def Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2017 (edited) παιδια καλο ΣΒ, εχω ενα λαπτακι compaq mini με windows 7 starter εγκατεστημενα απο τον κατασκευαστη , ηταν τα λαπτοπ που εδιναν τοτε για τους μαθητες , αλλα χωρις το λειτουργικο σε δισκακι. Θελω να το κανω φορματ γιατι με το ρικοβερι δεν γινεται τιποτε. Παω στην σελιδα της micro να κατεβασω το iso αλλα οταν βαζω το κλειδι δεν μου το κατεβαζει γιατι λεει οτι αυτο το κλειδι ειναι απο τον κατασκευαστη. Απο που θα κατεβασω το iso για να το κανω φορματ? Σας ευχαριστω πολυ. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 2, 2017 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 2, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 Για κοίτα εδώ http://techpp.com/2009/11/11/download-windows-7-iso-official-direct-download-links/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 2, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 4 hours ago, orderlover said: Για κοίτα εδώ Download Windows 7 ISO - Official Direct Download Links Φιλε σε ευχαριστω αλλα ψαχνω την εκδοση starter Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Δεκέμβριος 2, 2017 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος def έγραψε: Φιλε σε ευχαριστω αλλα ψαχνω την εκδοση starter Tώρα το είδα και εγώ πως δεν τα έχει μέσα!!! Κρίμα που δεν σου χρησίμευσαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Δεκέμβριος 4, 2017 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2017 Κατεβαζεις το Windows 7 Ultimate ανοίγεις το Iso με το Power iso ανοίγεις τον φάκελο "sources" Διαγραφεις το αρχείο "ei.cfg" κάνεις save burn σε dvd η με το Windows dvd/usb tool σε usb Οταν γίνει εγκατάσταση θα σε ρωτήσει ποια έκδοση θέλεις να περάσεις επιλέγεις starter και είσαι οκ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts