l3ft3ris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2017 Καλησπέρα! Έχω κάνει αναβάθμιση σε Windows 10 (που να μην την έκανα) και έχω θέμα με τους driver usb 3 της μητρικής του συστήματος της υπογραφής μου. Το πρόβλημα μου το δημιουργεί στα usb wifi adaptor και δεν τα αναγνωρίζει. Στις αρχές με κάποιες επανεκκινήσεις έστρωνε αλλά τώρα δεν ξέρω, έκαναν κανένα update τα Windows και αναγκάστηκα να κάνω απεγκατάσταση τους drivers για να δουλέψει. Το θέμα είναι ότι νομίζω ότι θα το ξανακάνει. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα, το έχει λύσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 7, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 Το πρόβλημα είναι του κατασκευαστή των WiFi Adaptor και όχι των Windows. Πρέπει να ανανεώσει τους drivers (αν έχει αποκλειστικά για windows 10) Συνεπώς το πρόβλημα πρέπει να το λύσει ο αντίστοιχος κατασκευαστής. Το κακό είναι ότι η MS αλλάζει συνέχεια εκδόσεις και πολλές φορές παλαιότεροι drivers (ή μη ανανεωμένοι), δεν κάνουν σε νεότερες εκδόσεις. Παρόλα αυτά είμαι της άποψης ότι δεν γίνεται να δουλεύει μια εξωτερική συσκευή για πάντα. Οι ευθύνες για αυτό το πράγμα είναι 50/50, if you ask me! Ο usb3.0 Driver πρέπει να βρίσκεται στο website της μητρικής σου, σωστά; Από εκεί φαντάζομαι κατεβάζεις την αντίστοιχη έκδοση για Windows 10 x64 και την κάνεις εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 7, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 Είναι κάπως 4-5 χρονών η μητρική μου και για τις USB 3 έχει μόνο για 8άρια w;indows drivers. Το σπαστικό είναι ότι δεν το κάνει πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 7, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2017 Δικαιολογείται και λίγο με το παραπάνω το πρόβλημά σου. 4-5 χρονών όμως δεν δικαιολογείται η Gigabyte να μην δίνει σίγουρους δικούς της Drivers για Windows 10. Ίσως να πρέπει να παίξεις με τους "generic" που βάζουν τα windows. Είχα πρόβλημα πάντως με ένα WiFi adapter (όχι στο δικό μου σύστημα), παλαιότερα, αλλά τελικά έφταιγε το ίδιο το adapter (πότε το έβρισκε , πότε όχι, όπως και σε εσένα - με άλλο adapter όλα δούλευαν ρολόι! ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts