Track.1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2017 Γειά σας έχω ένα προβλήμα (λογικά) με το bios.Εχω έναν υπολογιστή που τον έφτιαξα μόνος μου και το έβαλα να δω άμα δουλεύει και να βαλω τα Windows. Δεν μου ανοίγει καθόλου το bios αλλά ο υπολογιστής ανοίγει κανονικά το μόνο πράγμα είναι αυτό δεν μου δείχνει καθόλου εικόνα στην οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 2, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 Καλημέρα και καλώς όρισες Επειδή κάπου κάτι χάνεται να ρωτήσω κάποια πράγματα για να συννενοηθούμε 1. Βλέπεις γενικά μαύρη οθόνη; Δηλαδή όλα μαύρα και απλά καταλαβαίνεις ότι ο υπολογιστής δουλευει επειδή ανάβουν LED Και γυρνάνε οι ανεμιστήρες? 2. Ή απλά δεν βλέπεις την οθόνη που σου λέει Press το τάδε κουμπί για να μπεις BIOS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Δεκέμβριος 2, 2017 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 Εχεις συνδεσει το speaker στη μητρικη, για να δουμε αν απο τα beep codes μπορουμε να βγαλουμε ακρη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Δεκέμβριος 2, 2017 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2017 Και μια bonus ερώτηση: Ποια κάρτα γραφικών έχεις πάνω; Έχεις άλλη να δοκιμάσεις; Σε αυτό το σημείο να πω οτι θα βοηθούσε πολύ όποιον βλέπει το θέμα, να έγραφες από τι αποτελείται το σύστημά σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts