uhu Νοέμβριος 13, 2017 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2017 (edited) πριν 7 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Κανόνας ουχου. Πέταξα κάποιον έξω; Λύνω εξίσωση. If όχι σπαν και δεν θα τον ξαναχτυπησω!!! , τότε περιμένω Αλλιώς Στα @@ μου Ότι να ναι δικέ μου χαχαχαχα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην δική σου εξίσωση . If σπαν = σπιν ? Θέλω να δω το replay, δεν ξαναμιλάω χωρίς το δικηγόρο μου. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 13, 2017 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2017 Ε;Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Νοέμβριος 13, 2017 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Ε; Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γράφεις σπαν παραπάνω που δεν το καταλαβαίνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Νοέμβριος 13, 2017 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2017 Αοριστος. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts