strong Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2005 Χρειαστηκε μετα απο ενα χρονο που εφτιαξα το μηχανημα να συνδεσω ενα μικροφωνο για να ηχογραφησω κατι ομως προς εκπληξη μου δεν δουλευει ενω στο παλιο μου πσ δουλευει μια χαρα, και τα δυο πσ εχουν χπ σ2 συνδεσα στην ic μια πηγη ηχου στην εισοδο για μικροφωνο και ειχα αναπαραγωγη οποτε η εισοδος μικρ δουλευει ετσι δεν ειναι ;γιατι ομως το μικρ μου δεν δουλευει ; μηπως πρεπει να βαλω μικρ με προενυσχηση;καμια ιδεα; μηπως φταινε οι drivers; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 7, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Δοκίμασε να το βάλεις στα +20dB boost μέσα από την κονσόλα audio ΚΑΙ επίσης να είναι ενεργοποιημένο μέσα απ'αυτήν......Ελπίζω να έχεις επιλέξει είσοδο mic για ένα από τα βίσματα εισόδου/εξόδου audio..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Απρίλιος 7, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Δοκίμασε να το βάλεις στα +20dB boost μέσα από την κονσόλα audio ΚΑΙ επίσης να είναι ενεργοποιημένο μέσα απ'αυτήν......Ελπίζω να έχεις επιλέξει είσοδο mic για ένα από τα βίσματα εισόδου/εξόδου audio..... Στην κονσολα soud effect και στην καρτελα Microfone μονη επιλογη που μπορω να κανω ειναι η πρωτη Noise Suppression oι αλλες 3 ειναι ξετσεκαρισμενες και δεν μπορω να τις επιλεξω τι να συμβαινει αραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Απρίλιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Το προβλημα λυθηκε βγαζοντας το βισμα που ειχα συνδεσει στην μητρικη για ηχο στο front panel και βαζοντας τα jampers την θεση τους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.