fri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2017 Καλησπερα σε ολους, εχω ενα προβλημα εχω ενα σέρβερ ,παλιο μοντελο, παραθέτω και φωτογραφιες, εχουμε 4 σκληρούς μεσα στα Bios δεν αναγνωρίζει κανενα σκληρο για boot. Και το cdrom που το αναγνωρίζει παλι δεν μπουταρει. errors: pxe-e53 no boot filename received pxe-m0f exiting intel boot agent https://postimg.org/gallery/27hs9cl4c/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 3, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2017 Να υποθεσουμε οτι δουλευε και ξαφνικα σταματησε να δουλευει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fri Νοέμβριος 3, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2017 ναι φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Νοέμβριος 3, 2017 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2017 (edited) Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι "Καηκε" ο controller που ειχε τους δισκους. Το θεμα ειναι αν οι δισκοι ηταν πανω στον controller της μητρικης του σερβερ ή σε ξεχωριστο controller. Υπαρχει και η περιπτωση να εχασε το configuration για τους δισκους αλλα θα πρεπει να μπεις στο Bios τους controller. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 3, 2017 από tyxeros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts