therock Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2017 Πως το κανω αυτο ρε μαγκες για το PC Που χω στο δωματιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Νοέμβριος 26, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2017 ίσως με κάτι σαν αυτό Desktop PC Remote Control Restart Turn On OFF Power Switch έχω δει και με bluetooth από android αλλα δεν το έχω ψάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 27, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Αν εννοεις μεσω εφαρμογης χωρις να αγορασω και να συνδεω κατι αυτο με ενδιαφερει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Δοκιμασε το unified remote, και ανοιξε το wake on lan στο BIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 27, 2017 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 Εγώ το Shuttle που έχω για htpc το ανοίγω με εφαρμογή για wake on lan από το κινητό. Εναλλακτικά εάν είναι η ξύπνια η μικρή, της λέω να πατήσει το power button. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2017 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2017 (edited) 57 minutes ago, SirDiman said: Δοκιμασε το unified remote, και ανοιξε το wake on lan στο BIOS ξεχασα να γραψω, ειναι εφαρμογη free @ google play Τη χρησιμοποιώ αρκετά ειναι παρα πολυ καλη Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 27, 2017 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 28, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2017 Παιδες σορρυ αλλα ξεχασα και γω να πω οτι προτιμω bluetooth Καθως δεν εχω συνδεση lan/wlan στο δωματιο (Το χα δει το unified remote στο παρελθον αλλα για τη παρουσα λειτουργια το απερριψα για αυτο το λογο) Επισης δεν εχω ζιζανιο να μου το ανοιγει οποτε ουτε και αυτο μου κανει Ψαχνω μια ειδικη λυση για τις ειδικες μου αναγκες σε μια ειδικη περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
petkate Δεκέμβριος 31, 2017 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2017 Πολλά πληκτρολόγια ασύρματα έχουν pc on pc off κουμπιά . εγώ έχω ένα logitech k400r έχει on off kai αναστολή (κόστος 35 ευρώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 1, 2018 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 Ο διακοπτης αυτος που ειναι. Ελεγα να παρω το k235 η 780 ξερεις αυτα αν εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts