Daidalos Ιούνιος 17, 2005 #21 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης ο έχω στα χ'ερια μου αλλά το 2ο cd είναι corrupted....άντε πάλι Daidalos αξίζει η προσπάθεια λες?κανένα screenshot? Για δες τα πμ σου λιγο μπορει να εχεις την λυση και να μην το ξερεις.
ATi Ιούνιος 17, 2005 #22 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από louis_gas στο midnight club φτιαχνεις και μηχανακια????? Affirmative.
Τζώρτζης Ιούνιος 17, 2005 #23 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Daidalos Για δες τα πμ σου λιγο μπορει να εχεις την λυση και να μην το ξερεις. :D σωστός!!! ευχαριστώ
Tripper Ιούλιος 3, 2005 #24 Ιούλιος 3, 2005 μαγκες το παιχνιδι ειναι απιστευτο και σε γραφικα και σε υποθεση...και πολυ πολυ HONDA!!!!
giorgos_cupra Ιούλιος 3, 2005 #25 Ιούλιος 3, 2005 Ρε συ Tripper ειναι πραγματι καλο?Γιατι εχω διαβασει οτι τα γραφικα ειναι μετρια και διαβασα στους 4 τροχους οτι ο χειρισμος ειναι μαπα,δεν ξερω εχω μπερδευτει
JimmyFox Ιούλιος 3, 2005 #26 Ιούλιος 3, 2005 Πατάτα είναι το Juiced. Το μόνο καλό είναι τα Hondaκια. Γι'αυτό το ψιλοπαλεύω.
aristos87 Ιούλιος 3, 2005 #27 Ιούλιος 3, 2005 Το παιχνίδι σκίζει... μακράν καλύτερο απο το NFS (κατα την άποψη μου )
Reaper Ιούλιος 4, 2005 #28 Ιούλιος 4, 2005 Το επαιξα και εγω λιγο. Καλο ειναι εχει καλα γραφικα ωραια αυτοκινητα αλλα ο χειρισμος ειναι λιγο παραξενος (μεχρι να το συνηθισεις ειναι) μετα μπορεις να το παιζεις για πολλες ωρες ακομα!! (Κατα την γνωμη μου ομως το NFSU δεν το φτανει ακομα)
Tripper Ιούλιος 4, 2005 #29 Ιούλιος 4, 2005 Λοιπον επειδη πραγματικα και εγω μπερδευτικα στο να πω αν το NFSU ειναι καλιτερο η το Juiced...αυτο που εχω να πω ειναι οτι το παιχνιδι εχει ριθμιση για pixel shader 3!!!! kai αυτο τα λεει ολα...εχει πιο ρεαλιστικα γραφικα απο το NFSU 2 το οποιο μου θιμιζει λιγο cartoon sta grafika...
Tripper Ιούλιος 4, 2005 #30 Ιούλιος 4, 2005 παντως ειναι το μονο παιχνιδι που με εχει κανει να τηελω να σπασω την οθονη...πραγματικα!!εκει που εισα πρωτος και κερδιζεις το στοιχιμα...τσουκ σου κολαει ενασ μ... απο πισω σου γυρανει κολο το αμαξι και τερματιζεισ τελευταιος....αλλα υατο το γουσταρω και το εχω λιωσει το παιχνιδι!!!!
Solid Snake Ιούλιος 4, 2005 #31 Ιούλιος 4, 2005 Αφου εχω παιξει τα: SRS,NFSU,ΜC3: Dub Edition και Juiced θα ελεγα οτι μου αρεσε πιο πολυ το midnight club για το gameplay του.Το juiced ειναι ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι και κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο απο το NFSU2, αλλα οπως ειπε και ο giorgos cupra, υστερει λιγο στην αισθηση της οδηγησης. Εχει αυτοκινητα για ολα τα γουστα και αυτο ειναι καλο αλλα τοποτα δεν συγκρηνεται με το midnight club 3 κατα τη γνωμη μου.Τελος το SRS ειναι εκεινο που δεν μου αρεσε καθολου γιατι ειτε τρεχεις με 50,ειτε με 250 ειναι το ιδιο πραγμα... .Δεν υπαρχει καθολου η αισθηση της ταχυτητας.....
giorgos_cupra Ιούλιος 4, 2005 #32 Ιούλιος 4, 2005 Solid Snake συμφωνω για το SRS οντως δεν ειχε καθολου αισθηση ταχυτητας και εμενα δεν μου αρεσε και ο χειρισμος ητανε πολυ digital γι αυτο και ειπα να βαλω την τιμονιερα μου,ε εκει ητανε το μεγαλο φιασκο,το τιμονι ειχε ενα τεραστιο deadzone στο κεντρο και δεν μπορουσες να στριψεις το αμαξι λιγο Μηπως εχει βγει κανενα patch για το SRS που να τα διορθωνει λιγο τα πραγματα?Οσο για το juiced οσους εχω ρωτησει οι μισοι μου ειπαν οτι ειναι πατος και οι αλλοι μισοι οτι ειναι κορυφη....Μαλλον θα το παρω κι εγω αυριο-μεθαυριο και θα σας πω
Solid Snake Ιούλιος 4, 2005 #33 Ιούλιος 4, 2005 Γουστα ειναι φιλε μου. Σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι. Σχεδων σε ολα τα παιχνιδια γινεται αυτο.
stratos1978 Ιούλιος 4, 2005 #34 Ιούλιος 4, 2005 Παντως το Juiced ειναι αρκετα καλο και σε καποια σημεια ισως και καλυτερο απο το NFSU2
spike83 Ιούλιος 5, 2005 #35 Ιούλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Mακαρι να βγει τοτε που λεει το site γιατι επαιξα κατι demo και ψιλοπορωθηκα! το ντεμο το εχεις κατεβασει? αν ναι απο που?
stratos1978 Ιούλιος 5, 2005 #36 Ιούλιος 5, 2005 Δεν "κατεβασα" το DEMO αλλα ολοκληρο το game . ΟΟΟΟ Yessss
giorgos_cupra Ιούλιος 5, 2005 #37 Ιούλιος 5, 2005 ρε στρατο δεντα λεμε ετσι αφτα ρε....!!δεν κανεις κανα ψιλοedit? λεω εγω τωρα?
stratos1978 Ιούλιος 6, 2005 #38 Ιούλιος 6, 2005 Φτου κακα στο στομα γ...οτο εκανα μ@λ@κι@. Φτου παλι.
Τζώρτζης Ιούλιος 6, 2005 #39 Ιούλιος 6, 2005 Καλό είναι....δε καταντάει αμέσως μονότονο όπως το nfsu...με χαλαέι όμως πολύ το gameplay του αν και με ένα χειριστήριο μαζεύεται λίγο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.