sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2017 Τώρα έχω 24'' με FHD. Το ppi είναι 92 και μου φαίνεται πολύ εύχρηστο, ούτε λίγο ούτε πολύ. Σε 28'' και uhd πάω στα 157, δηλαδή σε τρομακτικά μικρα εικονίδια. Ακόμη και στις 32'' με 137 πιστεύω πάλι το μέγεθος ίσως είναι δύσχρηστα μικρό. Πιο λογικό μου φαίνεται να πάει κάποιος στις 40'' σε uhd που πλέον το ppi είναι 110, οπότε φαίνεται πιο εύχρηστο. Τι λέτε? Σε τι ίντσες είναι εύχρηστη μια uhd οθόνη? Υγ. Δεν μιλάμε για παιχνίδια αλλά εφαρμογές γραφικών, αρχιτεκτονικής και λοιπές εφαρμογές γραφείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razimar Νοέμβριος 29, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Μην κολλάς στην ανάλυση, σημασία έχει η ποιότητα της εικόνας. Αν είναι μικρά τα εικονίδια ή τα γράμματα σε μια 4Κ πχ σε windows το διορθώνεις. Settings > System > Display Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Νοέμβριος 29, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Στις εφαρμογές όμως, δεν υπάρχει πάντα αυτή η δυνατότητα. Επίσης αν παντού κάνεις resize, χάνεις και τα πολλά πλεονεκτήματα της uhd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Νοέμβριος 29, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 (edited) Στις 28'' είναι δύσχρηστο το 4Κ αλλά όχι αδύνατο, θα το έβαζα κυρίως για gaming ή σχεδίαση. Για 32 και πάνω είναι οκ. Όπως είπες, δεν έχουν όλα τα προγράμματα επιλογή για μεγαλύτερα εικονίδια. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2017 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts