Efialtis Δεκέμβριος 14, 2018 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 Δοκίμασε uninstall (amd software) από το add/remove, κάνε restart και μετά εγκατέστησε τον adrenaline 2019. Βασικά εγώ το έκανα έτσι όπως προτείνει η AMD γιατί δεν είχα κάνει εγκατάσταση οδηγών όταν άλλαξα από μια RX 480 λιγότερο από μήνα πίσω. Και το overlay δουλεύει, και το fan σβηστό κάτω από μια θερμοκρασία κτλ. Γενικά δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 14, 2018 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2018 Τα έχω κάνει αυτά. Και με ddu. Δεν δουλεύει. Άμα πειράξεις το fan curve ή πατήσεις apply έστω και χωρίς να πειράξεις κάτι τότε ανάβουν αμέσως οι ανεμιστήρες σε εμένα και το zero rpm setting δεν κανει τίποτα. Διάβασα στο reddit για πολλούς με polaris που το έχουν το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Δεκέμβριος 15, 2018 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2018 Έχεις δίκιο. Είδα αναφορές σε reddit ότι μόλις πειράξεις fan curve χάνεις το zero rpm. Ελπίζω να το διορθώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts