Jump to content

8800GTS 512 SLI OR?

Snake_A

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω λίγη βοήθεια γιατί βρίσκομαι σε δίλημμα. Εχω μια 8800GTS 512 και μητρική Asus P5N-E SLI. CPU: Q6600. Ανάλυση: 1280*1024. Λόγω του οτι σκέφτομαι να πάρω νέα οθόνη (1920*1200) αναρωτιέμαι αξίζει τον κόπο να πάρω ακόμα μια 8800GTS 512 για SLI ; Η μητρική είναι καλή για SLΙ ; Η καλύτερα να πουλήσω την 8800 και να πάρω κάτι αλλο;

Thank u!

Καλύτερα να δοκιμάσεις όταν πάρεις την οθόνη. Αν δεις οτι δεν τραβάει η gts χτυπάς άλλη μια τότε (οι τιμές είναι παραπάνω από ικανοποιητικές πλέον).

Εξαρτάται και τι παιχνίδια παίζεις...αν επωφελούνται από το sli ή όχι...

πχ crysis με single καρτα στα 1920x1200 μάλλον το ξεχνάς...σε cod πχ λογικά θα είσαι οκ...

Απο τη στιγμη που εχεις ηδη μια δυνατη καρτα θα σου προτεινα να μηνεις με αυτην, και στο μελον βλεπεις. Παρε την οθονη και δες πρωτα ποσο θα πεσουν τα καρε σου;)

Απο τη στιγμη που εχεις ηδη μια δυνατη καρτα θα σου προτεινα να μηνεις με αυτην, και στο μελον βλεπεις. Παρε την οθονη και δες πρωτα ποσο θα πεσουν τα καρε σου;)

Αν σε τρώει η τσέπη σου τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην πάρεις μια 8800 ακόμα. Φυσικά υπάρχει και η λύση του να αλλάξεις μητρική να μείνεις με μια κάρτα και μετά παίρνεις άλλη μια. Αυτό το λέω γιατί δεν άκουσα τα καλύτερα για την μητρική σου. Αν όμως δεν θες να την αλλάξεις τότε άλλη μια 8800 θα σου έπεφτε λαχείο.

Αν δεν έχει σκοπό να κλοκάρει (που και να θέλει θα απογοητευτεί με αυτό το mobo) μια χαρα κάνει για να παίζει το παιδί. Αμα είναι να πάρει οθόνη, μετά μητρική, μετά να πουλήσει την κάρτα, να πάρει άλλη, μετά άλλη μία κ.ο.κ. ζήτω που καήκαμε...

Καταλαβαίνεις δλδ οτι ξεφεύγουμε λίγο.

GTS512 με 8500 στοκ σε 40" 1920x1200 έχει ο Kourman (spoiler :p). Αυριο θα πάω να κάνουμε μερικά τεστς...

• 3 weeks later...

ευχαριστώ ! Εν το μεταξυ εχω Zotac 8800GTS 512 και η συγκεκριμένη μάρκα έχει εξαφανιστεί απ την αγορα... Μπορώ να κάνω SLI για παράδειγμα με μια XFX ή EVGA? Η πρέπει να είναι απαραιτήτως ZOTAC; Τνχ!

Φίλος και γω με 8800gts είμαι με 24-άρα. Η καρτούλα τα πάει μια χαρά μόνη της ως τώρα. Βέβαια είναι κλοκαρισμένη στα 800, 1100 όπως και ο 8500 στα 4100...

Οταν παίζω παιχνίδια την κλοκάρω και εγω..μέχρι 800 / 1100 αλλα δηστιχώς η μητρική μ p5n-e sli δεν κλοκάρει τον q6600 πάνω από 3ghz και λόγω της ζέστης επιδή είναι και αερόψυκτος τον εχω στοκ ... Με οπιαδιποτε κάρτα μπορώ να κάνω SLI ? Πρεπει να έχουν το ίδιο clock speed ή κατι τέτοιo ?

Οταν παίζω παιχνίδια την κλοκάρω και εγω..μέχρι 800 / 1100 αλλα δηστιχώς η μητρική μ p5n-e sli δεν κλοκάρει τον q6600 πάνω από 3ghz και λόγω της ζέστης επιδή είναι και αερόψυκτος τον εχω στοκ ... Με οπιαδιποτε κάρτα μπορώ να κάνω SLI ? Πρεπει να έχουν το ίδιο clock speed ή κατι τέτοιo ?

3Ghz δεν είναι λίγα. Λογικά όμως τα 3GHz θα τα έχεις με default ρεύμα. Μια καλή αερόψυκτρα αρκεί για αυτή τη συχνότητα. Τον δικό μου Q6600 τον έτρεχα στα 3GHz με μια Coolermaster Hyper TX2 των €14.

Όσο για το SLi, οι κάρτες πρέπει να είναι ίδιο μοντέλο με όμοιες συχνότητες. Η μάρκα δεν παίζει ρόλο.

οι συχνοτητες δεν μπορούν να αλλάξουν με OC ? Η για SLI πρεπει να έχουν τις ιδιες συχνότητες? Η μητρική μου δεν είναιο και πολύ σπουδέα για OC ... Μπορεί κανείς να με βοηθήσει Asus P5N-E SLI... Εχω Zalman FAtal1ty cooler.. αρκετά καλό... Θέλω λίγη βοήθεια με το OC....

Και παρεπιπτώντος ΤΝΧ για τη βοήθεια σας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.