giorgos_cupra Ιούλιος 6, 2005 #41 Ιούλιος 6, 2005 Mπραβο ρε F117:T: .Βαλτε κι αλλες screenshots απο το παιχνιδι να καταλαβουμε τι παιζεται
Daffy Ιούλιος 6, 2005 #44 Ιούλιος 6, 2005 Το παιχνιδι δεν λεει... Ειναι πολυ μακρια απο το NFSU σε χειρισμο... Αξιζουν τα HONDA, αλλα θελει δουλεια ακομα...Υπομονη... NFSU:Most Wanted....
f117 Ιούλιος 7, 2005 #45 Ιούλιος 7, 2005 κοίτα να δεις....αχμ...ο χειρισμός είναι αρκέτα περίεργος στην αρχή!εμένα μ γύριζε όλο το αμάξι στις στροφές!λοοοοολ!πρέπει να μάθεις να μπαίνεις με ανάποδα :P:P try it
giorgos_cupra Ιούλιος 7, 2005 #47 Ιούλιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 07:43] κοίτα να δεις....αχμ...ο χειρισμός είναι αρκέτα περίεργος στην αρχή!εμένα μ γύριζε όλο το αμάξι στις στροφές!λοοοοολ!πρέπει να μάθεις να μπαίνεις με ανάποδα :P:P try it Α φιλε F117 αμα ειναι ετσι οπως τα λες,δηλαδη να μπαινεις με αναποδα,αυτο το παιχνιδι ειναι για μενα
theHitma@n Ιούλιος 7, 2005 Author #48 Ιούλιος 7, 2005 Ρε παιδια το εχει παιξει κανεις σας με τιμονιερα?? Αν ναι ειχε καλο force? Υ.Γ. Αυτο που ειπες με τα αναποδα F117 πολυ μου αρεσε...
f117 Ιούλιος 7, 2005 #49 Ιούλιος 7, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D εμένα όλου μ γύρναγε!κ λέω wtf τι θέλει? drift? loooooooooool ε και μένα έμπαινε σιγά σιγά !το παιχνηδάκι έχει ενδιαφέρον!καλό καλό!δοκιμάστε το !οπωσδηποτε!και στοίχημα κ το ίδιο το αμάξι!κ κατήγορίες ανάλογα με τα άλογα!showoff που κάνεις μαγκίες!έχει ψωμί νομίζω........
Skinny13 Ιούλιος 7, 2005 #50 Ιούλιος 7, 2005 ερωτησηειναι καποιος που παιζει το παιχνιδι με καρτα χειροτερη απο nvidio 5600fx???αν ναι,αντιμετωπιζει προβλημα με τα γραφικα του?
Till hell freez Ιούλιος 9, 2005 #51 Ιούλιος 9, 2005 καλησπέρα κατέβασα και εγώ το game αλλα το 2o cd είναι corrupted καμιά ιδέα?? ευχαριστώ
theHitma@n Ιούλιος 10, 2005 Author #52 Ιούλιος 10, 2005 Το επαιξα και εγω εχθες το παιχνιδι. Αρκετα καλο μπορω να πω. Πολλα αμαξια(επιτελους ενα παιχνιδι που εχει Camaro,Charger!!!), αρκετες βελτιωσεις κινητηριακα και εμφανισιακα, πολυ καλο ηχο(το καθε αμαξι εχει τον δικο του μοναδικο ηχο), damage, αρκετες πιστες οπου τρεχεις πρωι,μεσημερι, βραδυ με βροχη ή οχι(οπου στην βροχη αλλαζει αισθητα ο χειρισμος του αυτοκινητου) και τελος εχει χειρισμο ο οποιος προσπαθει να ξεφυγει απο το arcade στυλ, δηλαδη τα πισοκινητα θελουνε απαλες κινησεις διαφορετικα το καπακι ειναι σιγουρο. Ομως εχει δυο αρνητικα, πρωτον τα γραφικα που εχουν τα αυτοκινητα ειναι αθλια, ενω στην πιστα φαινεται να εχει ωραια γραφικα στο αμαξι ειναι μαυρα χαλια. Δευτερο αρνητικο, και σημαντικοτερο για εμενα, ειναι η δυσκολια του παιχνιδου. Ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ . Οταν αρχισαν να ανεβαινουν τα αλογα και ο αριθμος των αντιπαλων αρχισε το δραμα. Τι να με γυρνανε, τι να με κλεινουνε οτι θελεται. Ε φυσικο επομενο ειναι να χανω με αποτελεσμα να χανω τα λεφτα της εισοδου στον αγωνα + το repair για damage του αυτοκινητου( που αμα το εχεις φτιαξει και απο look τα λεφτα ειναι ακομα περισσοτερα!). Ετσι σιγα σιγα, αγωνα με τον αγωνα ,χανεις χανεις λεφτα και στο τελος φαλιριζεις και αποφασιζεις να βαλεις στοιχημα το ιδιο σου το αυτοκινητο. Δηλαδη οποιος κερδισει παιρνει το αμαξι του αλλου. Ε δεν θελεται να σας πω τι γινεται μετα. Ολοι καταλαβαινεται...:whistling
f117 Ιούλιος 10, 2005 #53 Ιούλιος 10, 2005 για την δυσκολία έχεις δίκαιο!έσπασα το πρώτο μ πληκτρολόγιο προχθές!GRRRRRRRRRrr!όσο για τα γραφικά που λες για το αμάξι μερικές φορές φαίνοντε γαμάτα!δες τα screenshot! και άλλες σαν ζωγραφιστά!δεν ξέρω τι παίζει!πισωκίνητο με πολλά άλογα δλδ Muscle car δεν μπορείς να οδηγήσεις με γρήγορους ρυθμούς!εγώ τουλάχιστον τώρα!ναι αμέ το χάνεις το αμαξάκι σου......... χεχεχεχε!
