beastie Νοέμβριος 21, 2017 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2017 το καλο ηταν το Xbox S 500GB sta 119 απο τον γερμανό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 21, 2017 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2017 Ποιά προσφορά το J5 2017 στα 199 ρε παίδες. 201 έχει στα περισσότερα skroutzoμάγαζα, αρκετά εκ των οποίων πλήρως αξιόπιστα. Να μην πετάξω και το eglobalcentral που το έχει στα 156€ τελική με μεταφορικά για Ελλάδα και άνευ τελωνείου... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Νοέμβριος 22, 2017 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Με αυτές τις γελοίες "προσφορές" θα είναι κατάμαυρο friday, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Νοέμβριος 22, 2017 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 (edited) μας δουλευεουν... εξωτερικός HDD που αγόρασα πριν μερικές εβδομάδες από skroutzομαγαζο το πλαίσιο τον έχει τιμή black friday 2 με 3 euro φθηνότερα... η αρχική τιμή του είναι + 40 euro περίπου! σε ότι προϊόντα είχαν την τιμή στο θεό την κατέβασαν στα normal ίσως και και κάνα 2 euro παρακατω και το ονομασαν black friday Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2017 από Deus Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 22, 2017 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Βασικά η αρχική τιμή πρέπει να είναι η προτινόμενη λιανική και όχι αυτή που πούλαει κανονικά το μαγαζί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 22, 2017 Author #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Οι προσφορές ή όχι... είναι ανάλογα και τι ψάχνει ο καθένας. Για παράδειγμα ναι μεν σαν τεχνολογικό forum αναζητάμε tech προϊόντα αλλά αν μιλούσαμε για οικιακές συσκευές, εγώ προσωπικά που κοιτάω για αφυγραντήρα, έχω βρει κάποιες σκοτωμένες τιμές. Πιθανότατα να υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους με αποτέλεσμα η τιμή να είναι αισθητά χαμηλότερη. Νομίζω μπορούμε να δεχτούμε όλοι, ότι κανένα κατάστημα δεν θέλει να σκοτώσει προϊόντα κάτω του κόστους. Όπως επίσης ότι απαγορεύεται από την επιτροπή ανταγωνισμού να εμπορεύεσαι αρκετές φορές ή για μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω του κόστους (βέβαια ελεύθερη αγορά είμαστε και ίσως να μην υπάρχει αρκετή σαφήνεια πάνω σε αυτό το θέμα). Αλλά και το γεγονός ότι αν κάποιος εμπορεύεται κάτω του κόστους, "οι υπόλοιποι" θα κάνουν παράπονα στον επίσημο προμηθευτή ώστε να τους καλύψει το χρηματικό ποσό που "χάνουν" από τις πωλήσεις που δεν κάνουν. Όπως θα έχετε παρατηρήσει και οι υπόλοιποι, όταν το Χ προϊόν "παίζει" στην Α τιμή, όλοι σπεύδουν στιγμιαία και βάζουν αυτή την τιμή. Γιατί, θα ρωτούσε κάποιος, δεν επιλέγουν να ρίξουν κάποια επιπλέον ευρώ την τιμή; Γιατί δεν θα σταθεροποιούνταν ποτέ η αγορά. Και το συμπέρασμα. Θα γράψει κάποιος σίγουρα, ας μην το ονόμαζαν Black Friday. Δεκτό. Άλλωστε έτσι θα έπρεπε να συμπεριφερόμασταν. Σαν μία περίοδος εκπτώσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 22, 2017 Author #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Δεν ξέρω αν βλέπει κάποιος ακόμη ταινίες DVD αλλά ο Γερμανός έχει βγάλει επιτραπέζιο LG DVD Player στα 9.90€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 22, 2017 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 (edited) Δεν ξέρω πόσο αξίζει το κινητό, αλλά η έκπτωση φαίνεται να είναι σημαντική Kodak Ektra 4G Smartphone Μαύρο - Smartphones 159 από 499. Με ένα γρήγορο google search, στο gsmarena ανέφερε ότι το κινητό βγήκε στα 400 δολάρια στην Αμερική, οπότε και πάλι μιλάμε για σημαντική μείωση. Kodak Ektra - Specifications Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2017 από yanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 22, 2017 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 9 minutes ago, yanni said: Δεν ξέρω πόσο αξίζει το κινητό, The Bad Disappointing camera. Made from cheap-feeling materials. Poor battery life and sluggish performance. Plus it's way too expensive. Pass Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Νοέμβριος 22, 2017 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Δεν ξερω αν ασχολουνται πολλοι με οικιακα συστηματα ηχου, ειτε δικαναλα ειτε πολυκαναλα για home cinema, αλλα ο mediamarkt εχει καποιες πολυ καλες τιμες σε boston acoustics, denon, dali αλλα και καποιες lg τηλεορασεις. Δεν ειναι ολες οι τιμες αυτο που λεμε "σκοτωμα" αλλα καποιες παραειναι καλες. Ξεχωριζω τα boston acoustics cs 260 b στα 200 ευρω αλλα και η τιμη του denon 2400 στα 500 ειναι λουκουμι. Dali zensor 7 στα 550 ειναι μια πολυ καλη τιμη επισης https://www.mediamarkt.gr/el/search.html?campaign=true&searchProfile=onlineshop&catalogId=14051&query=bf-media-markt-2017&storeId=99452&searchParams=%2FSearch.ff%3Fquery%3Dbf-media-markt-2017%26filterTabbedCategory%3Donlineshop%26filtercollection%3Dshop%26filteravailability%3D1%26filterbrand%3DBOSTON%2BACOUSTICS%7E%7E%7EDALI%7E%7E%7EDENON%7E%7E%7ELG%26channel%3Dmmgrel%26productsPerPage%3D7 Στο Π θα βρειτε την lg oled B7 (φετινη σειρα) στις 55 ιντσες στα 1500 ευρω που και αυτη ειναι παρα παρα παρα πολυ καλη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 22, 2017 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 (edited) Μέχρι να το διορθώσουν έχουν βάλει "λόγω bf" τον samsung 960evo 250gb στα 129€ (τόσο έχει στο skroutz κάμποσες βδομάδες) στο πλαίσιο κι οπουδήποτε αλλού. Μπαίνω eshop από 139€ το άλλαξαν κι αυτοί στα 129€, καλά μέχρι εδώ. Τον έχουν στο newsletter στα 131.90. Αν ανοίξεις τον samsung από το newsletter τα 129€ που το έχει στο site στα πάει 131,90 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2017 από idonthave 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 22, 2017 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Αν δει κάποιος τα logitech K400 plus --βγήκε στον γερμανό στο 19.9 ευρώ αλλά δεν είναι δυνατή η παραγγελία και Master mx 2s, ας σφυρίξει...Αν θυμάμαι καλά τα έβγαζε η Logitech στο amazon.ειτε ξεχωριστά είτε αγορά 2 σε 1... https://www.skroutz.gr/s/12349350/Logitech-MX-Master-2S.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Νοέμβριος 22, 2017 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 7 minutes ago, sstav said: Αν δει κάποιος τα logitech K400 plus --βγήκε στον γερμανό στο 19.9 ευρώ αλλά δεν είναι δυνατή η παραγγελία Συμπτωματικά, το είχα πάρει κάπου τόσο στην περσινή προσφορά του Public, αλλά εκ των υστέρων μάλλον θα είχα προτιμήσει το Microsoft All-in-one Media Keyboard. Δε βολεύουν πολύ τα undersized βελάκια, χωρίς το λογισμικό της Logitech τα F-keys είναι κλειδωμένα σε media functions και η γενική διαρρύθμιση των πλήκτρων είναι λιγότερο πρακτική. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 22, 2017 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Για ημιανάσκελη χρήση θεωρώ πως ένα Rii i8+ ή κάποιο αντίστοιχο είναι πολύ πιο βολικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 22, 2017 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Προσωπικά από black Monday χτύπησα ήδη ένα Samsung Galaxy S8 για τον ανηψιό, στα 480€ (από 650€ που κάνει καινούριο εδώ). Τώρα περιμένω κι ελπίζω να πέσει και το Tab S3 μέχρι την Παρασκευή ή την Παρασκευή για να χτυπήσω και αυτό. Και ίσως ένα Rose Gold S8 για τη γυναίκα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Νοέμβριος 22, 2017 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 2 hours ago, trib said: Για παράδειγμα ναι μεν σαν τεχνολογικό forum αναζητάμε tech προϊόντα αλλά αν μιλούσαμε για οικιακές συσκευές, εγώ προσωπικά που κοιτάω για αφυγραντήρα, έχω βρει κάποιες σκοτωμένες τιμές. Δώσε link αν θες, τεχνολογικό προϊόν είναι και αυτό (κάποιοι έχουν και wifi :p). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 22, 2017 Author #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 (edited) 28 minutes ago, MasterCommander said: Δώσε link αν θες, τεχνολογικό προϊόν είναι και αυτό (κάποιοι έχουν και wifi :p). Ευχαρίστως! Μου έχει γυαλίσει αυτός που έχει και Wi-Fi https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-p2-wifi25l-1191633.html Γιατί καλύπτει και πολλά τετραγωνικά και έχει ισχύ αφύγρανσης 25 λίτρα την ημέρα. Βέβαια, διαβάζω μία αξιολόγηση που μιλάει για αυξημένο θόρυβο (52db). Με τι ισοδυναμεί όμως τώρα αυτό; Μετά είδα και αυτόν που spec-wise είναι ο "μισός" σχεδόν από αυτόν της Inventor. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_rohnson-r-9312-ionic-air-cleaner-1203508.html Αλλά έχει και Ιονιστή και σε αυτά τα χρήματα θεωρώ είναι value for money. Ε οκ, θα τον μεταφέρω από δωμάτιο σε δωμάτιο. Νομίζω ούτως η άλλως δεν το γλυτώνεις αυτό. Και τέλος ο @honda22 μου πρότεινε αυτόν https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-eva-ii-pro-16l-1203946.html Αλλά δεν έχει ας πούμε "καλύτερη τιμή" λόγω των ημερών. Edit: Τελικά έχει και αυτός Ιονιστή όπως βλέπω στο site. Πήγα και τους είδα από κοντά πριν λίγο στο κατάστημα του Αμαρουσίου. Γενικά η ποιότητα σχεδόν σε όλους τους αφυγραντήρες είναι εποχή 90's. Πολλά πλαστικά, ακούγονται κιόλας αν τα πατάς και γενικά είναι και ψιλο άσχημοι. Ο 1ος που έγραψα και ο 3ος είναι σχετικά όμορφοι. Σχετικά. Επίσης, υπάρχει και αυτός https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-eva-ii-e2-ion20l-1186234.html όπου πρόκειται για τον ίδιο με τον 3ο αλλά με ιονιστή. Πάλι όμως δεν έχει κάποια "καλύτερη τιμή". Δεν ξέρω και γενικά είμαι δύσκολος, δεν αποφασίζω εύκολα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2017 από trib 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Νοέμβριος 22, 2017 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 (edited) Πάρε inventor με κλειστά μάτια. Ποιότητα και πάνω από όλα άψογο after sales και service. Εγώ έχω όλα τα κλιματιστικά του σπιτιού μου και αυτόν https://www.skroutz.gr/s/12653781/Inventor-Premium-12.html ο οποίος είναι 12άρης, ο πιο ήσυχος (40-45db) και πιο οικονομικός από άποψη κατανάλωσης(190w) της κατηγορίας του και είμαι πολύ ευχαριστημένος. https://www.inventoraircondition.gr/afygrantires/afygrantiras-premium-eksupni-afygransi και πέντε χρόνια εγγύηση! .....σε όλες τις εκδόσεις https://www.skroutz.gr/c/449/afygranthres.html?keyphrase=inventor+premium&from=autocomplete . Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 22, 2017 από black66.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Νοέμβριος 22, 2017 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Εμείς έχουμε τον https://www.skroutz.gr/s/9535888/Inventor-Premium-30.html που προς έκπληξη μου, ακόμα και τώρα είναι αισθητά πιο ακριβός απ' ότι τον είχε αγοράσει ο πατέρας μου από τοπικό κατάστημα. Πολύ καλός, αρκετά θορυβώδεις βέβαια αλλά έχει μεγάλη κάλυψη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Νοέμβριος 22, 2017 Author #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2017 Μόλις αγόρασα αυτόν https://www.mediamarkt.gr/el/product/_inventor-eva-ii-pro-wi-fi-16l-1203948.html Και καλή μου τύχη! Μόλις παραλάβω θα γράψω μία σύντομη παράγραφο Επίσης, για να επιστρέψω στο πνεύμα του Black ... Friday, o Κωτσόβολος έχει εκτυπωτή HP με 20€ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts