theHitma@n Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 Ρε παιδια ξερεται ποτε θα βγει το juiced για PC τελικα?? Οσοι δεν το ξερουν ειναι με αυτοκινητα και μοιαζει αρκετα με το NFSU μονο που το αμαξι εχει damage και μπορεις να τρεξεις μερα.Αρκετα ενδιαφερον παιχνιδι.
XTCgr Απρίλιος 6, 2005 #2 Απρίλιος 6, 2005 υπάρχουν ήδη 3 demo του παιχνιδιού στο net για όσους ενδιαφέρονται να το τσεκάρουν-καλό φαίνεται πάντως
theHitma@n Απρίλιος 6, 2005 Author #4 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [Χθες, στις 23:21] JuicedDue for release on 20/05/2005 Απο που το ξερεις εσυ Battosai? 20/5 θα βγει στην Αμερικη ή στην Ελλαδα?
Battosai Απρίλιος 8, 2005 #5 Απρίλιος 8, 2005 Play.com Φαντάζομαι ότι αυτή είναι η release day για την Ευρώπη. Αν και λίγη διαφορά έχει.
theHitma@n Απρίλιος 8, 2005 Author #6 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Play.com Φαντάζομαι ότι αυτή είναι η release day για την Ευρώπη. Αν και λίγη διαφορά έχει. Mακαρι να βγει τοτε που λεει το site γιατι επαιξα κατι demo και ψιλοπορωθηκα!
haris1984 Απρίλιος 8, 2005 #7 Απρίλιος 8, 2005 το παιχνιδι ηταν να βγει πολυ καιρο πριν...περιπου μαζι με το nfsu2...αλλα κατι παιχτηκε με την acclaim και δεν βγηκε τοτε...για να δουμε ποτε θα βγει...
mf_iii Απρίλιος 8, 2005 #8 Απρίλιος 8, 2005 παιδια το παιχνιδι αυτο ειναι που συνδιαζει μαζι nfs underground 2 και gta? γιατι μου εχουν πει για κατι τετοιο που βγαινει. φτιαχνεις και μηχανακια και τετοια? και αν δεν ειναι το juiced αυτο που λεω μηπως καταλαβα κανεις ποιο εννοω?Ευχαριστω
Vasot Απρίλιος 8, 2005 #9 Απρίλιος 8, 2005 Juiced οπως λεμε ουστ Ολα αυτα τα παιχνιδια κλωνοι εχουν καταντησει
theHitma@n Απρίλιος 8, 2005 Author #10 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 το παιχνιδι ηταν να βγει πολυ καιρο πριν...περιπου μαζι με το nfsu2...αλλα κατι παιχτηκε με την acclaim και δεν βγηκε τοτε...για να δουμε ποτε θα βγει... Το ειχα ακουσει και εγω αυτο με την acclaim. Τελικα τα παιχνιδι θα το βγαλει στην κυκλοφορια αλλη εταιρια της οποιας το ονομα μου διαφευγει τωρα. Επισης καπου ειχα διαβασει οτι η καινουργια εταιρια θα αλλαξει καποια πραγματα σχετικα με το τοτε υπαρχον παιχνιδι της acclaim. Ελπιζω οι αλλαγες να ειναι προς το καλυτερο του παιχνιδιου.
theHitma@n Απρίλιος 8, 2005 Author #11 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από mf_iii παιδια το παιχνιδι αυτο ειναι που συνδιαζει μαζι nfs underground 2 και gta? γιατι μου εχουν πει για κατι τετοιο που βγαινει. φτιαχνεις και μηχανακια και τετοια? και αν δεν ειναι το juiced αυτο που λεω μηπως καταλαβα κανεις ποιο εννοω?Ευχαριστω Οχι ρε. Καμια σχεση με gta. Ειναι ενας αρκετα καλος κλωνος(τα ακους Vasot?) του NFSU. Εγω παντως δεν καταλαβα πιο εννοεις. Πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχει παιχνιδι που συνδυαζει NFS με GTA.
haris1984 Απρίλιος 8, 2005 #12 Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από mf_iii παιδια το παιχνιδι αυτο ειναι που συνδιαζει μαζι nfs underground 2 και gta? γιατι μου εχουν πει για κατι τετοιο που βγαινει. φτιαχνεις και μηχανακια και τετοια? και αν δεν ειναι το juiced αυτο που λεω μηπως καταλαβα κανεις ποιο εννοω?Ευχαριστω μαλλον το midnight club λες εσυ...αλλα δεν βλεπω καμια ομοιοτητα με το gta..
aggelopas Απρίλιος 9, 2005 #13 Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 00:21] Το ειχα ακουσει και εγω αυτο με την acclaim. Τελικα τα παιχνιδι θα το βγαλει στην κυκλοφορια αλλη εταιρια της οποιας το ονομα μου διαφευγει τωρα. Επισης καπου ειχα διαβασει οτι η καινουργια εταιρια θα αλλαξει καποια πραγματα σχετικα με το τοτε υπαρχον παιχνιδι της acclaim. Ελπιζω οι αλλαγες να ειναι προς το καλυτερο του παιχνιδιου. H Acclaim παει για κλεισιμο γι' αυτο δεν το εβγαλε.Θα κυκλοφορουσε με αλλη εταιρια που δεν γραφει ομως το Bit Οκτωβριου.
Shadow Hunter Απρίλιος 9, 2005 #14 Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas H Acclaim παει για κλεισιμο γι' αυτο δεν το εβγαλε. Θα κυκλοφορουσε με αλλη εταιρια που δεν γραφει ομως το Bit Οκτωβριου. H Acclaim εχει κλεισει απο τον Αυγουστο του 2004 και η Take 2 θα κυκλοφορουσε το παιχνιδι. O καινουριος εκδοτης ειναι η THQ
louis_gas Απρίλιος 10, 2005 #15 Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Χθες, στις 02:22] μαλλον το midnight club λες εσυ...αλλα δεν βλεπω καμια ομοιοτητα με το gta.. στο midnight club φτιαχνεις και μηχανακια?????
Daidalos Ιούνιος 16, 2005 #16 Ιούνιος 16, 2005 Απο σημερα το πρωι το εχω στα χερια μου. Ειναι παρα πολυ καλο. Μακραν το πιο διασκεδαστικο racing που εχω παιξει τον τελευταιο καιρο. Μεγαλη ποικιλια σε αυτοκινητα, πολλα ειδη αγωνων, φοβερα γραφικα(στο περιβαλλον γιατι τα αμαξια δεν ειναι και τοσο καλα), και ενα πολυ εξυπνο career mode. Παει το παραταω το Lineage!
Τζώρτζης Ιούνιος 16, 2005 #17 Ιούνιος 16, 2005 ο έχω στα χ'ερια μου αλλά το 2ο cd είναι corrupted....άντε πάλι Daidalos αξίζει η προσπάθεια λες?κανένα screenshot?
Solid Snake Ιούνιος 16, 2005 #18 Ιούνιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Juiced οπως λεμε ουστ Ολα αυτα τα παιχνιδια κλωνοι εχουν καταντησει Δεν θα το ελεγα κλωνο αλλα μια βελτιωση ενος καλου παιχνιδιου
gtr_84 Ιούνιος 17, 2005 #19 Ιούνιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης ο έχω στα χ'ερια μου αλλά το 2ο cd είναι corrupted....άντε πάλι Daidalos αξίζει η προσπάθεια λες?κανένα screenshot? Στα διαφορα τορρεντ sites το εχουν πει και εχουν βγαλει fix.
giorgos_cupra Ιούνιος 17, 2005 #20 Ιούνιος 17, 2005 Ρε παιδια βαλτε κανα screensot να δουμε κι εμεις αν λεει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.