theHitma@n Ιούλιος 10, 2005 Author #54 Ιούλιος 10, 2005 Καταλαβα φιλε μου...δικος μου εισαι. Και εγω δεν βλεπω να την γλιτωνει το πληκτρολογιο Οσο για τα γραφικα οταν το αμαξι ειναι κατω απο σκια τοτε φαινεται οπως το ειπες, σαν ζωγραφιστο αλλα οταν το χτυπαει ο ηλιος καλυτερευει λιγο η δουλεια. ΥΓ: Κατι ηξερε η THQ που εβαλε και στο menu την επιλογη cheats...
f117 Ιούλιος 12, 2005 #55 Ιούλιος 12, 2005 ..........αααααααααα............. αμα θές PM να σου στείλω trainers ........ άπειρα λεφτά και RESPECT :P:P ktlp ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!αμα δεις κ χάνεις κανα αυτοκίνητο κ κανάν αγώνα που δεν θες να χάσεις με τπτ κλείσε το PC τελείως!απο το τροφοδοτικό!δεν θα το χάσεις το τουτου!αλλιώς με ALT F4 to χάνεις........
kaynd Ιούλιος 12, 2005 #56 Ιούλιος 12, 2005 Το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι φυλαγμένος με τα στοιχήματα που βάζεις Κι εγώ έτι ξεκίνησα και τώρα έχω 20 αυτοκίνητα και 6,400,000(εννοείται ότι έτρεξα ελάχιστα pink slip) Αυτό που μου τη σπάει είναι τα respect το κλασικότερο είναι να σου κλίνουν τον δρόμο εκνευριστικά και μετά από κάποια ώρα πίεσης κάνει το λάθος γυρνάει και εσύ πέφτεις πάνω του damage caused respect έλεος δε προλαβαίνω να το μαζεύω και σκορπίζεται Έχω φτάσει τον πρώτο αλυτάρχη (Τ.Κ. με 17000 πόντους) τον δεύτερο (Bigy) 4000 την Maria στα 2500 και όλοι οι άλλοι παίζουν συνεχώς πάνω κάτω από το όριο host 1000. Το καλό είναι ότι σε όποια κατηγορία και να τρέχεις τα ίδια στοιχήματα παίζουν στα στοιχήματα οπότε είναι μακράν ευκολότερο να κερδίσεις ένα στοίχημα με το τουμπανακι σου στα 199 άλογα στην κατηγόρια σου 0-199 παρά με το πρωτότυπο τέρας τη Viper που φτάνει τα 1040κατι ίππους Όσο γα τα muscle cars απλά είναι χαμένη υπόθεση μόνο σε show offs μπορούν να κάνουν δουλεία σε οποιοδήποτε είδος αγώνα δε κάνουν τίποτα όσους κτηνοιππους και να έχουν με 4 σχέσεις και τελική που δε μπορεί να ξεπεράσει τα 300 όσο και να μακρύνεις το κιβώτιο. Μη βάζετε trainers και cheats τόσο εύκολα θα το παίξετε καμία δυο φόρες να δείτε τα αμάξια και θα το βαρεθείτε επιτόπου Τσάμπα η αγορά είτε αυθεντικό είτε αντιγραμμένο τσάμπα και το κατέβασμα για μερικούς μερικούς
Κοπρίτης Ιούλιος 12, 2005 #57 Ιούλιος 12, 2005 το παιχνιδι κατεβηκε μια χαραInstall κανονικα...αλλα με το που περνα την εισαγωγη...αρχιζει και κινειται μανιακα και ανεξελεγκτα στα υπομενου με τετοια ταχυτητα που ειναι αδυνατον να δεις καν τι απεικονιζεται στην οθονησαν να πατας τυχαια τα πληκτρα κατευθυνσης του keyboard...στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το Logitech wingman rumblepad...δοκιμασα με ενα Saitek και ενα Sidewinder αλλα ματαια....δοκιμασα και χωρις καθολου gamepad και παλι τα ιδια...τι να πω... λετε να υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας με το wireless elite desktop Της MS?καποιο patch δεν βρηκα...τι αλλο να δοκιμασω ρε γμτ....any ideas plz?
giorgos_cupra Ιούλιος 12, 2005 #58 Ιούλιος 12, 2005 Κοπριτη δοκιμασε με ενα κανονικο πληκτρολογιο και αποσυνδεσε και ολα τα joypad να δεις αν θα εχει προβλημα τοτε.Εγω απο τοτε που αρχισα να παιζω το παιχνιδι με την τιμονιερα τους νικαω χαλαρα ενω πριν τον επαιρνα .Τωρα εχω 350Z,Z06,Civic type R,3000GT,Skyline,Supra και αλλα πολλα και εχω και περιπου 1.500.000:flex:
f117 Ιούλιος 12, 2005 #59 Ιούλιος 12, 2005 :O:O Μπράβο giorgos_cupra ....... kaynd τα έβαλα τα trainer na έχω άπειρα λεφτά !γιατί αλλιώς θα έμενα χωρίς pc........ :P
theHitma@n Ιούλιος 13, 2005 Author #60 Ιούλιος 13, 2005 Οχι thx F117...δεν τους χρειαζομαι πλεον τους κωδικους. Τελικα το παιχνιδι ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!!!!! .........με την τιμονιερα. Νικαω χαλαροτατα με οποιο αμαξι και να παρω. Aκομα και με τα muscle cars νικαω και ας εχουνε 4 ταχυτητες και πολυ μικρη τελικη ταχυτητα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.