moutsougoulis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2017 Καλησπέρα μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ένα θεματάκι που έχω.. Ο υπολογιστής μου έχει λίγες μέρες που , εντελώς ξαφνικά, άρχισε να μην ανοίγει κανονικά απο το κουμπί. Κάνει το εξής, όταν πατάς το κουμπί να ανοίξει δε κάνει τίποτα. εάν σβήσω το τροφοτοδοτικό και βγάλω την πρίζα και την ξαναβάλω μετά απο δευτερόλεπτα και ξανά ανοίξω το τροφοδοτικο παίρνει μια χαρά. μετά ξανά τα ίδια... αν δεν βγάλω πρίζα δε ξανά ανοίγει απο το κουμπί. το ίδιο γίνεται και με τα on/off και reset πάνω απο τη μητρική (asrock). το ιδιο συμβαίνει και με άλλο τροφοδοτικό οπότε και προφανώς δεν είναι θέμα τροφοδοτικού.. Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 29, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Το κύκλωμα τροφοδοσίας της μητρικής, εφόσον έλεγξες και με άλλο τροφοδοτικό και κάνει τα ίδια. Έτσι την πάτησα κι εγώ και το κοίταξα μετά το τέλος της εγγύησης. Εμένα θέλει δοκιμές με κλείσιμο απ το ρεύμα και άναμμα μέχρι ν αποφασίσει να πάρει. Αν δε βγει απ την πρίζα, δουλεύει μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 29, 2017 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Εχεις καρτες pci επανω? θα σου προτινα να κανεις μια δοκιμη με τα απολυτως απαραίτητα για την εκκινηση, μηπως κατι εκνευρίζει την μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razimar Νοέμβριος 29, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Kαθαρά θέμα μητρικής. Αν έχεις εγγύηση στείλτην. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsougoulis Δεκέμβριος 1, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2017 Δυστυχώς η εγγύηση έχει λήξει.. Επάνω στη μητρική δεν έχει τίποτα σε θύρα pci Ευχαριστώ για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 1, 2017 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2017 Βγάλε την μπαταρία της μητρικής και δοκίμασε χωρίς αυτή. Αν στρώσει, άλλαξε μπαταρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts