Bonito Απρίλιος 28, 2018 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2018 τι ρεύμα να ξεκινήσω τον cpu? θα μπορεί να κατεβαίνει όταν είναι idle με manual ρεύματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 28, 2018 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2018 (edited) Για προτείνετε αρχικά settings για 4.7ghz! Είχε ένα setting για να είναι όλοι οι πυρήνες full speed (ήταν disabled) αλλά στο HWmonitor φαίνονται όλοι 4700mhz *η συχνότητα αυξομειώνεται, το ρεύμα σταθερό 1.152V **Ανέβασα θερμοκρασίες απο browsing Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2018 από Bonito Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Απρίλιος 28, 2018 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2018 πριν 12 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Τι εννοείς μ' αυτό; αμα βαλεις manual το ρευμα στο cpu τοτε το xmp δεν δινει παραπανω ρευμα......... εφαγα μια λεξη και αλλαξε ολη η προταση........ πριν 36 λεπτά, το μέλος Bonito έγραψε: η συχνότητα αυξομειώνεται, το ρεύμα σταθερό 1.152V εκει που λεει fixed mode κοιτα αν εχει adaptive ετσι οταν θα ριχνεις ρολογια θα ριχνεις και ρευματα...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 28, 2018 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2018 Θα δοκιμάσω σήμερα (καλώς εχόντων των πραγμάτων, γιατί πρέπει να παίξω και κανένα παιχνιδάκι) και θ' αναφέρω τα ευρήματά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 29, 2018 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2018 Η πρώτη απόπειρα στέφθηκε από πλήρη αποτυχία. Τι έκανα: έβαλα το cpu ratio στα 48. Llc στο 5. Xmp on. Voltage στα 1.260 fixed. Αποτέλεσμα: μπήκε στην επιφάνεια εργασίας, αλλά κόλλησε το ποντίκι. Δοκίμασα με 1.27. Άνοιξα το bf1 και με πέταξε έξω αμέσως (bsod). Προφανώς έχω κάνει λάθος, αλλά 1.28v@4.8 δεν είναι πολλά; Stock, με xmp on, βλέπω ότι το ρεύμα σε idle κυμαίνεται από 0688 μέχρι 1.248v. Δεν είδα σε load τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Απρίλιος 29, 2018 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2018 7 hours ago, DEADLAZARUS said: αλλά 1.28v@4.8 δεν είναι πολλά; δεν υπαρχει πολυ ή λιγο σε τετοια φαση αδερφε μου.......... απλα ψαχνεις να δεις τι γινεται........... σκεψου οτι το ιδιο τσιπακι σε αλλη μητρικη μπορει να παιζει με πιο πολυ ή πιο λιγο ρευμα........... Γι'αυτο εκραζα πριν καιρο την intel γιατι για να βγαλεις ακρη πως παιζει το τσιπακι σου πρεπει να μαμηθεις στα τεστ και στα στρες ο 7700κ που εχω στην msi z270 gaming 7 θελει 1,26 για τα 5 σε μητρικη φιλου asus z270 apex παιζει στα 5 με 1,21........................... σας εχω πει οτι εκει στην intel παιζουν το μπιπ τους?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 30, 2018 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 Στοχεύω στα 4.8-4.9. 5, μόνο για να πω ότι έπιασα 5 (μπορεί, βέβαια, να πάρω τα 3 μου στο τέλος). Αναλόγως τις θερμοκρασίες. Τώρα σκέφτομαι ότι ίσως το Voltage ήταν οκ, αλλά το Llc έπρεπε να είναι στο 4 (ή στο 3). Στο 5, που είναι το χαμηλότερο σε asrock mobos, πιθανότατα δεν κρατούσε το ρεύμα που έδινα. Θα δοκιμάσω ξανά με 1.26 και 1.27@llc 4 και θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 30, 2018 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 (edited) και ενώ ο Γιώργος ψάχνει το sweet spot στο cpuαδακι του , οι battlefieldstas συνεχίζουν ακάθεκτοι Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2018 από sstav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2018 Author #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 Εδω ξεκινησαμε livestream και ο αλλος ασχολειται με το cpu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 30, 2018 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε: και ενώ ο Γιώργος ψάχνει το sweet spot στο cpuαδακι του , οι battlefieldstas συνεχίζουν ακάθεκτοι Με λυχνία. Άμα είχα το φανάρι του Διογένη, κάτι θα γινόταν. Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εδω ξεκινησαμε livestream και ο αλλος ασχολειται με το cpu Το Σάββατο, έκανες livestream; Δώσε link. Ε, ρε παιδιά, τι τον πήρα τον k cpu; Έπαιρνα και έναν 8700 και τέλειωνε το θέμα. Με την κάρτα, βρήκα την άκρη (συνεχίζω τα πειράματα, αλλά το profile που θέλω, το βρήκα). Με τον cpu, έχω λίγο δρόμο ακόμη. Μαθαίνω κιόλας. Ό,τι κάνω, θα το ανεβάσω κι εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2018 Author #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2018 @sstav@DEADLAZARUS https://player.twitch.tv/?channel=predator_4444 Εδω εισαι george. Καντε κανενα subscribe. Λογικα θα στρεαμαρω σε λιγο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 1, 2018 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2018 περιμένοντας το stream και σχολιασμό του icy20..τι γίνεται με τον 8700; που φθάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 2, 2018 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2018 On 1/5/2018 at 11:58 ΠΜ, το μέλος sstav έγραψε: περιμένοντας το stream και σχολιασμό του icy20..τι γίνεται με τον 8700; που φθάνεις; Σπύρο, μας χτύπησε οικογενειακώς η γαστρεντερίτιδα. Τα έχω δει όλα από χθες. Σήμερα, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Το μόνο overclock που έκανα χθες, ήταν στο στομάχι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 2, 2018 Author #54 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2018 Περαστικα φιλος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Μάϊος 6, 2018 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 On 4/30/2018 at 7:08 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε: @sstav@DEADLAZARUS https://player.twitch.tv/?channel=predator_4444 Εδω εισαι george. Καντε κανενα subscribe. Λογικα θα στρεαμαρω σε λιγο. Spoiler Χρηστική ερώτηση νοομπά: πρέπει να εγγραφώ στο twitch, για να κάνω follow (αυτό δεν εννοείς με το subscribe;); Όχι headshots, παρακαλώ. Σοβαρές απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 6, 2018 Author #56 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 Ναι δυστυχως θελει εγγραφη φιλος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Μάϊος 6, 2018 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 Cpu delid έχει κάνει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 6, 2018 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 2 hours ago, Nemesis89 said: Cpu delid έχει κάνει κανείς? εγω σε 7700κ και σε 4790κ μεχρι που κλοκαρεις με πιο λιγο ρευμα.......... δηλαδη αν πριν χωρις delid ηθελες 1,25 για τα 5 μετα μπορει να εβγαζες 5 με 1,22-1,23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Μάϊος 6, 2018 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 (edited) μπορεί να μου προτείνει κανείς delid συσκευή + κόλλα που θέλει γύρο γύρο από το καπάκι για το κλείσιμο? Πραγματικά μπαίνω στο δίλημμα.. Από ρίσκο πόσο chance δίνετε? (πρώτη φορά ασχολούμε μόνο με πολλά Video youtube) Είμαι στα 4.9 με 1.315 ( 95% σταθερός ) αλλά τα temps πάνε για πλάκα 85+ (μπορεί και 92) και με καλοκαίρι μπροστά... δεν θέλω να μάθω Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2018 από Nemesis89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 6, 2018 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 (edited) 40 minutes ago, Nemesis89 said: μπορεί να μου προτείνει κανείς delid συσκευή + κόλλα που θέλει γύρο γύρο από το καπάκι για το κλείσιμο? Πραγματικά μπαίνω στο δίλημμα.. Από ρίσκο πόσο chance δίνετε? (πρώτη φορά ασχολούμε μόνο με πολλά Video youtube) Είμαι στα 4.9 με 1.315 ( 95% σταθερός ) αλλά τα temps πάνε για πλάκα 85+ (μπορεί και 92) και με καλοκαίρι μπροστά... δεν θέλω να μάθω https://rockitcool.myshopify.com/products/rockit-88 φιλαρακι αυτο ειναι το top τωρα η κολλα που βαζω εγω ειναι αυτη http://www.ctd.gr/product/2695/proionta-ximika--kathariotita-ximika-synergeion-steganopoiitikes-kolles-silikones--special-adhesives-sealants-black-rtv-nsf-ansi--steganopoiitiki-mayri-silikoni-keyasia-85-gr-/ το θεμα ειναι ομως να βαλεις και liquid metal παστα μεσα για να δεις την διαφορα................ εμενα ο 7700κ επεσε τρελα κατω,τουλαχιστον 15 βαθμους............ το κακο ειναι οτι το liquid metal ειναι αγωγιμο 150% δηλαδη αμα κανεις λαθος παει το εργαλειο δεν εισαι αθηνα ρε αδερφε να σου εκανα εγω το χειρουργειο διαβασε εδω να δεις τι τραβηξα εγω Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2018 από alexcrx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts