moxamd Δεκέμβριος 3, 2017 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 (edited) βασικα τον θελω για να κατεβαζω παιχνιδια ταινιες και ολα τα πραγματα..να διαγραφω και να προσθετω... απλα μου ειχανε πει οτι ο Hitachi Deskstar NAS 10TB και γενικως οι Hitachi εινε πιο καλυτεροι απο τους Seagate Ironwolf απλα δεν γνωριζω πια εινε καλυτερη τεχνολογια οι Hitachi Deskstar η Seagate Ironwolf?? αν και εγω πιο παλια ειχα 2 δισκους Seagate και μου χαλασανε τοτε φοβαμε να ρισκαρω και να παρω παλι Seagate απλα εχω ακουσει οτι γενικως οι Hitachi Deskstar εινε καλυτεροι Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 3, 2017 από moxamd Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2017 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 Μην ακούς τι σου λένε. Παλιά - να σου δώσω να καταλάβεις - τους Deskstar τους λέγανε Deathstar λόγω του μεγάλου ποσοστού βλαβών. Δεν μπορείς να ποσοτικοποιήσεις την πιθανότητα βλάβης σε επίπεδο μαρκας. Απλά επιλέγεις αυτή που σου αρέσει καλύτερα στο μάτι (ή στη τσέπη) και προχωράς. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 3, 2017 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 Όταν με τον καλό τον αγοράσεις τρέξε ένα AS SSD Benchmark και βάλε μας τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moxamd Δεκέμβριος 3, 2017 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 εσενα πια εινε η γνωμη σου τι θα μου συμβουλευες να επαιρνα >>??Seagate Ironwolf Pro 10TB αναμεσα Hitachi Deskstar NAS 10TB?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 3, 2017 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος moxamd έγραψε: εσενα πια εινε η γνωμη σου τι θα μου συμβουλευες να επαιρνα >>??Seagate Ironwolf Pro 10TB αναμεσα Hitachi Deskstar NAS 10TB?? Αννν , ξημερώσει σε χάννωωωωωωω και στα χέρια σου απάνωωω, κερδίζω ένα μπααααν! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 3, 2017 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 Και φυσικά δεν υπάρχει λόγος συνέχειας. Η παράσταση τέλος. Καλό βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 3, 2017 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος moxamd έγραψε: εσενα πια εινε η γνωμη σου τι θα μου συμβουλευες να επαιρνα >>??Seagate Ironwolf Pro 10TB αναμεσα Hitachi Deskstar NAS 10TB?? https://us.hardware.info/reviews/7265/16/nas-hdd-review-18-models-compared-conclusion https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-benchmark-stats-2016/ Και σε ρωτάω εγώ. Εσύ ποιόν θα έπαιρνες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts