therock Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2017 Θελω κατι οικονομικο με καλη φωτεινοτητα, με δυνατοτητα να το περασεις στο κεφαλι αλλα να μπορω να το χειριστω και σε εξωτερικους χωρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Νοέμβριος 30, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2017 To οικονομικό για σένα πόσο είναι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 30, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2017 Δε γνωριζω την αγορα στο ειδος αλλα σιγουρα δε θα δινα 20-30 ευρω και πανω ποσα. ΙΣως 10-15 το χω υπολογισει στο μυαλο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 30, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2017 Την Κίνα τη σκέφτεσαι; https://www.aliexpress.com/w/wholesale-cree-led-t6-head.html?spm=2114.search0104.0.0.JMMqfV&initiative_id=SB_20171130115334&site=glo&groupsort=1&SortType=price_asc&g=y&SearchText=cree+led+t6+head Πρέπει βέβαια να υπολογίσεις και τις μπαταρίες αλλά είναι επαναφορτιζόμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Δεκέμβριος 1, 2017 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2017 Στα πρακτικερ ειδα καλους που μπαινουν κ στο κεφαλι με δυνατοτητα 3 σταδιων φωτεινοτητας με max 600 λουμεν κ μπαταριες μαζι στα 17 ευρω... Ριξε μια ματια αν βρεθεις απο κει, η σε οποιοδηποτε μαγαζι με εργαλεια,ολα εχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Δεκέμβριος 1, 2017 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2017 Τον έχω και είναι εξαιρετικός. https://www.gearbest.com/headlights/pp_251155.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Δεκέμβριος 5, 2017 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2017 Εγώ είχα αγοράσει πέρυσι έναν της Petzl( γνωστη για τον αναρηχιτικο εξοπλισμο ) με ενα εικοσάρικο. Petzl περιπου την ιδια εποχή έφερα απο gearbest αυτον φακος 2 περιττό να πώ οτι προτιμώ τον δεύτερο. Η διαφορά στα δυό είναι πως ο πρώτος έχει πιο κεντραρισμένο το φως σε ένα σημεέιο (αρα πχ για να περπατας και να βλέπεις κάμποσα μετρα μπροστα σου) ενώ ο δεύτερος διαχέει το φως καλυτερα μπροστα σου. Τώρα έχω άλλους 2 της Ultrafire για καβάτζα αλλά και για φιλους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 7, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2017 Θενξ μαγκεσ αλλα πιο πολυ κατι χειρος ηθελα εξωτερικου χωρου, το οποιο να μπορω να το προσαρμοζω με λαστιχο στο κεφαλι. Ειναι περισσοτερες οι φορες που χρησιμοποιω φακο στο χερι. Αν δε παιζει κατι τετοιο μαλλον πρεπει να παρω ενα και ενα για τη καθε χρηση Κοιταζα προχθες στο καταστημα κατι Varta. Καλη φαινονταν αλλα επειδη δεν εχω επαφη δεν εχω και μετρο συγκρισης, αλλα ηταν και ακριβη http://www.kafkas.gr/proionta/ergaleia/fakoi/ πχ http://www.kafkas.gr/proionta/ergaleia/fakoi/varta-fakos-varta-led-1w-athpaystos-2aa_89801/ http://www.kafkas.gr/proionta/ergaleia/fakoi/varta-fakos-varta-led-1w-kefalhs-athpay-3aaa_89802/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Δεκέμβριος 7, 2017 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2017 χωρις να προσπαθω να σνομπάρω καμία ελληνική επιχείρηση αλλά εξω σε αυτα τα λεφτά παιρνεις πολύ καλυτερα πραγματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Δεκέμβριος 8, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2017 Την ποιοτητα πως μπορει γενικα να την αντιληφθει κανεις. Κοιταζοντας χαρκτηριστικα φωτεινοτητας τι λαμπες φοραει και καποιο αλλο δεικτη βγαινει ακρη η μονο μεσω δοκιμων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_Dour.Dot.Com Δεκέμβριος 13, 2017 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2017 Εγώ πήρα πριν από κάποιους μήνες απ' το wish.com, τον παρακάτω ... Με 3 φορτιστές κ με 2 ανταλλακτικές μπαταρίες (όχι με μεγάλη χωρητικότητα) ... Και μόνο με τη μία απ' τις τρεις λάμπες, έχει δυνατή δέσμη με "πλούσιο" φωτισμό ... Οι τιμές παίζουν μεταξύ των 14 και 17 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Δεκέμβριος 14, 2017 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2017 @nikos52 εχω ακούσει τα χειρότερα για το wish, σε αλλους δεν πηγαιναν καν, σε αλλους εκαναν 2 μηνες να τα στείλουν...ποιά η εμπειρία σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_Dour.Dot.Com Δεκέμβριος 14, 2017 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος georgeps έγραψε: @nikos52 εχω ακούσει τα χειρότερα για το wish, σε αλλους δεν πηγαιναν καν, σε αλλους εκαναν 2 μηνες να τα στείλουν...ποιά η εμπειρία σου? Η κόρη μου, έχει ψωνίσει αρκετά πράγματα, χωρίς κανένα παράπονο ... Κι εγώ έχω αγοράσει κάποια κ όλα ήρθαν κανονικά ... Όσον αφορά τους χρόνους παραδόσεως, όλοι οι Κινέζοι στα ίδια παίζουν ... Και απ' το Ali, αλλά και απ' το Banggood KAI απ' το e-bay, κάνουν από 25 - 45 μέρες ... Αν και πιστεύω πως τα καθυστερούν ΚΑΙ στα ΕΛΤΑ. Απ' όλες μου τις παραγγελίες, δύο φορές είχα θέμα κ οι δύο ήταν απ' το e-bay ... ίσως νάναι σύμπτωση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeps Δεκέμβριος 15, 2017 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2017 χμμ εγω από ολα τα υπόλοιπα (ebay, ali banggood) 95% ειχαν επιτυχια.. αλλα ειναι ξεκαθαρα πως θα τυχει στον καθενα, σε ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts