Jump to content

Προβλημα με μικροφωνο σε ic7-g

strong

Recommended Posts

Χρειαστηκε μετα απο ενα χρονο που εφτιαξα το μηχανημα να συνδεσω ενα μικροφωνο για να ηχογραφησω κατι

ομως προς εκπληξη μου δεν δουλευει ενω στο παλιο μου πσ δουλευει μια χαρα, και τα δυο πσ εχουν χπ σ2 συνδεσα στην ic μια πηγη ηχου στην εισοδο για μικροφωνο και ειχα αναπαραγωγη οποτε η εισοδος μικρ δουλευει ετσι δεν ειναι ;

γιατι ομως το μικρ μου δεν δουλευει ; μηπως πρεπει να βαλω μικρ με προενυσχηση;

καμια ιδεα; μηπως φταινε οι drivers;

Δοκίμασε να το βάλεις στα +20dB boost μέσα από την κονσόλα audio ΚΑΙ επίσης να είναι ενεργοποιημένο μέσα απ'αυτήν......Ελπίζω να έχεις επιλέξει είσοδο mic για ένα από τα βίσματα εισόδου/εξόδου audio.....

Αρχική απάντηση από hipro5

Δοκίμασε να το βάλεις στα +20dB boost μέσα από την κονσόλα audio ΚΑΙ επίσης να είναι ενεργοποιημένο μέσα απ'αυτήν......Ελπίζω να έχεις επιλέξει είσοδο mic για ένα από τα βίσματα εισόδου/εξόδου audio.....

Στην κονσολα soud effect και στην καρτελα Microfone μονη επιλογη που μπορω να κανω ειναι η πρωτη Noise Suppression oι αλλες 3 ειναι ξετσεκαρισμενες και δεν μπορω να τις επιλεξω τι να συμβαινει αραγε;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.