Jump to content

ADSL Black-out.....

Samael

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τι εγινε ρε παιδια στο ξαφνικο?Κατα τις 00:20 πεσαν ολοι οι κομβοι,εδω Αθηνα τουλαχιστον.Ξερει κανεις τι εγινε?

Αν θυμαμαι καλα ειχε ξαναγινει,φταιει ο ΟΤΕ?

καλα εσυ δεν εισαι με vivodi?

δυστυχως μολις γυρισα και δεν ξερω αν ειχα προβληματα, ηταν και το pc κλειστο.....

Λυπάμαι που θα σε απαγοητεύσω αλλά δεν έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ.

Είμαι συνεχώς συνδεδεμένος εδώ και μερικές μέρες χωρίς διακοπή.

είχε η forthnet πρόβλημα χθες, τους πήρα και τηλέφωνο.

δεν είχα μετά τις 00:20 περίπου. μετά κοιμήθηκα δεν περίμενα :D

Kαι γω με forthnet είχα blackout... Δεν περίμενα να γυρίσει, επεσα για υπνο. :zzz:

Το Pc βέβαια έμεινε ανοικτό ... (πλούσια έχουμε κάνει την ΔΕΗ... πληρώνω 60% πάνω, απ' ότι πριν την DSL).

:toomuchne

Αρχική απάντηση από Efialtis

Λυπάμαι που θα σε απαγοητεύσω αλλά δεν έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ.

Είμαι συνεχώς συνδεδεμένος εδώ και μερικές μέρες χωρίς διακοπή.

Δε μπορω να φαναταστω ποιος αλλος θα ειχε προβλημα,αφου εγω με Βιβο κ ο GreekFragma με ΟΤΕNet πεταχτηκαμε εξω μαζι.Εξω κ ο Shaman που μενει Κρητη...

Περιεργα πραματα....

Αρχική απάντηση από Samael

αφου εγω με Βιβο κ ο GreekFragma με ΟΤΕNet πεταχτηκαμε εξω μαζι.Εξω κ ο Shaman που μενει Κρητη...

Όλα τα Δρακουλάκια του thelab δηλαδή :p

Καλημέρα! :tongue:

Αρχική απάντηση από spc

Όλα τα Δρακουλάκια του thelab δηλαδή :p

Καλημέρα! :tongue:

Χααχαχ!Δε φταιμε εμεις,ειμαστε καλα κ προκομμενα παιδια!Το L2 μας κατεστρεψε! :p

Χααχαχ!Δε φταιμε εμεις,ειμαστε καλα κ προκομμενα παιδια!Το L2 μας κατεστρεψε! :p

αυτό να μου πεις....

εδώ ο ''άλλος'' (και το όνομά του σιχαίνομαι πλέον να πω) πέταξε τα καημένα τα σκυλάκια στον δρόμο, εσύ ο αλητήριος playboyΣ θα γλύτωνες;

Και εγω ειχα black-out χτες το βραδυ μεχρι σημερα νωρις το πρωι!!! (tellas)

ΥΓ:Εχασα και το meeting της clan!:p

Και γω πετάχτηκα έξω (Πάτρα) κατά τις 00.20 και κατέβαζα το trinity and beyong γ@μώτο! Τι έγινε ξέρει κανείς?

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Και γω πετάχτηκα έξω (Πάτρα) κατά τις 00.20 και κατέβαζα το trinity and beyong γ@μώτο! Τι έγινε ξέρει κανείς?

έγινε ότι θα πρέπει να κοιμάστε νωρίτερα και να μην ξενυχτάτε (έτσι δεν θα είχατε πάρει χαμπάρι τίποτις και όλα θα ήταν μια χαρά!) :p

Αρχική απάντηση από spc

έγινε ότι θα πρέπει να κοιμάστε νωρίτερα και να μην ξενυχτάτε (έτσι δεν θα είχατε πάρει χαμπάρι τίποτις και όλα θα ήταν μια χαρά!) :p

θα το βλέπαμε το πρωί... χειρότερα είναι, γιατί κοιμάμαι με τη γαλήνη ότι κατεβάζω :D

Αρχική απάντηση από spc

αυτό να μου πεις....

εδώ ο ''άλλος'' (και το όνομά του σιχαίνομαι πλέον να πω) πέταξε τα καημένα τα σκυλάκια στον δρόμο, εσύ ο αλητήριος playboyΣ θα γλύτωνες;

Μηπως καταβαθος μας ζηλευεις? :p:P

Σου εχω μια θεση κρατημενη για παν ενδεχομενο :D

Κ αμα δε ξερεις κατι επι του θεματος,ΣΤΑΜΑΤΑ το spamming!! :hehe:

Αρχική απάντηση από sotiris

θα το βλέπαμε το πρωί... χειρότερα είναι, γιατί κοιμάμαι με τη γαλήνη ότι κατεβάζω :D

1. Να απεξαρτηθείς και να κοιμάσαι γαλήνιος λόγω άλλων πραγμάτων

2. Θα είχατε κερδίσει όμως ένα βράδυ γαλήνιου ύπνου ακόμα

:D

Μηπως καταβαθος μας ζηλευεις? :p:P

Σου εχω μια θεση κρατημενη για παν ενδεχομενο :D

Κ αμα δε ξερεις κατι επι του θεματος,ΣΤΑΜΑΤΑ το spamming!! :hehe:

καλά σου, δεν ξαναμιλάω :cry:

(δεν είδα όμως και κανένα που πόσταρε να ξέρει κάτι.....)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.