότε τι να πω? Μήπως κοιτάξατε και αποστολέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 7, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 δυστυχώς συνάδελφε ....έχω κοπεί και έχω τρυπηθεί δεκάδες φορές και το ....έχω ψάξει το θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Απρίλιος 7, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd Ο ιός HIV δεν αντέχει στις συνθήκες περιβάλλοντοςΓι αυτό και δε μεταδίδεται με το σάλιο Βασικά αυτό δεν ισχυεί απόλυτα. Ο ισχυρισμός ότι ο HIV δε μεταφέρεται με το σάλιο στήρίζεται στο φαινόμενο της ώσμοσίς και στο ότι το σάλιο "σπάει" τα κύτταρα του αίματος που τον μεταφέρουν .... οπότε αν η σύσταση του σάλιου έχει αλοιωθεί απο εξωγενης παράγοντες υπάρχει μικρή πιθα΄νότητα μετάδοσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosx Απρίλιος 7, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 14:16] Καλά τα είπες συνάδελφε αν και όχι άμεσα σχετιζόμενος με την λοιμωξιολογία!Να σας το πω με απλά λόγια. Καμμία πιθανότητα να μολυνθείς από τέτοια βελόνα και τέτοιου είδους τρύπημα.Αν τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας έστειλαν mail με ιατρικό περιεχόμενο (και μάλιστα τέτοιου είδους που κάνει κρα από μακρυά) τότε τι να πω? Μήπως κοιτάξατε και αποστολέα? Με πιο απλά λόγια δεν γίνεται να μας το πείς? Δεν το πολυκαταλαβαίνω εγώ... Και 3 τελευταία πραγματάκια:1) Αν δεν έβλεπες οτι έχω 35 posts και είχα 1035 δεν θα απαντούσες έτσι. ( αλλά σε καταλαβαίνω εσένα συγκεκριμένα)2) Εσύ δεν συζητάς, κάνεις κυρηγμα.3) Παρόλες τις απίστευτες γνώσεις σου, είμαι σίγουρος οτι μετά απο αυτό το thread αν κάτσεις σήμερα σε καμιά καρέκλα και σε τσιμπήσει τίποτα, θα σε λούσει κρύος ιδρώτας.Να σαι καλά για το καλωσόρισμα :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 7, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ρε μη λετε τετοια!θα παω στο σινεμα με κανενα φακ-ο κ θα με περασουν για τρελο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 7, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 εγω λεω να κουβαλαω κανα κομματι απο κανα μεταλλο που να διπλωνει σαν ψαθα!(υπαρχει τετοιο? ) και να την βαζω πανω στη καρεκλα και απο πανω να καθομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.