Jump to content

HIV ATTENTION!!!

sotosx

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Κάνε εξορκισμό, ο sp cατανάς έχει εισχωρήσει βαθειά μέσα σου(στο πνεύμα εννοώ, όχι στο σώμα) :p:P

Αρχική απάντηση από sotiris

αααα, λίγα λόγια για τον (μελλοντικό) εργοδότη μου :p :P

μην τσακώνεστε τέκνα μου, όλοι θα πάρετε :p

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

....καλά μην μιλήσουμε τωρα για ιικό φορτίο στο μολυσμένο αίμα .....πριν ποσο χρόνο μολύνθηκε η βελόνα .......ή σε ποιά κατάσταση βρίσκεται αυτός από τον οποίο πρόερχεται το αίμα γιατί.......:confused:

Αρχική απάντηση από tristeno

Ηρεμότατος είμαι. Γελάω αλλά και προβληματίζομαι με την αφέλεια μερικών. Ξέρω τουλάχιστον άλλους 3 γιατρούς μέσα στο forum.

Αν δεν τους αρπάξουμε εμείς από τα μούτρα ποιός θα το κάνει? (και καλά που ο ροοτις είχε το φιλότιμο να δώσει και μερικά link-αν δεν το έκανε όμως?)

αυτό που λες αφέλεια εγώ το λέω ενδιαφέρον για κάτι που κοινώς σοκάρει... και αναφέρθηκε να συζητηθεί... συμφωνώ ότι είναι hoax και εμένα αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη αλλά να σου πω και κάτι? το 3/1000 που βγήκε σαν επιστημονικό δεδομένο από τσίμπημα είναι 3 άνθρωποι και όχι ένα ποσοστό, και δεν είναι 0 που πιθανώς φανταζόσουν. ασχέτως που πρόκειται για ένα τραβηγμένο σκηνικό αυτό που αναφέρει το μαιλ...

για μένα πάντως ασχέτως θέματος κλπ, η απάντησή σου ήταν απαράδεκτη...

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 13:45]

Ηρεμότατος είμαι. Γελάω αλλά και προβληματίζομαι με την αφέλεια μερικών. Ξέρω τουλάχιστον άλλους 3 γιατρούς μέσα στο forum.

Αν δεν τους αρπάξουμε εμείς από τα μούτρα ποιός θα το κάνει? (και καλά που ο ροοτις είχε το φιλότιμο να δώσει και μερικά link-αν δεν το έκανε όμως?)

Να σου ρε tristene , επειδή τα γέλια σου έφτασαν μέχρι εδώ, πρίν ξεκινήσεις να επιβεβαιώσεις τον ευατό σου για την ωριμότητα και την ορθή σκέψη που τον διακρίνει ή κοινώς να την λες στον αλλό με την μια επέιδη είσαι το " my number one", διάβασε στο τέλος ότι ρωτάω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο, για να διαπιστώσω αν είναι αλήθεια ή όχι.

Και στην τελίκη εδώ μέσα είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών και δε θα σκεφτόμαστε τον "κάθε" πως θα το πάρει και πως ξύπνησε το πρωί...

Καλημέρες!

το 3/1000 είναι από μελέτη που έγινε σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μετά από τυχαίο τρύπημα με μολυσμένη βελόνα !

οι συνθήκες που περιγράφονται τωρα με την βελόνα στο κάθισμα ....απέχουν πολύ από τις συνθήκες που επικρατούσαν στους ιατρούς και τις νοσοκόμες όπου έγινε και η καταγραφή.!

Αρχική απάντηση από doctor

το 3/1000 είναι από μελέτη που έγινε σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μετά από τυχαίο τρύπημα με μολυσμένη βελόνα !

οι συνθήκες που περιγράφονται τωρα με την βελόνα στο κάθισμα ....απέχουν πολύ από τις συνθήκες που επικρατούσαν στους ιατρούς και τις νοσοκόμες όπου έγινε και η καταγραφή.!

άστα αυτά, αφού εσύ ήσουν προχθές στο village και έβαζες βελόνες:p

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 14:00]

κανόνισε εσύ ....η επόμενη αναφορά να είναι για τα εγκαύματα από dry ice...........:whistling

:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling

Αρχική απάντηση από Voudas

και έλεγα κι εγώ ''ποιος π****ης μου τσιμπάει τον κ**ο βραδυάτικα'' (ο SLN δεν ήταν εκεί)

:p

Ασχέτος για το URBAN LEGENT που αποτελεί το συγκεκριμένο Thread .

Για κάποιον που έχει 0.000001% πιθανοτήτα να μολυνθεί με κάτι ..... όταν τελικά μολυνθεί το έχει 100% ο ίδιος ...

Αρχική απάντηση από gleon [Σήμερα, στις 14:08]

Ασχέτος για το URBAN LEGENT που αποτελεί το συγκεκριμένο Thread .

Για κάποιον που έχει 0.000001% πιθανοτήτα να μολυνθεί με κάτι ..... όταν τελικά μολυνθεί το έχει 100% ο ίδιος ...

έτσι και όταν κάποιος κερδίσει τον πρώτο λαχνό στο πρωτοχρονιάτικο .....αυτός 100% .....τα τσεπώνει!:)

Ο ιός HIV δεν αντέχει στις συνθήκες περιβάλλοντος

Γι αυτό και δε μεταδίδεται με τον αέρα το σάλιο στην αφή άλλα μόνο και μόνο με την σεξουαλική επαφή και μέσο «φρέσκου» αίματος

Από μολυσμένη βελόνα μπορεί να υπάρξει προσβολή μόνο όταν αυτή έχει χρησιμοποιηθεί λίγες στιγμές πριν όχι να κάθεται με τις ώρες σε ένα κάθισμα κινηματογράφου έλεος

Οπότε μη μου λες οτι δεν ξέρεις τίποτα:p

Αρχική απάντηση από kaynd [Σήμερα, στις 14:12]

Γι αυτό και δε μεταδίδεται με τον αέρα το σάλιο στην αφή άλλα μόνο και μόνο με την σεξουαλική επαφή και μέσο «φρέσκου» αίματος

Από μολυσμένη βελόνα μπορεί να υπάρξει προσβολή μόνο όταν αυτή έχει χρησιμοποιηθεί λίγες στιγμές πριν όχι να κάθεται με τις ώρες σε ένα κάθισμα κινηματογράφου έλεος

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 13:58]

Καλά τα είπες συνάδελφε αν και όχι άμεσα σχετιζόμενος με την λοιμωξιολογία!

Να σας το πω με απλά λόγια. Καμμία πιθανότητα να μολυνθείς από τέτοια βελόνα και τέτοιου είδους τρύπημα.

Αν τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας έστειλαν mail με ιατρικό περιεχόμενο (και μάλιστα τέτοιου είδους που κάνει κρα από μακρυά) τότε τι να πω? Μήπως κοιτάξατε και αποστολέα?

Αρχική απάντηση από kaynd

Γι αυτό και δε μεταδίδεται με το σάλιο

Βασικά αυτό δεν ισχυεί απόλυτα. Ο ισχυρισμός ότι ο HIV δε μεταφέρεται με το σάλιο στήρίζεται στο φαινόμενο της ώσμοσίς και στο ότι το σάλιο "σπάει" τα κύτταρα του αίματος που τον μεταφέρουν .... οπότε αν η σύσταση του σάλιου έχει αλοιωθεί απο εξωγενης παράγοντες υπάρχει μικρή πιθα΄νότητα μετάδοσης

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 14:16]

Καλά τα είπες συνάδελφε αν και όχι άμεσα σχετιζόμενος με την λοιμωξιολογία!

Να σας το πω με απλά λόγια. Καμμία πιθανότητα να μολυνθείς από τέτοια βελόνα και τέτοιου είδους τρύπημα.

Αν τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί σας έστειλαν mail με ιατρικό περιεχόμενο (και μάλιστα τέτοιου είδους που κάνει κρα από μακρυά) τότε τι να πω? Μήπως κοιτάξατε και αποστολέα?

Με πιο απλά λόγια δεν γίνεται να μας το πείς? Δεν το πολυκαταλαβαίνω εγώ...

Και 3 τελευταία πραγματάκια:

1) Αν δεν έβλεπες οτι έχω 35 posts και είχα 1035 δεν θα απαντούσες έτσι. ( αλλά σε καταλαβαίνω εσένα συγκεκριμένα)

2) Εσύ δεν συζητάς, κάνεις κυρηγμα.

3) Παρόλες τις απίστευτες γνώσεις σου, είμαι σίγουρος οτι μετά απο αυτό το thread αν κάτσεις σήμερα σε καμιά καρέκλα και σε τσιμπήσει τίποτα, θα σε λούσει κρύος ιδρώτας.

Να σαι καλά για το καλωσόρισμα :daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.