moxamd Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2017 γεια σας εχω ενα ερωτημα σχετικα με το τροφοδοτικο που εχω αγορασει .. PSU COOLERMASTER MASTERWATT 1500 MAKER απλα εχω μια απορια και δεν γνωριζω αν αυτο που λεω να εινε προβλημα ανα 10 και 20 λεπτα νιωθω αν παω κοντα στο τροφοδοτικο οτι= το ανεμηστιρακη περνει στροφες παρα πολυ γρηγορα και ακουω εναν ηχο δεν εινε κατι το συνταρακτικο .. απλα για να ακουσεις αυτον τον ηχο πρεπει να πας παρα πολυ κοντα στο τροφοφοδοτικο λετε το COOLERMASTER MASTERWATT 1500 MAKER να εχει καπιο προβλημα>??> με το ανεμιστηρακι?? αυτο που λεω ονομαζετε load times??μπορει καποιος να με βοηθησει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 27, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 (edited) Μήπως απλά ο θόρυβος που ακούς είναι ο κλασσικός ήχος που κάνουν τα ανεμιστηράκια και τον καταλαβαίνεις επειδή πιθανόν έχει κάποιο silent profile (που δεν λειτουργεί συνέχεια ο ανεμιστήρας) και παίρνει απότομα μπροστά; Εκτός αν αναφέρεσαι στο παρακάτω το οποίο δεν έχει να κάνει με τον ανεμιστήρα του: Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2017 από UltraB Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 εχει ενα προγραμμα το Cooler Master Connect αλλα δεν κατεβαινει μεσο υπολογιστη πρεπει να το κατεβασεις μεσο google play με το κινητο αυτο το προγραμμα μπορω να το κατεβασω μεσο του υπολογιστη μου?https://play.google....g.cmdroid&hl=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 28, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Μπορείς να κατεβάσεις το Bluestacks (android emulator) και να το κατεβάσεις από εκεί. Αλλά για να παίξει το πρόγραμμα του τροφοδοτικού θα πρέπει να έχεις Bluetooth στον υπολογιστή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) εχει Bluetooth ο υπολογιστης μου απλα οταν παει να φορτοσει το προγραμμα το Bluetooth δεν ,κανει κατι για να το βρει στο bluestacks λεει turn on devise αλλα δεν κανει κατι και απλα φορτωνει χωρις να φανει κατι αλλο μπορειτε να με βοηθησετε?? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 28, 2017 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Γιατί δεν το βάζεις απλά σε ένα Smartphone; Άμα δεν δω τι κάνει, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, δυστυχώς. Αν επιτρέπεται, τι σύστημα έχεις και έχεις τέτοιο τροφοδοτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) εχω εναν 4790k στα 4,6 παντος πιστευεις οτι εχει προβλημα το τροφοδοτικο μου??με βαση αυτο που σου ειπα στην αρχη απλα αυτο τον ηχο τον κανει ανα 20 λεπτα εννοω οτι ο ανεμιστηρας παει πιο γρηγορα αυτο που οφειλετε?? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 28, 2017 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι στα σίγουρα, δε γνωρίζω ακριβώς τι θόρυβο κάνει. Όπως σου είπα το μυαλό μου πάει στο ότι απλά το ανεμιστηράκι δεν λειτουργεί και εκείνη την ώρα παίρνει μπροστά, εξου και ο ήχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) κοιτα αυτην την στιγμη που ειμε στο κουτι απο κοντα δεν ακουγετε ο ηχος απο τις στροφες απο το ανεμιστηράκι αυτο μπορει να το κανει μετα απο 10 και 20 λεπτα αλλα θα το κανει για λιγα λεπτα καταλαβες?? αρα αυτο τι σημαινει>??> αν το τροφοδοτικο ειχε προβλημα τι θα εκανε ακριβωΣ?? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 28, 2017 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Σου είπα που πάει το μυαλό μου. Παρατήρησε να δεις αν την ώρα που το ακούς αλλάζει στροφές ο ανεμιστήρας και ακούγεται πιο γρήγορα. Λογικά θα στο κάνει πιο συχνά σε παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) απλα στην αρχη οταν το αγορασα δεν νομιζω να το εκανε.. αν και δεν το ειχα παρατηρησει./. τωρα παλι το κανει.. δεν μπορω να το διακρινω γιατι ο ηχος δεν εινε εντονος πρεπει να πας παρα πολυ κοντα στο τροφοδοτικο αλλα ο ηχος δεν εινε δυνατος.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 28, 2017 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) Στην αγκαλια σου το εχεις και το ακους ? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 (edited) οταν παω κοντα ο ανεμιστηρας ανα 10 και 20 λεπτα ακουγετε γρηγορα αυτο που οφειλετε?? ναι αλαζει στροφες και ακουγετε πιο γρηγορα τωρα που το ακουω Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 28, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Νοέμβριος 28, 2017 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Ξεμουδιαζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 28, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 τι εννοεις??? το παλιο τροφοδοτικο δεν το εκανε αυτο με τον ανεμιστηρα να περνει στροφες ανα 10 και 20 λεπτα./. ειτανε σταθερος σε αυτο το τροφοδοτικο γιατι το κανει αυτο?? εχει καπιο προβλημα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Νοέμβριος 29, 2017 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Κατέβασε OCCT και βάλε να τρέξει PSU test...Για να σου ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας στο συγκεκριμένο PSU πάει να πει ότι κάποιο από τα components του υπολογιστή σου τραβάει όριο τα 1500W... Aν έδινες την πλήρη σύνθεση του υπολογιστή σου σίγουρα θα βοηθούσε περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 29, 2017 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 (edited) το κατεβασα μετα τι κανω στο προγραμμα για να δω για το PSU test?? ειμε στο psu τεστ τωρα τι κανω?? για ποση ωρα να το εχω ανοικτο?? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Νοέμβριος 29, 2017 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 Το αφήνεις default 1 hr , τσεκάρεις CPU temp - GPU temp - Vid και από την εφαρμογή του τροφοδοτικού βλέπεις το φορτίο.Λογικά με τον επεξεργαστή και μονή κάρτα δε πρέπει να ξεπερνας τα 300-350Watt , αν βλέπεις κάτι υπερβολικό τότε σημαίνει ή έχεις sli-crossfire όποτε στο φόρτο ανεβάζει στροφες ο ανεμιστήρας του PSU ή αλλιώς καις τζάμπα ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Νοέμβριος 29, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 πια εφαρμογη εννοεις απο το OCCT ??? εγω στο OCCT πηγα εκει που λεει power suply και του κανω τεστ εκει δεν εννοεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Νοέμβριος 29, 2017 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 yeap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts