johny111 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 Παιδιά μόλις αγόρασα καινούργιο δίσκο. Ο παλιός θα πάει σε άλλο pc οπότε θέλω να τον αντιγράψω σε ένα partition του καινούργιου για να μη ξανακάνω εγκατάσταση όλα τα προγράμματα από την αρχή. Έχω ετοιμάσει λοιπον ένα partition του καινούργιου για να κάνω την αντιγραφή αλλά ....... δεν ξέρω πως να την κάνω!!!!!! Ξέρω μόνο πως με απλό copy και paste δεν γίνετε!! να αντιγράψω τους φακέλους των windows και Program Files :cry: Μάλλον κάτι με dos θα παίζει αλλα τι? Μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει αναλυτικές!!! οδηγίες? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 acronis true image χρησιμοποιησε και κάνε η copy partition και καντο boot και active η clone disk.Καλυτερα το δευτερο όμως για να μην πολυμπερδευτείς αν δεν εχεις ξαναδουλέψει acronis.Σε κανα τεταρτο εχεις ξεμπερδέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 και το norton ghost ειναι μια καλη λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny111 Απρίλιος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Παιδιά ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις , μα και τα δύο προγράμματα που μου προτείνετε πρέπει να τα κατεβάσω με σύνδεση 56Κ και είναι 21-28ΜΒ. Μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xux99 Απρίλιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Μπορείς να αγοράσεις το περιοδικό PC World Απριλίου. Στο DVD του περιέχεται η πλήρης έκδοση του Acronis Migrate Easy, ένα πρόγραμμα ειδικό για μεταφορά λειτουργικών συστημάτων από τον ένα σκληρό δίσκο στον άλλον. Αντίστοιχο δωρεάν πρόγράμμα είναι το XXCLONE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.