fatalara Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2017 Βρηκα μια παρα πολυ καλη ευκαιρια αλλα δεν εχω ξανα αγορασει κατι απο εκει. Αυτο που καταλαβα ειναι αν η τιμη πεσει απο τοτε σου δινουν πισω τη διαφορα. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι γινεται αν η τιμη ανεβει; Εδω λενε οτι θα πληρωσεις την καλητερη τιμη μεταξυ της ημερας που πληρωσες και της ημερας που εγινε το delivery. Δηλαδη; Την τιμη που πληρωσες η μια αλλη μεταξη τω δυο τιμων; Εχει καποιος εμπειρια απο αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 1, 2017 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Ναι καλα ολα τα αλλα αλλα το πιο σημαντικο δεν μας ειπες. Ποια ηταν η προσφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 1, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 πριν 13 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι καλα ολα τα αλλα αλλα το πιο σημαντικο δεν μας ειπες. Ποια ηταν η προσφορα Δεν σου λεω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση astrolabos Νοέμβριος 1, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Και εμείς δε σου λέμε 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 1, 2017 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Εάν παραγγείλεις σε κάποια τιμή, όποτε και να σταλεί έχεις κλειδωμένη την τιμή αυτή. Έχεις όμως και το δικαίωμα να ακυρώσεις εάν η τιμή στο ενδιάμεσο πέσει και να παραγγείλεις στη νέα τιμή. Παλαιότερα εάν η τιμή στο μεσοδιάστημα παραγγελίας - αποστολής έπεφτε, με λίγο μουρμούρα στο chat έκαναν τροποποίηση, τώρα σου λένε ακύρωσε και κάνε νέα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 1, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 (edited) Λοιπον εμαθα πως δουλευει. Ουσιατικα δινεις μια προκαταβολη για να κανεις το preorder και οταν το προιον κυκλοφορισει σου εγγυαται οτι θα το παρεις στην τιμη που οριζει ο κατασκευαστης ακομα και αν αυτοι το πουλανε περισσοτερο. Στην περιπτωση τη δικια μου μιλαμε για ενα MS surface 2 i7 16g ram 1t ssd στα 366 ευρω το preorder. Προφανως η τιμη θα παει πανω και οχι κατω οποτε εσυ θα παρεις την φθηνοτερη τιμη της αγορας οταν κυκλοφορισει, δηλαδη, αν κοστολογηθει στα 2000 π.χ αλλα στην αγορα εχει 2200 εσυ θα το παρεις στα 2000 και ασχετα απο την τιμη του amazon εκτος αν το amazon εχει ακομα καλυτερη τιμη οποτε το παιρνεις σε αυτην. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2017 από fatalara 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 1, 2017 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Καλή η τιμή. Θεωρητικά και εγώ έτσι ξέρω ότι δουλεύει το pre-order. Δε μου έχει τύχει να το χρειαστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 1, 2017 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Θα μας δώσεις και ένα link με το surface? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 1, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Δεν το εχω, μου το εδειξε φιλος που φωναξε απο το γραφειο του και το ειδα live. Θα του πω να μου το στειλει και μετα δικο σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 1, 2017 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 αν είναι απο amazon us θα παίξει και τελωνείο (από ευρώπη πάνχλωμη η τιμή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 1, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος GriGaS έγραψε: αν είναι απο amazon us θα παίξει και τελωνείο (από ευρώπη πάνχλωμη η τιμή) Γερμανια, amazon.de 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Νοέμβριος 1, 2017 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Αναμενουμε το link με ανυπομονησια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 1, 2017 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος ronin13 έγραψε: Αναμενουμε το link με ανυπομονησια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 1, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 https://www.amazon.de/Microsoft-HNN-00004-Surface-Project-Ultrabook/dp/B076SHB6N5/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1509480740&sr=8-18&keywords=Microsoft%2BSurface%2BBook%2B2&th=1 Εγραφε 366, τωρα δεν εχει τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 1, 2017 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2017 Λογικά λάθος ήταν και το βρήκανε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts