f117 Ιούλιος 13, 2005 #61 Ιούλιος 13, 2005 :O:O σοβαρά μιλάς!παίζεις το παιχνήδι καλά με τιμονιέρα.? :O βοηθάει δλδ στο συγκεκριμνένο? :O πιστέυω αμα παίζω με τιμονιέρα θα την ξηλώσω μαζι με το γραφείο!ποια τιμονιέρα έχεις? σου δίνει καλή αίσθηση στο παιχνίδι?
giorgos_cupra Ιούλιος 13, 2005 #62 Ιούλιος 13, 2005 Εχει την microsoft sidewinder force feedback wheel και την ιδια εχω και εγω.Ειναι πολυ πιο ευκολο να ελενξεις τα αμαξια στην υπερστροφη και στην υποστροφη και τα πας πολυ πιο ευκολα,λιγο ζορι μονο ειναι στα αλματακια
theHitma@n Ιούλιος 13, 2005 Author #63 Ιούλιος 13, 2005 Βοηθαει απιστευτα η τιμονιερα. Εχω αυτη που λεει ο Γιωργος. Εχει και το force που ειναι πετυχημενο και ολα ειναι ποιο ευκολα.
f117 Ιούλιος 13, 2005 #64 Ιούλιος 13, 2005 :O δεν το περίμενα....... να δω πως θα γίνει να το δοκιμάσω...... :P
kaynd Ιούλιος 13, 2005 #65 Ιούλιος 13, 2005 Δουλέυεις καλα με τιμονιέρα ε?... καλό αυτο...Εγω εχω συνηθησει να παιζω με το πληκτρολογιο και δε προσαρμοζομαι εύκολα σε τιμονιέρα...Ουτος η αλλως τα καταφερνω... η supra με βασανιζει καπως... τα muscle cars δεν ειναι δυσκολα στον χειρισμο σε αυτο το παιχνιδι... τα αναποδα γίνωνται πολυ ευκολα στα συγγεκριμενα αυτοκινητα... η τελικη τους ειναι που μου τα χαλαει.Με τιν τιμονιερα σου συναντησες κανενα προβλημα με την deadzone στο τελος της διαδρομης του τιμονιου ή στην ευαισθησια των πεταλιών τα οποια δε ρυθμίζωνται απο το παιχνίδι??Σε φιλο αντιμετόπισα τετοια προβληματα και εκαναν την οδηγηση εκνευριστική με το τιμονι...
giorgos_cupra Ιούλιος 13, 2005 #66 Ιούλιος 13, 2005 Με την δικια μου δεν εχω κανενα προβλημα ουτε σε deadzone αλλα ουτε και σε ευαισθησιες πενταλιων.Στην μονη τιμονιερα που συναντησα προβλημα ειναι το προιγουμενο μοντελο της logitech που δεν θυμαμαι πως το λενε τωρα :whistling
Van Gerokost Ιούλιος 13, 2005 #67 Ιούλιος 13, 2005 Ωραίο το παιχνίδι, αλλά ο χειρισμός του είναι λίγο .. χάλια..Δέν γίνεται να οδηγήσεις πισωκίνητο με την καμμία, τις στροφές τις παίρνεις λίγο περίεργα..Παρ όλα αυτά , έχει πολύ ωραίες ιδέες και σημεία. (pink slips, τηλεφωνάκι, κόντρες - στοιχήματα )
theHitma@n Ιούλιος 14, 2005 Author #68 Ιούλιος 14, 2005 Οχι δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε εγω με το deadzone ή με την ευαισθησια. Αντιθετα η ευαισθησια του γκαζιου με βοηθησε παρα πολυ. Για να σου δωσω να καταλαβεις σε μερικες καμπες διαρκειας κραταω σταθερο γκαζι στα πισοκινητα για να μην φευγει ο κωλος(οχι οτι αμα μπω με τα ολα θα εχω ιδιαιτερο προβλημα, απλα αρχιζει να γλιστραει το αμαξι και χανω χρονο).Ολα ειναι θεμα συνηθειας kaynd. Στην αρχη και εγω ειχα προβλημα για να προσαρμοστω με την τιμονιερα, αλλα μετα απο 2-3 αγωνες ειχα γινει LOEB:tomato: Συμφωνω Van Gerokost, εχει καποιες πρωτοτυπες ιδεες το παιχνιδι που δεν τις ειχαμε δει σε αλλα παρομοια παιχνιδια.
FLO Ιούλιος 16, 2005 #69 Ιούλιος 16, 2005 παιδια υπαρχει τροπος να βγαλω τα autosave ? Μου εχουν σπασει τα νευρα.
giorgos_cupra Ιούλιος 17, 2005 #70 Ιούλιος 17, 2005 Δεν νομιζω να μπορεις να απενεργοποιησεις το autosave,αλλωστε γι αυτο ειναι και τοσο δυσκολο το career αυτου του παιχνιδιου
FLO Ιούλιος 20, 2005 #71 Ιούλιος 20, 2005 Παιδια ποια ειναι κατα τι γνωσας η καλυτερι τιμονιερα για το παιχνιδι αλλα και γενικοτερα?Τι εχεται να πειτε για την LOGITECH MOMO RACING ? Την εχει δοκιμασει κανεις?
Qlim4X Οκτώβριος 14, 2005 #72 Οκτώβριος 14, 2005 helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppπμ for more infos σε οσους εχουν το παιχνιδι.............
RootX Οκτώβριος 14, 2005 #73 Οκτώβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppπμ for more infos σε οσους εχουν το παιχνιδι............. Ρε συ Alex, τι post είναι αυτό?
Qlim4X Οκτώβριος 14, 2005 #74 Οκτώβριος 14, 2005 θελω μια επαιξιγιση στο πως να περναω υπαρχοντα save game στο παιχνιδη.........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.