jax7480 Δεκέμβριος 1, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Παντως τις τελευταιες μερες με τις μετρησεις των velociraptors και τα σχετικα ο συγκεκριμενος οδηγος με εσωσε πραγματικα.Το μονο που δεν μου δουλεψε σωστα ηταν το Acronis True Image Enterprise Echo στην φαση του restore.Επρεπε να επιλεξω την Full version και οχι την safe ειδαλλως δεν αναγνωριζε το image που ειχα ηδη φτιαξει στα windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 26, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Ενημερώθηκε το Πρωτο Post με αυτό:Troubleshooting With Acronis Image Restore/Preparing Desktop Error/When Installing Vista on a cluster other than 4k 26/04/2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 16, 2009 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Ευχαριστώ παιδιά...!Οτι απορίες εχετε Feel Free..:D τωρα εχω και αποδειξεις........ μου αρνηθηκες για μια πασιεντζα........:finger005: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.