narcsoul Νοέμβριος 27, 2017 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 43 minutes ago, pasjohn said: Πω πω. Πραγματικά τραγική. Η γνώμη μου είναι να μην ασχοληθείς καθόλου με τον Κωτσόβολο. Εξάλλου το πιθανόν είναι να σε παραπέμψουν στην Samsung μιας και οι TV έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας. Είναι πιθανόν να στείλουν και άνθρωπο σπίτι ή να τους στείλεις φωτό. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα και θα στην αντικαταστήσουν. ποιο μοντέλο είναι? UE49MU6402 samsung Αύριο θα πάω από εκει. Μου είπαν θα την αλλάξουν αφού αποφανθεί ο τεχνικός τους. Μέσω Samsung 15 μέρες και αν...και μετα αντικατάσταση. Αλλά θα αποκτήσω άλλο μοντέλο άλλη εταιρεία...μη σας πω θα πάρω πλυντήριο αντί για tv για να μην πάθω τα ίδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 27, 2017 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Όχι ρε συ μην είσαι τόσο αρνητικός. Συμβαίνουν αυτά. Και εγώ Samsung έχω. Την πήρα το καλοκαίρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2017 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Σου εκατσε μπανανα , νομιζω θα στην αλλαξουν, συνηθως το after sales τους ειναι καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razimar Νοέμβριος 27, 2017 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Aντιπροσωπεία με την μία και αντικατάσταση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcsoul Νοέμβριος 27, 2017 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Μήπως έχετε τη καλοσύνη να μ προτείνετε εταιρείες κ μοντέλα που στο μεγαλύτερο ποσοστό δε το παρουσιάζουν κ τόσο το εν λόγω πρόβλημα ? Για να δω τι θα πάρω τελικά δλ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 27, 2017 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Δεν νομιζω καποιος να μπορει να σου προτείνει κατι συγκεκριμενο. Λιγο πολυ ολες οι μεγαλες εταιριες μοιράζονται panels. Μη το παιρνεις παντως ετσι απλα ησουν πολυ ατυχος Εχω samsung, εχω lg, εχω dell και αρκετα μοντέλα και με 1-2 εξαιρεσεις ολα βαίνουν καλως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razimar Νοέμβριος 28, 2017 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Είναι πραγματικά θέμα τύχης, μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει προσωπικά, όμως έχω φίλους που τους έκατσε ελαττωματικό κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 28, 2017 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Εγω ειχα bleeding σε 2000 ευρω τηλεοραση το 2011. Βεβαια με ρυθμισεις ηταν αποδεκτο και δεν ασχοληθηκα να την γυρισω τοτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 28, 2017 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 43 minutes ago, icy20 said: Εγω ειχα bleeding σε 2000 ευρω τηλεοραση το 2011. Βεβαια με ρυθμισεις ηταν αποδεκτο και δεν ασχοληθηκα να την γυρισω τοτε. τωρα το εχω εγω αλλα ουτε εμενα με ενδιαφερει βεβαια στις ταινιες δε φαινεται καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 28, 2017 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Ναι σωστον. Του φιλου βεβαια ειναι τραγικο. Ισως ειναι και θεμα ανθρωπου. Καποιου τα ψειριζουν πολυ και δεν το παλευουν. Εγω μονο στην αρχη μεχρι να την φερω οπως περιπου την ηθελα ειχα ξενερωσει, μετα ολα κομπλε. Νομιζω και εσενα δεν θα σου φαινεται σχεδον καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 28, 2017 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Φαίνεται μονο σε γράμματα και mouse pointer οταν έχει μαύρο φόντο. Αλλα δεν με ενοχλεί γιατί την έχω μόνο για ταινίες όπου δε φαίνεται καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 28, 2017 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Οχι αυτο δεν ειναι bleeding. Ειναι halo effect. Το εχουν οι direct led με ζωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcsoul Νοέμβριος 28, 2017 Author #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Οκ, έγινε επιστροφή χρημάτων χωρίς καν να την ελέγξουν. Σας ευχαριστώ όλους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2017 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Άρα ήξεραν ότι σου έδωσαν πατάτα. Σημαδεμένη τράπουλα. Από black friday ήταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcsoul Νοέμβριος 28, 2017 Author #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 1 hour ago, pasjohn said: Άρα ήξεραν ότι σου έδωσαν πατάτα. Σημαδεμένη τράπουλα. Από black friday ήταν? Ναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Νοέμβριος 28, 2017 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 31 minutes ago, narcsoul said: Ναι... Μα κι εσυ, τους εκανες χαλαστρα... Ηλπιζαν οι ανθρωποι να πεσει στα χερια κανενος παππου, να χαιρεται ποσο φωτεινη ειναι η τηλεοραση του! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Νοέμβριος 28, 2017 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Αλητεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcsoul Νοέμβριος 29, 2017 Author #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2017 (edited) Ερωτηση: Σε γενικές γραμμές οι edge led έχουν πιο πολλές πιθανότητες να εμφανίσουν light bleeding σε σχέση με τις direct led? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 29, 2017 από narcsoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razimar Νοέμβριος 30, 2017 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2017 πριν 13 ώρες, το μέλος narcsoul έγραψε: Ερωτηση: Σε γενικές γραμμές οι edge led έχουν πιο πολλές πιθανότητες να εμφανίσουν light bleeding σε σχέση με τις direct led? Σε γενικές γραμμές ναι. Oι edge είναι φθηνότερες για παραγωγή, κρυώνουν πιο εύκολα και είναι πιο λεπτές. Ομως παρατηρείται περισσότερο light bleeding απο τις direct. Oι direct έχουν καλύτερη φωτεινότητα και αντίθεση λόγω τεχνολογίας και επομένως καλύτερη ποιότητα εικόνας. Οσο πιο ακριβές είναι το dimming απ'τα στοιχεία, τόσο λιγότερο light bleeding παρατηρείται. Οι καλύτερες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν direct led. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narcsoul Νοέμβριος 30, 2017 Author #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2017 (edited) ευχαριστω ! η επομενη μου σκεψη ειναι η lg 43uj701v ....direct απο οτι διαβαζω // εκτος απο τ ips panel που διαθετει, που πολλοι το θαβουν ( εχω μια panasonic με ips κ οτε δε χαλαστηκα μαζι της ) υπαρχει καποιο αλλο αρνητικο που θ πρεπει ν προσεξω ? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 30, 2017 από narcsoul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts