def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6, 2005 παιδια το κουτι μου εχει 7 ανεμηστηρακια λεω να τα βγαλω και να βαλω 2 με διαμετρο 120θα εχω καλυτερο αερισμο μεσα στο κουτι μου; γιατι γινεται χαμος απο τα καλοδια.η θερμοκρασια μεσα στο κουτι οταν δουλευει τουλαχιστον πριν καει η mobo ηταν 40-43c τι λετε να την κανω την αλλαγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 ο μονος που μπορει να δωσει απαντηση σε αυτο εισαι μονο εσυ...κανεις δε ξερει πως ειναι το κουτι σουκανεις δε ξερει πως τα εχεις τοποθετησεικανεις δε ξερει πως "τρεχει" ο αερας μεσα.......only u! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras ο μονος που μπορει να δωσει απαντηση σε αυτο εισαι μονο εσυ...κανεις δε ξερει πως ειναι το κουτι σουκανεις δε ξερει πως τα εχεις τοποθετησεικανεις δε ξερει πως "τρεχει" ο αερας μεσα.......only u! το μοντελο ειναι το Therlmaltake xaser iii v 1000Dεχει 2 ανεμηστηρακια στην προστινη πλευρα 2 πιο κατο απο το τροφοδοτικο 1 απο πανω και 2 απο πλαγια σε ενα πλαστικο πορτακι που φυσανε προς την mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 τι να σου πω...νομιζω οτι η καλυτερη λυση ειναι να δοκιμασεις πρωτα μερικα ανεμιστηρια απο δω και απο κει...και μετα να καταληξεις καπου... παντως παρε κατι με ικανοποιητικο cfm και ας τσιριζει και λιγο... αν και οι 120mm δεν κανουν τοσο τσιριδα οσο οι 80 ...εκτος των delta βεβαιως βεβαιως... στο δικο μου μπρικι σε σχεση με το ποσο ημουν πριν (θεμοκρασια αερα μεσα στο κουτι και ΠΙΣΩ απο το mobo), τωρα ειμαι +3-4 πιο πανω... κατι μου λεει οτι οσο μπαινουμε στο καλοκαιρι πολλα μηχανακια θα γυρισουν ενα βημα πριν το ...default... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Όχι δεν χρειάζεται. Απλά θα μαζέψεις τα καλώδια σου να μην εμποδίζουν την ροή αέρα. Εξάλου από το ρυθμιστικό του κουτιού ρυθμίζεις τις στροφές των ανεμιστήρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Απρίλιος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Ε ρε πως φαίνεται ότι πλησιάζει καλοκαίρι...... Ακόμη δε προλάβαμε να δούμε ζεστό ήλιο και γέμισε το Forum με θέματα που σχετίζονται με αέρα..... Βρεεεεεε βάλτε νεράκι να σωθείτε και να ηρεμίσουν λιγουλάκι τα αυτιά σας από τα DB των ανεμιστήρων.... Ακούς εκεί να έχει κάποιος 7 (ΕΠΤΑ) ανεμιστήρες, και να θέλει να τους κάνει 9 (ΕΝΝΕΑ).... Βρε σε λίγο από τον πολύ αέρα θα απογειωθεί το CASE.....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 def αυτο που λες να κανεις ειναι πολυ δισκολοπισω με τιν καμια δεν μπενει 120αρις.μπροστα κατι γινετεστο πλαει βγαλε το πορτακι που ειναι αντιεσθιτικο και βαλε τους ανεμιστιρες στο πλαηνω καπακι η βαλε εναν 120αρι η 2χ80αριδες η οτι θες εγω παντος θα κανο το εξειςμπροστα 2χ80πλαη 2χ92πισω 2χ80πανω 2χ120αλα αυτους που επελεξα (thermaltake smart fan 8cm,9cm,12cm)ειναι απο αθορυβη μεχρι σχετικα τρελη ροη με λιγη φασαριααλα οσο εχω τον DELTA πανο στην ΧΡ-120 δεν πιστευω να με ενοχλιση ο θορυβος των αλλων γιατι πολυ απλα δεν θα ακουγετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Dagalidis Ε ρε πως φαίνεται ότι πλησιάζει καλοκαίρι...... Ακόμη δε προλάβαμε να δούμε ζεστό ήλιο και γέμισε το Forum με θέματα που σχετίζονται με αέρα..... Βρεεεεεε βάλτε νεράκι να σωθείτε και να ηρεμίσουν λιγουλάκι τα αυτιά σας από τα DB των ανεμιστήρων.... Ακούς εκεί να έχει κάποιος 7 (ΕΠΤΑ) ανεμιστήρες, και να θέλει να τους κάνει 9 (ΕΝΝΕΑ).... Βρε σε λίγο από τον πολύ αέρα θα απογειωθεί το CASE.....:clap: να υποθεσω οτι αυτος ειμαι εγω ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μην ανισιχεις μεσα στα σχεδια μου ειναι και το νερακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2005 αυτα ειναι τα φουρφουρια που θα παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.